تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

چگونگی کاهش علائم هایپوتیروئید با ۴ روش کارآمد

کم‌کاری تیروئید یک بیماری است که تأثیر زیادی بر روزمرگی و کیفیت زندگی افراد دارد. اما با اعمال تغییرات ساده در روند زندگی روزمره می‌توانید به کنترل و کاهش علائم این بیماری کمک کنید. اولین توصیه این است که به خوبی بخوابید و حداقل ۸ ساعت در شب بخوابید تا بدنتان فرصت کافی برای استراحت داشته باشد. همچنین خلق و خوی خود را آرام و خنسرد نگه دارید و از استرس و نگرانی‌ها فاصله بگیرید. ورزش نیز می‌تواند بهبود وضعیت شما کمک کند، بنابراین توصیه می‌شود که دو ساعت ورزش در هفته داشته باشید. در نهایت، تغذیه سالم و متعادل نیز نقش مهمی در کنترل علائم کم‌کاری تیروئید دارد، بنابراین سعی کنید رژیم غذایی خود را با مصرف مقدار کافی از سبزیجات، میوه‌ها، غلات کامل و پروتئین سالم اصلاح کنید و مصرف قند و چربی اشباع‌شده را کاهش دهید. اعمال این تغییرات ساده می‌تواند به بهبود وضعیت شما کمک کند و علایم کم‌کاری تیروئید را به حداقل برساند.


اگر مبتلا به کم‌کاری تیروئید هستید، توصیه می‌شود این تغییرات ساده، اما سالم را در برنامه روزمره خود اعمال کنید تا علائم این بیماری را به حداقل برسانید.
به گزارش خبرآنلاین، چهار روش ساده زیر به شما برای کاهش کم‌کاری تیروئید و کنترل آن کمک می‌کنند:
۱) خوب بخوابید
افراد مبتلا به کم‌کاری تیروئید معمولاً به اندازه کافی نمی‌خوابند یا خواب آن‌ها کیفیت مطلوبی ندارد. برای اینکه بدن فرصتی برای استراحت و بازیابی داشته باشد، سعی کنید هر شب ۸ ساعت بخوابید.
۲) آرام و خونسرد باشید
استرس تأثیر منفی بر سیستم ایمنی دارد و حتی می‌تواند علائم کم‌کاری تیروئید را تشدید کند. حتی اگر کم‌کاری تیروئید شما به خوبی کنترل‌شده باشد، استرس زیاد باعث می‌شود بدن آدرنالین و کورتیزول ترشح کند. این هورمون‌ها قادرند شما را مضطرب کنند.
۳) تحرک داشته باشید
ورزش می‌تواند به کنترل بسیاری از عوارض جانبی کم‌کاری تیروئید از جمله: بد خلقی، کاهش انرژی و افزایش وزن کمک کند. فعالیت بدنی باعث افزایش فعالیت شیمیایی مغز و ترشح هورمون‌هایی می‌شود که انرژی و خلق و خو را بهبود می‌بخشند. حتی دو ساعت ورزش در طول هفته برای تقویت انرژی و خلق و خوی افراد مبتلا به بیماری کم‌کاری تیروئید کافی است.
۴) رژیم غذایی خود را اصلاح کنید
تغذیه مناسب و متعادل می‌تواند کنترل علائم کم‌کاری تیروئید را آسان‌تر کند. بدین منظور سبزیجات، میوه‌ها، غلات کامل، پروتئین بدون چربی و چربی‌های سالم (مانند روغن زیتون و آجیل) را به رژیم غذایی خود اضافه کنید و مصرف قند و چربی اشباع‌شده را کاهش دهید.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!