امشب شام چی بپزم؟ (چهارشنبه 16 اسفند)
شام یکی از وعدههای اصلی روز است که تهیه یک غذای خوشمزه، سالم و مناسب برای خانواده و عزیزان گاهی چالشی میتواند باشد. در اینجا از مجله آشپزی اکالا، پنج پیشنهاد خوشمزه برای شام امشب را معرفی کردیم که متنوع و جذاب هستند.
جیب تاجر مرغ یکی از این پیشنهادات است که ظاهر جذاب و طعم دلپذیری دارد. با مراحل آماده سازی و پخت این غذا میتوانید شام شب خود را تکمیل کنید.
تاکو گوشت مکزیکی نیز یک گزینه دیگر برای شام امشب میتواند باشد. با طعم تند و خوشمزهاش، این غذا میتواند یک تجربه لذت بخش باشد.
اشکنه، کراکت و سمبوسه نیز از غذاهای سنتی و خوشمزهای هستند که میتوان در وعده شام امشب خود جای داد. این غذاها با ترکیبات مختلف میتوانند تنوع و لذت بیشتری به شام شب شما ببخشند.
با انتخاب یکی از این پیشنهادات، شام امشب خود را مجلل و لذت بخش کنید و لذت طعمهای متنوع را با خانواده و دوستان خود به اشتراک بگذارید. نوش جان!
امشب شام چی درست کنم؟ شام چی بپزم که تکراری نباشه؟ نونی باشه یا رژیمی؟ یکی از بزرگترین دغدغههای بسیاری از افراد، اعم از خانهدار، شاغل یا دانشجو، پیدا کردن ایده و پختن یک غذای خوشمزه و سالم برای وعده شام است.از این رو ما، در شانزدهمین روز اسفند ماه ۱۴۰۲، در این مطلب از تک فانبلاگ به شما ۵ غذای متنوع و خوشمزه معرفی خواهیم کرد تا با توجه به ذائقه خود یکی از آنها را برای شام امشبتان تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.معرفی ۵ غذا برای شام امشب شمادر ادامه میتوانید با چند غذای متنوع برای شام به همراه طرز تهیه آنها آشنا شوید. با ما همراه باشید.۱- جیب تاجرفینگرفود جیب تاجر یکی از پرطرفدارترین فینگرفودهاست و دلیل نامگذاریاش این است که شبیه یک جیبِ پر است! این غذای فانتزی با ظاهر اشتها برانگیزی که دارد میتواند با دورچینهای مناسب گزینه بسیار خوبی برای ناهار امروز شما باشد. مراحل تهیه جیب تاجر مرغمراحل تهیه جیب تاجر مرغ به شرح زیر است: برای آماده سازی مواد میانی جیب تاجر، سینه مرغ را به همراه یک عدد پیاز، نمک و فلفل سیاه بگذارید بپزد و بعد از خنک شدن خرد کنید.سپس به آن خیارشور خرد شده، جعفری ساطوری، ذرت، نمک، فلفل سیاه (یا هر ادویه دلخواه مثل آویشن و…) و سس مایونز اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید. لبههای نان تست را با چاقو از هر چهار طرف جدا کنید، دو تا نان تست را روی هم قرار بدهید و با وردنه کاملا صاف کنید تا بهم بچسبند.سپس با قالب گرد نانها را قالب بزنید و ۲ عدد تخم مرغ را با همزن دستی خوب هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند و شیر را به آن اضافه کنید (کمی فلفل سیاه هم اضافه کنید تا بوی تخم مرغ را بگیرد).نانهای قالب زده را داخل مخلوط شیر و تخم مرغ خیس کنید.بعد از این که نانها را در مخلوط گفته شده خیس کردید، آنها را داخل پودر سوخاری یا پانکو بغلتانید.برای ادامه رسپی این غذای فینگرفودی خوشمزه روی لینک طرز تهیه جیب تاجر مرغ کلیک کنید.۲- تاکو گوشت مکزیکیتاکو از محبوبترین غذاهای مکزیکی است که به خاطر طعم تند و خوشمزه، طرفداران زیادی در تمام دنیا دارد. برای تهیه تاکو از نان مخصوصی به نام ترتیلا استفاده میکنند که داخل این نان U شکل با مواد مختلفی از جمله گوشت، مرغ، ماهی، میگو و حتی سبزیجات پر میشود.این غذا دستور پخت مختلفی در سراسر جهان دارد. از این رو هر شخصی با هر سلیقهای میتواند تاکوی محبوب خود را با نان ترتیلا، ادویه مخصوص، مواد گوشی و سبزیجات تهیه و همراه با سس مخصوص مانند سس سالسای تند در وعده شام سرو کند.مراحل تهیه تاکو گوشت مکزیکیمراحل تهیه تاکو گوشت مکزیکی به شرح زیر است:در مرحله اول سراغ آماده سازی نان ترتیلا روید. پس آرد گندم، آرد ذرت، آب، روغن مایع و نمک را با هم مخلوط کرده و کمی ورز دهید تا خمیر شما آماده شود. از ١/۴ قاشق چای خوری بکینگ پودر هم میتوانید در این دستور استفاده کنید.خمیر را به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید. سپس هر قسمت را به اندازه گردو گلوله کرده و با وردنه صاف کنید. دراین مرحله میتوانید از کاتر یا قالب گرد استفاده کنید و خمیر را بوسیله کاتر گرد برش بدهید تا همهی نانها یک اندازه باشند.کف تابهای را چند قطره روغن بریزید. خمیر صاف شده را یکی یکی در تابه سرخ کنید. زمانی که یک سمت نان حباب زد، باید برگردانید تا سمت دیگر نان کمی حرارت ببیند و بپزد.نان ها نباید خیلی در معرض هوا باشند. هر نان را بعد از پخت داخل کیسه یا پارچه بپوشانید تا خشک نشوند. همانطور که گفتیم نان تاکو به شکل u است و مکزیکی ها آن را ترد سرو میکنند. برای ترد کردن نان، سطح نان ترتیلا را با فرچه کمی روغن بزنید.برای ادامه رسپی این غذای فانتزی و جذاب مکزیکی روی لینک طرز تهیه تاکو گوشت کلیک کنید.۳- اشکنهاشکنه یک غذای سنتی و قدیمی ایرانی از نوع خوراک است که تاریخچه بسیار طولانی دارد و خواستگاه آن به خراسان نسبت داده میشود. این غذای کم هزینه به صورت یک حالت سوپ تهیه میشود و از غذاهای نونی به شمار میرود.اشکنه به زمان زیادی برای پختن نیاز ندارد. بنابراین میتواند یک گزینه مناسب برای افرادی با مشغلههای زیاد یا دانشجوها باشد. اشکنه را میتوان در وعده شام به عنوان یک غذای سبک و خوشمزه نوش جان کرد.اشکنه انواع مختلفی دارد که شما میتوانید با توجه به سلیقه و ذائقه غذاییتان در تهیه آن از شنبلیله، گوجه فرنگی، سیب زمینی، اسفناج و… استفاده کنید. برای مشاهده رسپی انواع اشکنههای خوشمزه و ساده روی لینک طرز تهیه اشکنه کلیک کنید.۴- کراکت (کروکت) سیب زمینی و سوسیسکراکت یا کروکت (Croquette) از جمله خوراکهایی است که به عنوان یک غذای جدید و متفاوت در مناسبتهای خاص در وعده شام سرو میشود.به طور خلاصه این غذای فوق العاده یک کوکوی سیب زمینی سوخاری شده است که داخل آن را با مواد غذایی مختلفی مانند گوشت چرخ کرده، مرغ، سبزیجات، پنیر و… پر میکنند. کراکتها را به شکلهای مختلفی از جمله قرص، استوانهای یا تخم مرغی شکل میتوان تهیه و سرو کرد.مراحل تهیه کراکت سوسیس و سیب زمینیمراحل تهیه کراکت سوسیس و سیب زمینی به شرح زیر است:ابتدا سراغ آبپز کردن سیب زمینیها میرویم. بعد از آبپز شدن، سریع سیب زمینیها را زیر آب سرد میگیریم و پوستش را جدا میکنیم. کمی که خنک شد با رنده درشت رنده میکنیم.سوسیس را به صورت نگینی خرد کرده و درون تابه مناسبی با مقداری روغن سرخ کردنی تفت میدهیم.تخم مرغها را شکسته و به سیب زمینیای که در مرحله اول رنده کردیم، اضافه میکنیم. پیاز را نیز پوست میگیریم و پس از رنده کردن و گرفتن آب آن به مواد اضافه میکنیم.سپس فلفل سیاه، نمک، آویشن و پودر سیر را نیز به مواد اضافه کرده و خوب ورز میدهیم. به طوری که مواد کاملا سفت شود.مقداری از مواد سیب زمینی را برمیداریم و کف دست پهن میکنیم. سپس وسط کروکت را مقداری سوسیس و پنیر پیتزا قرار میدهیم. حالا خمیر را جمع میکنیم و به آن شکل میدهیم. (برای اینکه مواد به دست نچسبد، میتوانید کمی دست خود را خیس کنید)به همین ترتیب تمام مواد را درست میکنیم. آرد و پودر سوخاری را در ظرفهای جداگانه میریزیم. سپس کروکتها را ابتدا در آرد و بعد در پودر سوخاری میغلتانیم.کروکتهای آماده شده را باید تقریبا ۲ ساعت در فریزر قرار دهیم تا مواد به خوبی همدیگر را بگیرد.سپس کروکتها را داخل روغن داغ سرخ میکنیم تا برشته و طلایی شود.کروکتهای سرخ شده را روی دستمال روغن گیر قرار میدهیم تا روغن اضافی آن گرفته شود. این غذای خوشمزه را همراه با سس کچاب میل کنید. نوش جان!برای مشاهده نکات و فوت و فنهای تهیه این غذای فانتزی و خوشمزه روی لینک طرز تهیه کراکت سوسیس و سیب زمینی کلیک کنید.۵- سمبوسهسمبوسه یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی و مخصوص جنوب است که میتوان آن را به عنوان یک پیش غذای خوشمزه یا یک وعده شام سبک در نظر گرفت. این غذای کم هزینه، انواع مختلفی دارد که در تهیه آن از نان لواش که درون آن سیب زمینی به همراه گوشت قرمز، فلفل و ادویهجات پر شده است، استفاده میشود.سمبوسه را میتوان بدون استفاده از گوشت و کاملا گیاهی نیز تهیه کرد. یک نوع دیگر سمبوسه نیز به سمبوسه پیتزایی معروف است که در آن از مواد پیتزا استفاده میکنند.مراحل تهیه سمبوسهمراحل تهیه سمبوسه به شرح زیر است:در مرحله اول، سیبزمینیها را بشویید و با پوست در قابلمهای که در آن مقداری نمک، روغن و چند پیمانه آب اضافه شده است، قرار دهید. سپس قابلمه را بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا سیبزمینیها پخته شوند.هنگامی که سیبزمینیها در حال پخت هستند، نوبت به آماده کردن پیاز میرسد. پیازها را پوست بگیرید، بشویید و به صورت نگینی خرد کنید.سپس یک تابه را بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید تا روغن داغ شود. پیازها را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. سپس کمی زردچوبه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.بعد از اینکه پیازها تفت داده شدند، نوبت به اضافه کردن گوشت چرخ کرده است. این مواد را با هم تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و از حالت خامی دربیاید.برای ادامه رسپی این غذای فینگرفودی ساده و همهپسند روی لینک طرز تهیه سمبوسه کلیک کنید.در این مطلب از مجله آشپزی تک فانلیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده شام را در اختیارتان قرار دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان جای دهید و از طعم بینظیر آنها نهایت لذت را ببرید.