CURL ERROR

CURL ERROR

هشدار! استفاده از این شیمیایی‌ها ممکن است منجر به مرگ شما شود - تک فان
تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

هشدار! استفاده از این شیمیایی‌ها ممکن است منجر به مرگ شما شود

مدیرکل دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو، زهرا جهانگرد، به خطرات استفاده از ترکیب شوینده‌های خانگی اشاره کرده و هشدارهای مهمی را در این زمینه ارائه کرده است. او بر خطرات گاز‌های سمی و خفه‌کننده ناشی از ترکیب برخی شوینده‌ها تاکید کرده و توصیه‌های مفیدی برای جلوگیری از مسمومیت با مواد شوینده ارائه داده است.

او توصیه کرده است که هنگام استفاده از مواد شیمیایی و فرآورده‌های شوینده، پنجره‌ها را باز نگه دارید تا هوای تازه به محیط وارد شود. همچنین، هنگام استفاده از مواد سفیدکننده و جرم‌بر، در سرویس‌های بهداشتی، درب و پنجره را باز کرده و هواکش را روشن کنید.

به علاوه، وی تأکید کرده است که در صورت تماس پوست و چشم با مواد شوینده، باید فوراً پوست و چشم را با آب شستشو داده و مصدوم را به مرکز درمانی منتقل کرد. همچنین، توصیه شده است که محصولات خطرناک مانند شوینده‌ها و سفیدکننده‌ها را در محلول قفل‌دار و دور از دسترس کودکان نگه دارید تا حوادث ناخواسته جلوگیری شود.


مدیرکل دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو درباره خطرات ترکیب شوینده‌های خانگی هشدار داد و گفت: «گاز‌های ناشی از ترکیب برخی شوینده‌ها بسیار سمی و خفه‌کننده است.»
به گزارش تسنیم، زهرا جهانگرد با اشاره به فرارسیدن ایام نوروز و خانه‌تکانی عید درباره مسمومیت با مواد شوینده هشدار داد و بیان کرد: «در هنگام استفاده از مواد شیمیایی و فرآورده‌های شوینده و پاک‌کننده پنجره‌ها را بازکنید تا هوا به‌خوبی در محیط جریان داشته باشد.»
وی افزود: «مخلوط کردن فرآورده‌های سفیدکننده با ترکیبات جرم‌بر مطلقاً ممنوع است، زیرا بخارات و گاز‌های ناشی از این اختلاط بسیار سمی و خفه‌کننده است.»
مدیرکل دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو ادامه داد: «هنگام استفاده از مواد سفیدکننده و یا جرم‌بر در سرویس‌های بهداشتی، درب و پنجره را باز و هواکش را روشن کنید؛ پس از مصرف مواد شوینده، سفیدکننده، جرم بر و لوله‌بازکن در محیط‌های دربسته و کوچک مانند دستشویی و حمام به‌هیچ‌عنوان در این مکان‌ها توقف نکنید چراکه گاز‌های تولیدشده در فضای کوچک، خفه‌کننده و سمی است.»
وی با تأکید بر این که هنگام استفاده از مواد شیمیایی حتماً از وسایل محافظت‌کننده مانند دستکش بلند، کفش نفوذناپذیر، لباس آستین‌بلند، شلوار بلند و جوراب استفاده کنید؛ گفت: در صورت تماس پوست و یا چشم با مواد اسیدی و یا قلیایی پوست و چشم را با مقادیر فراوان آب شستشو داده و مصدوم را به مرکز درمانی منتقل کنید.
مدیرکل دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو هشدار داد: از قرار دادن مواد شوینده در کمد‌های زیر ظرف‌شویی اجتناب کنید، زیرا خطر مسمومیت در کودکان نوپا و ‏کنجکاو از ‏این طریق بسیار بالا است. ‏ مواد شیمیایی، شوینده و سفیدکننده را در منزل در کمد‌های دارای قفل و دور از دید و دسترس کودکان قرار دهید و درب کمد‌هایی که در آن مواد شیمیایی خطرناک را نگه می‌دارید با قفل یا طناب محکم کنید.
جهانگرد تأکید کرد: «محصولات خانگی خطرناک (مانند لوله‌بازکن، جوهر نمک، جرم‌گیر، محلول سفیدکننده و لک بر، مواد ‏شوینده، ‏گاز پاک‌کن، دارو‌ها و دیگر مواد شیمیایی) را در بسته‌بندی اصلی آن‌ها و با درب بسته ‏نگهداری کنید تا با سایر مواد اشتباه گرفته نشوند.»

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!