تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راهنمای تهیه پاستای خوشمزه با سس گوجه‌فرنگی و اسفناج

پاستا گوجه‌فرنگی و اسفناج یکی از طعم‌های دلچسب و خوشمزه‌ای است که برای گیاهخواران مناسب است. این غذا بدون استفاده از گوشت تهیه می‌شود و از موادی مانند اسفناج تازه، پنیر پارمزان، گوجه‌فرنگی و رب گوجه‌فرنگی استفاده می‌شود. طعم این پاستا بسیار شبیه به طعم پیتزا اسفناج است و می‌تواند جایگزین مناسبی برای آن باشد.

برای تهیه این پاستا، ابتدا پیاز و سیر را تفت داده و سپس رب گوجه‌فرنگی و گوجه‌فرنگی را به آن اضافه می‌کنیم. سپس اسپاگتی و اسفناج را به مواد داخل تابه اضافه کرده و آنها را با هم مخلوط می‌کنیم تا طعم‌ها با هم ترکیب شوند. در نهایت پنیر پارمزان را روی پاستا پخته شده تزیین کرده و آماده سرو می‌کنیم.

این غذا در حدود ۲۰-۳۰ دقیقه زمان آماده‌سازی دارد و می‌تواند به صورت آسان تهیه شود. با توجه به استفاده از مواد ساده و متداول در آشپزی، این پاستا مناسبی برای افرادی است که به دنبال غذاهای گیاهی و خوشمزه هستند.

پاستا یکی از انواع غذاهای سریع و خوشمزه‌ای است که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. پاستا گوجه‌فرنگی و اسفناج جز آن دسته از پاستاهای گیاهی است که انتخاب مناسبی برای گیاهخواران است. در این پاستا جذاب از هیچ گونه گوشتی استفاده نمی‌شود. اگر شما طعم پیتزا اسفناج را دوست داشته باشید بی‌شک از طعم این غذا نیز استقبال خواهید کرد.ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی تک فانبلاگ کامل‌ترین و خوشمزه‌ترین طرز تهیه پاستا گوجه‌فرنگی و اسفناج را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این غذا باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب همراه باشید.مواد لازم جهت تهیه پاستا گوجه‌فرنگی و‌ اسفناجاسپاگتی ۲۰۰-۲۵۰ گرماسفناج تازه ۱ پیمانهپنیر پارمزان به مقدار دلخواهنمک به مقدار دلخواهآب جوش ۱ پیمانهگوجه‌فرنگی ۳ عددرب گوجه‌فرنگی ۱ قاشق غذاخوریسیر ۲-۳ حبهپیاز ۱ عددروغن به مقدار لازمطرز تهیه پاستا گوجه‌فرنگی و اسفناجمدت زمان آماده‌سازی و تهیه این پاستا ۲۰-۳۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده می‌توانید مقدار آن را افزایش دهید و در حجم‌های بیشتری این غذای لذیذ را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این غذا در دسته‌بندی آسان قرار دارد.مرحله اول: آماده‌سازی پیازپیاز را بشویید و پوست بگیرید.آن را به صورت نگینی خرد کنید. درون تابه مناسبی مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید. یازهای نگینی خرد شده را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیازها طلایی و شیشه‌ای شوند.مرحله دوم: افزودن سیرسیر را بشویید و پوست بگیرید.با کمک سیر له کن آن را به شکل پوره تبدیل کنید.پوره سیر را به محتوای درون تابه بیفزایید و چند دقیقه تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود.مرحله سوم: افزودن رب گوجه‌فرنگیرب گوجه‌فرنگی را به محتوای درون تابه بیفزایید.چند دقیقه‌ای رب را تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و رب تغییر رنگ دهد.تفت دادن رب در روغن موجب خوش‌رنگ‌تر شدن آن می‌شود.بیشتر بخوانید: طرز تهیه گراتن پاستا با سس بشاملمرحله چهارم: آماده سازی گوجه‌فرنگیگوجه‌فرنگی را بشویید و به صورت نگینی خرد کنید.آن را به محتوای درون تابه بیفزاید و چند دقیقه‌ای تفت دهید تا گوجه‌فرنگی تغییر رنگ دهد.سپس یک پیمانه آب جوش را به محتوای سس درون تابه بیفزایید و حرارت را زیاد کنید تا مواد به نقطه جوش رسند.سپس درب تابه را ببندید و حرارت را کم کنید ۸-۱۰ دقیقه زمان دهید تا سس بپزد و به غلظت مناسب برسد.شما به جای گوجه‌فرنگی از گوجه‌فرنگی خشک شده یا پوره گوجه‌فرنگی می‌توانید استفاده کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه “پاستا آلفردو” با سس مخصوصمرحله پنجم: افزودن اسپاگتیاسپاگتی را به سس درون تابه اضافه کنید و درب تابه را ببندید.کمی زمان بدهید تا اسپاگتی‌ها نرم شود.پس از نرم شدن اسپاگتی‌ها مواد پاستا درون تابه را مقداری به هم زنید تا طعم‌ها با هم ترکیب شوند.مجدد درب تابه را ببندید و ۱۰-۱۲ دقیقه دیگر زمان دهید تا اسپاگتی با سس بپزد و نرم شود.شما می‌توانید به جای اسپاگتی از ماکارونی‌های شکل دار یا فرمی استفاده کنید.مرحله ششم: آماده‌سازی اسفناجاسفناج‌ها را بشویید و درون آبکش قرار دهید تا به اضافه‌شان گرفته شود.آنها را با کمک چاقو به ابعاد یکسان و دلخواهی برش زنید.اسفناج‌های خرد شده را به همراه مقداری نمک به محتوای پاستا اضافه کنید و در حد چند ثانیه همه مواد را به هم زنید. توجه داشته باشید که اسفناج‌ها له نشوند.مرحله هفتم: افزودن پنیر پارمزان و سرو غذاتابه را از روی حرارت بردارید و‌ درب آن را بگذارید.۵-۶ دقیقه‌ای زمان دهید تا در دمای محیط بماند.حال اسپاگتی را در ظرف سرو بریزید با مقداری پنیر پارمزان آن را تزیین کنید.پاستا گوجه‌فرنگی و اسفناج فوق‌العاده خوشمزه و جذاب شما آماده میل کردن است.اگر شما در تهیه پاستای گوجه‌فرنگی و اسفناج از فوت و فن‌های استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن آن می‌شود خوشحال می‌شویم که آن‌ها را در بخش نظرات با ما و سایر علاقه‌مندان به آشپزی به اشتراک گذارید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!