طرز تهیه یک فست فود شهی و خوشمزه: قارچ شکم پر با گوشت چرخ کرده، اسفناج و مرغ
قارچ شکم پر یکی از محبوبترین و خوشمزهترین غذاها در سراسر جهان است. برای تهیه این غذا از روشهای مختلفی استفاده میشود. یکی از روشهای معروف تهیه قارچ شکم پر، استفاده از گوشت چرخ کرده است. در این روش، گوشت چرخ کرده با پیاز، فلفل دلمهای، قارچ، سیب زمینی، آبلیمو و ادویههای مختلف مخلوط و سرخ شده و به داخل قارچها پر میشود. سپس روی آنها رب گوجه فرنگی و پنیر پیتزا ریخته و برای مدتی در فر قرار میگیرند تا پخته شوند. این روش تهیه قارچ شکم پر با گوشت چرخ کرده بسیار لذت بخش و خوشمزه است.
همچنین، میتوانید قارچ شکم پر را با مرغ یا پیتزا نیز تهیه کنید. در این روشها، مواد مختلفی مانند مرغ چرخ کرده، پیاز، سبزیجات، سوسیس، نمک، فلفل و پنیر به داخل قارچها پر میشود و سپس در فر یا مایکروویو پخته میشود.
بنابراین، قارچ شکم پر یک غذای خوشمزه و شیرین است که میتوانید با استفاده از انواع مختلف مواد و ادویهها، آن را به طعم دلخواه خود تهیه کنید و از لذت خوردن آن لذت ببرید.
قارچ شکم پر یکی از محبوبترین غذاهای بینالمللی است که برای تهیه آن از روشهای مختلفی استفاده میشود. برخی این قارچ را با مرغ و گوشت چرخ کرده تهیه میکنند و برخی دیگر با مواد پیتزا و سوسیس داخل قارچ را پر میکنند. در این مقاله از بخش آشپزی در تک فانبلاگ میتوانید با طرز تهیه قارچ شکم پر به طور کامل آشنا شوید.قارچ شکم پر با گوشت چرخ کرده:گوشت چرخ کرده۱۵۰ گرمپیاز متوسط۱ عددفلفل دلمهای کوچک۱ عددقارچ درشت۴ تا ۵ عددسیب زمینی متوسط۱ عددآبلیموبه مقدار لازمنمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار لازمرب گوجه فرنگیبه مقدار لازمذرت پخته شده۲ قاشق غذاخوریپنیر پیتزای ورقهای یا رنده شدهبه مقدار لازممراحل طرز تهیه قارچ شکم پر با گوشت چرخ کردهدر ادامه این بخش میتوانید با مراحل طرز تهیه قارچ شکم پر با سیب زمینی و گوشت چرخ کرده آشنا شوید.مرحله اول: قارچها را بشویدقارچها را بشویید و بعد ساقه آنها را با به کمک یک چاقوی تیز جدا کنید. مقداری آبلیمو روی قارچها بریزید تا سیاه نشوند.مرحله دوم: گوشت و پیاز را تفت دهیدپیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید. در ادامه گوشت چرخ کرده را اضافه کنید. صبر کنید تا رنگ گوشت عوض شود، سپس کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کنید.مرحله سوم: مواد شکم پر را آماده کنیدبعد از این که بوی خامی ادویهها گرفته شد نوبت اضافه کردن فلفل دلمه خرد شده و ذرت به ماهیتابه است. ساقه قارچها را نیز خرد و به سایر مواد اضافه کنید. مواد را برای چند دقیقه تفت دهید و بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. زمانی که گوجه به خوبی سرخ شد و رنگ گرفت، میتوانید شعله گاز را خاموش کنید.مرحله چهارم: قارچها را آماده کنیدیک ظرف پیرکس را چرب کنید و قارچها را به صورت وارونه در ظرف بچینید. حالا وسط قارچها را با موادی که آماده کردهاید، پر کنید و روی آنها را با پنیر بپوشانید. در ادامه قارچها را برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر یا مایکروویو قرار دهید تا پنیر آب شود. میتوانید برای ۲ دقیقه گریل را روشن کنید تا سطح پنیر طلایی و خوشرنگ شود. سپس قارچها را از فر خارج کنید و از طعم آنها لذت ببرید. بیشتر بخوانید: ۲ طرز تهیه قارچ سوخاریقارچ شکم پر پیتزاییبا نوع دیگری از طرز تهیه قارچ شکم پر همراه ما باشید.مواد لازم برای تهیه قارچ شکم پر پیتزایی:قارچ۸ عدد بزرگسس کچاپ۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدارپنیر پیتزا۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدارپودر سیر۱/۲ قاشق چایخوریجعفری خرد شده۱ قاشق چایخوریسوسیس۱ عددآویشن۱/۲ قاشق چایخورینمک و فلفل سیاهبه مقدار لازممراحل طرز تهیه قارچ شکم پر در فربرای تهیه قارچ شکم پر به این روش ابتدا باید فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سپس به سراغ آماده کردن داخل قارچ بروید. در ادامه میتوانید با مراحل درست کردن فینگر فود قارچ شکم پر در فر آشنا شوید.مرحله اول: قارچ را آماده کنیدقارچها را بشویید و خوب تمیز کنید. سپس ساقه قارچ را با کمک یک چاقوی تیز جدا کنید تا داخل آن فضای کافی برای قرار دادن مواد شکم پر ایجاد شود. در ادامه یک ظرف پیرکس را با روغن چرب کنید و قارچها را به صورت وارونه در ظرف قرار دهید.مرحله دوم: سس را آماده کنیدسس کچاپ را در یک ظرف بریزید و بعد مقداری پودر سیر، آویشن، نمک و فلفل به آن اضافه کنید. مواد را به خوبی هم بزنید. حالا روی قارچها مقداری از این سس مزه دار شده بریزید.مرحله سوم: مواد را روی قارچها بریزیدمقداری پنیر پیتزا روی قارچها بریزید و بعد سوسیس را به صورت ورقهای خرد کنید و روی هر قارچ یک سوسیس بگذارید.مرحله چهارم: قارچ شکم پر را آماده کنیدظرف قارچها را در فر قرار دهید و اجازه دهید قارچ شما برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بماند و آماده شود. زمانی که پنیر روی قارچ به خوبی آب شد، میتوانید ظرف را از فر خارج کنید. حالا مقداری جعفری خرد شده روی قارچها بریزید و آن را در ظرف مورد نظرتان بچینید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیش قارچ و ژامبون فرانسویطرز تهیه قارچ شکم پر با اسفناجمواد لازم قارچ شکم پر با اسفناج:قارچ درشت و تازه۲۰ عددکره۲ عددسیر رنده شده۲ حبهاسفناج خرد شده۲۸۰ گرمپنیر موزارلا۱ لیوان فرانسوی دستهدارپنیر پارمزان۱ لیوان فرانسوی دستهدارنمک و فلفل سیاهبه مقدار لازمبرای شروع ساقههای قارچها را جدا و سپس خرد کنید. مقداری کره در ماهیتابه بریزید و بعد ساقههای خرد شده قارچ را همراه با سیر تفت دهید. در ادامه اسفناج خرد شده را اضافه کنید و بعد از این که اسفناج نرم شد، نمک و فلفل را اضافه کنید.حالا موادی که آماده کردهاید را داخل قارچها بریزید. پنیرها را ترکیب کنید و روی قارچها بریزید. اجازه دهید قارچهای شما برای ۲۰ دقیقه در فر بپزند و آماده شوند.طرز تهیه قارچ شکم پر با مرغدر این روش ابتدا باید سینه مرغ را با یک عدد پیاز، ۱ تکه چوب دارچین، نمک، فلفل، زردچوبه و مقداری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد. زمانی که مرغ کاملا پخت، آن را به صورت ریش ریش یا نگینی ریز خرد کنید.یک عدد پیاز را به صورت نگینی خرد و در روغن تفت دهید تا سبک شود. سپس مرغ خرد شده را همراه با زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پرزمانی که مرغها به خوبی سرخ شدند، آنها را داخل قارچهایی که ساقهشان را جدا کردهاید، بریزید. روی قارچها کمی پنیر پیتزا بریزید و مثل روش قبل آنها را در فر بپزید.نکات و فوت و فنهای طرز تهیه قارچ شکم پربرای تهیه این قارچهای خوشمزه میتوانید تنها ساقه قارچ خرد شده را با کمی جعفری، سیر و پیازچه ترکیب کنید و داخل آنها قرار دهید.سپس روی قارچها را با پنیر بپوشانید و برای چند دقیقه آنها را در فر بگذارید تا آماده شوند.برای تهیه این غذا میتوانید از هر چیزی که دوست دارید برای داخل قارچها استفاده کنید.به خاطر داشته باشید که برای این غذا باید از قارچهای درشت، سالم و تازه استفاده کنید.در صورتی که قارچی که برای تهیه این غذا استفاده میکنید، کهنه باشد، قارچ بعد از گرم شدن بافت خود را از دست میدهد و غذای شما خراب میشود.پنیر یکی از مهمترین مواردی است که باید برای تهیه این غذا استفاده کنید. میتوانید داخل قارچ را با هر چیزی که دوست دارید پر کنید و بعد روی آن مقداری پنیر بریزید.برای تهیه قارچ شکم پر بدون فر باید یک ماهیتابه را چرب کنید و قارچهای شکم پر را داخل ماهیتابه بچینید. سپس ۱ قاشق آب به ماهیتابه اضافه کنید و درب ماهیتابه را روی آن بگذارید و اجازه دهید قارچ شکم پر شما با حرارت ملایم بپزد و آماده شود.قارچ شکم پر یک پیش غذای فوق العاده لذیذ است که میتوانید از آن برای شام نیز استفاده کنید. این غذا بسیار سریع و راحت آماده میشود و معمولا همه افراد با هر سن و سالی از خوردن آن لذت میبرند. شما از چه روشی برای درست کردن قارچ شکم پر استفاده میکنید.من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…