تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

دیپ عدس: لذتی بی‌نظیر در سفرتان به دنیای طعم و طراوت

دیپ عدس: لذتی بی‌نظیر در سفرتان به دنیای طعم و طراوت

دیپ عدس یکی از دیپ‌های محبوب و خوشمزه در جهان مدرن است که از ترکیب عدس، سیر، گردو و سبزیجات تهیه می‌شود. این دیپ معمولاً مورد استفاده برای مزه‌دار کردن انواع غذاها مانند ساندویچ، سیب زمینی، گوشت، ماهی و سبزیجات است. اما بر خلاف باور عمومی، دیپ با سس متفاوت است و از پنیر، شیر و خامه به عنوان پایه استفاده می‌کند.

در تهیه دیپ عدس، عدس پخته و سفت‌شده را همراه با مغز گردو، سیر، آب لیمو ترش، کنجد و روغن زیتون درون دستگاه غذاساز پوره می‌کنیم. سپس این مخلوط را در ظرفی مناسب جمع آوری کرده و روغن زیتون با گشنیز را هم بریزیم. این دیپ مقوی و خوشمزه را با پول بیبر تزیین کرده و آماده سرو می‌کنیم.

از آنجایی که دیپ عدس سبک و سالم است، می‌توان به عنوان یک پیش‌غذا یا غذای کم‌چرب برای افرادی که رژیم غذایی دارند، مورد استفاده قرار داد. همچنین امکان تهیه این دیپ با هزینه کم در خانه وجود دارد که می‌تواند گزینه بسیار خوبی برای همه باشد.

فرارو نوشت: دیپ عدس یکی از انواع دیپ‌های مدرن است که از ترکیب عدس با گردو، سیر و سبزیجات تهیه می‌شود و بسیار خوشمزه و مقوی است. دیپ نوعی سس غلیظ خوشمزه است که برای مزه‌دار کردن در کنار انواع ساندویچ، سیب زمینی، گوشت، ماهی، سبزیجات و فینگرفود سرو می‌شود. اشتباه نکنید! دیپ هیچ ربطی به سس ندارد. پایه اصلی دیپ ممعولا شیر و خامه و پنیر است و به صورت مکمل در کنار غذا از آن استفاده می‌شود. دیپ درواقع یکجور پیش‌غذاست که به صورت تنها هم سرو می‌شود و خیلی هم خوشمزه است. دیپ‌ها انواع مختلفی دارند مثل دیپ چدار، دیپ گوجه فرنگی، دیپ لوبیا، دیپ قارچ و…. کافی است کمی خلاقیت داشته باشید تا بتوانید دیپ‌های جدید با طعم‌های خوشمزه را در منزل تهیه کنید. دیپ عدس نوعی دیپ بسیار خوشمزه و مقوی است که عدس ماده اصلی تشکیل دهنده آن است و به همین دلیل بسیار مقوی و سرشار از خاصیت است. این دیپ به دلیل نداشتن موادی مانند پنیر، شیر و خامه کاملا سالم و سبک و مناسب افرادی است که رژیم غذایی دارند. اگر دوست دارید این دیپ خوشمزه و سالم را با کمترین هزینه و به سادگی در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.مواد لازمعدس پخته: ۲۵۰ گرممغز گردو: ۱۰۰ گرمسیر: ۲ حبهروغن زیتون: یک چهارم پیمانهکنجد: یک و نیم قاشق غذاخوریآب لیمو ترش: ۲ قاشق غذاخورینمک، فلفل و پودر زیره: به میزان لازممواد لازم برای روی دیپروغن زیتون: یک چهارم پیمانهگشنیز: ۱ دستهپول بیببر: به میزان لازمطرز تهیهبرای درست کردن این دیپ آسان و فوق‌العاده خوشمزه ابتدا عدس پخته و بدون آب را همراه با سیر، آب لیموترش، کنجد، روغن زیتون، مغز گردو، نمک، فلفل و پودر زیره را داخل دستگاه غذاساز بریزید و به مدت دو دقیقه دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا پوره و با هم مخلوط شوند. مواد پوره شده را داخل دیس یا بشقاب سرو بریزید و با ته قاشق مواد را داخل ظرف کاملا پهن کنید. حالا روغن زیتون و گشنیز را داخل دستگاه غذاساز بریزید و یک دقیقه دستگاه را روشن کنید تا گشنیز کاملا با روغن زیتون پوره شود. این سس خوشرنگ و خوشمزه را روی دیپ بریزید و در آخر مقداری پول بیبر روی دیپ بپاشید. دیپ عدس خوشمزه شما در این مرحله آماده سرو است که می‌توانید آن را همراه با نان پیتا یا نان تردیلا یا هر نوع نان خشک دیگر میل کنید، نوش جان.نکات مهم۱ ـ سعی کنید برای درست کردن هر نوع غذا و سالاد از روغن زیتون مرغوب استفاده کنید. روغن زیتون به دلیل ارزش غذایی بالایی که دارد، در رژیم غذایی بسیاری از افراد از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. اما از آنجا که قیمت روغن زیتون خالص بالاست، معمولاً در هنگام عرضه در بازار با روغن‌های معمولی مخلوط می‌شود. درنتیجه از کیفیت آن کاسته می‌شود؛ بنابراین کسانی که به دنبال خرید روغن زیتون هستند، اغلب می‌پرسند که چطور روغن زیتون اصل را تشخیص بدهیم. البته تشخیص خالص بودن روغن زیتون کار چندان ساده‌ای نیست. با این حال کارشناسان برای تشخیص روغن زیتون اصل سه روش را به شرح ذیل ارائه داده‌اند:- برای انتخاب روغن مرغوب بهتر است که اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است؛ بنابراین اگر بوی فلز احساس کردید، بدانید که روغن نامرغوب یا فاسد است.- روش دوم برای تشخیص روغن زیتون اصل این است که آن را بچشید. اگر ۱ قاشق روغن زیتون را در دهان خود بریزید و در دهان بچرخانید و با استشمام هوا آن را فرو بدهید، باید بعد از چند لحظه در گلوی خود تلخی و تندی شدیدی احساس کنید. به نحوی که گلوی شما بسوزد. در بعضی موارد افراد به دلیل تندی بیش از حد روغن به سرفه می‌افتند. درست پس از ۱ دقیقه مزه تلخی و تندی از بین می‌رود و خوشمزه می‌شود. ضمن اینکه فرد با خوردن این روغن در دهان خود احساس چربی نمی‌کند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان احساس شیرینی و در انتهای آن احساس تلخی و سوزش خواهید داشت.- روش بعدی برای تشخیص روغن زیتون اصل رنگ آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. البته رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای تعیین کیفیت روغن نیست؛ زیرا به‌راحتی می‌توان در آن تقلب کرد.راضیه میرزاحیدری

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!