تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

طرز تهیه کنافه پنیری ترکی با فوت کوزه گری: شگفتی های شهر آشپزی و خوشمزهای ترکیه

کنافه پنیری یکی از دسرهای پرطرفدار ترکیه است که به خصوص در مراسم و مناسبت‌های خاص مانند ماه مبارک رمضان تهیه می‌شود. این دسر خوشمزه از موادی مانند رشته ترکیه کادایف، پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه‌ای، خامه صبحانه، کره و پنیر پیتزا تهیه می‌شود.

برای تهیه کنافه پنیری، ابتدا شربت آن را آماده می‌کنیم. در یک قابلمه، آب و شکر را تا جوش آوریم و سپس زعفران دم کرده و دارچین به آن اضافه کنیم. به شربت تهیه شده می‌توانیم عرق بهارنارنج یا گلاب اضافه کنیم.

برای لایه‌های کادایف، رشته‌های کادایف را با زعفران و کره مخلوط کرده و لایه‌ها را در قالب بچسبانیم. سپس به ترکیب پنیر ماسکارپونه و خامه ریخته و باقی مانده رشته‌ها را روی آن بریزیم. آن را در فر گرم کرده و بپزیم، در پایان برای تزئین از پودر پسته استفاده کنیم.

کنافه پنیری بهترین و خوشمزه‌ترین شکل خود را با حرفه‌ایترین فرایند تهیه و درستی لایه‌ها نشان دهد. این دسر را باید گرم و تازه سرو کرد تا لذت بردن از آن بیشتر شود.

نمناک نوشت: کنافه پنیری یکی از دسر های پر طرفدار ترکی می باشد که ماه های خاصی مانند ماه رمضان تهیه می شود در ادامه دستور تهیه این دسر خوشمزه را برای شما آورده ایم.مواد لازم تهیه کنافه پنیریرشته ترکی کادایف: 300 گرمپنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای : 200 گرمخامه صبحانه:200 گرمکره:150 گرمپنیر پیتزا:به مقدار لازمپودر پسته : برای تزئیینمواد لازم برای شربت کنافه :شکر: 2 پیمانهآب: 5 پیمانهزعفران دم کرده:به مقدار لازمدارچین: به مقدار دلخواه عرق بهارنارنج یا گلاب و هل :به میزان دلخواه دستور تهیه کنافه پنیری به سبک ترکیه ایدر ابتدا به سراغ تهیه شربت این دسر خوشمزه بروید بدین منظور در قابلمه ای 5 پیمانه آب بریزید و قابلمه را روی شعله زیاد گاز قرار بدهید تا بجوشد بعد از این که آب به جوش رسید شکر را به ارمی به آب اضافه کنید و دائما هم بزنید تا شکر درون آب حل شود تا کمی حالت شهد به خود بگیرد. زعفران دم کرده را به شهدتان اضافه کنید و بگذارید تا حدود نیم ساعت شهد بجوشد در پایان کارتان گلاب و یا عرق بهار نارنج را به همراه کمی دارچین به شهد بیفزایید تا طعم و عطر بهتری بگیرد.حال به سراغ تهیه شیرینی بروید. برای این کار ابتدا رشته های کادایف باز کنید و با دست کمی خرد کنید. کره را به روش بن ماری آب کنید و روی رشته های کادایف بریزید، سپس دو قاشق زعفران دم کرده غلیظ را نیز به رشته ها اضافه کنید.کف قالب را با کره چرب کنید سپس نیمی از رشته ها را درون قالب بریزید می توانید مقدار کمی زعفران روی کره ها بریزید . با کمک یک جسم سنگین مانند لیوان و یا دست رشته ها را به ته قالب بچسبانید و منسجم کنید.در ظرف جداگانه دیگری پنیر را به همراه خامه مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند برای راحتی این کار میتوانید از هم زن برقی نیز استفاده کنید.حال این ترکیب را روی رشته های کادایف درون قالب بریزید و پخش کنید سپس پنیر پیتزا را روی ترکیب پنیر و خامه بریزید.در ادامه باقی مانده رشته های کادایف را روی پنیر بریزید و با کم فشار آن را منسجم کنید.فر را در دمای 160 درجه قرار بدهید تا گرم شود. بعد از گذشت حدود 15 دقیقه قالب را در طبقه وسط فر قرار بدهید و بگذارید تا بپزد این کار حدودا 30 دقیقه طول می کشد. در دقایق پایانی شعله بالایی فر را روشن کنید تا لایه رویی کنافه برشته شود.کنافه را خارج کنید و خیلی سریع شهدی که از قبل آماده کرده اید و سرد شده را روی آن بریزید و بگذارید تا کاملا شهد به خورد کنافه برود. برای تزئیین این دسر خوشمزه می توانید از پودر پسته استفاده کنید. این دسر را باید به صورت گرم و تازه سرو کنید تا مواد میانی آن خنک نشود.راضیه میرزاحیدری

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!