تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

هشت غذای شب عید و سیزده به، لذت اصیل و خوشمزه در همدان

همانطور که میدانید، همدان یکی از شهرهای زیبای ایران است که دارای غذاهای سنتی و خوشمزه‌ای می‌باشد. از جمله این غذاها می‌توان به رشته پلو، آبگوشت لیمو عمانی، کوفته همدانی، آبگوشت کلم همدان، کباب سرداشی، آش خشکبار، آبگوشت قرمه و آبگوشت یخنی اشاره کرد.

رشته پلو، یکی از محبوب‌ترین غذاهای شب عید نوروز در همدان است که با گوشت مرغ یا ماهی تهیه می‌شود. همچنین، آبگوشت لیمو عمانی که با حبوبات جوانه زده تهیه می‌شود و طعم ترش و لذیذی دارد، نیز یکی از غذاهای محبوب همدان است.

کوفته همدانی، که به نام کوفته سیزده هم شناخته می‌شود، با ترکیب گوشت گوسفندی، لپه، برنج، آرد نخودچی و تخم‌مرغ تهیه می‌شود و با ماست، دوغ یا ترشی سرو می‌شود.

از غذاهای دیگر همدان می‌توان به کباب سرداشی، آش خشکبار، آبگوشت قرمه و آبگوشت یخنی اشاره کرد که همگی طعم و طراوت خاص خود را دارند و جزو غذاهای محبوب مردم این شهر می‌باشند.

با تجربه این غذاها، می‌توانید از رونق و فرهنگ غذایی همدان لذت ببرید و به پیشواز سال جدید بروید. من امیدوارم که این مقاله برای شما مفید و جذاب باشد و بتوانید از تجربه آشنایی با این غذاها لذت ببرید.

همدانی‌ها نیز مانند سایر شهرهای ایران غذاهای سنتی و مخصوصی را برای شب عید و سیزده به در طبخ می‌کنند و به این شکل به پیشواز سال نو می‌روند. در این مقاله از تک فانبلاگ می‌خواهیم بدانیم غذاهای سنتی و محلی همدان برای روزهای عید نوروز و سیزده به در چه غذاهایی هستند؟ ما را همراهی کنید تا با غذاهای محبوب شب عید همدان آشنا شویم.لیستی از غذاهای شب عید همداندر ادامه به معرفی برخی از مهم ترین غذاهای سنتی و محلی همدان که در شب‌های عید نوروز و سیزده به در طبخ می شود پرداخته‌ایم:۱- رشته پلو همدانیکی از محبوب‌ترین غذاهای عید نوروز در همدان رشته پلو است که به خصوص برای شب تحویل سال طبخ می‌شود. بر طبق سنت دیرینه، همدانی ها بر این باورند که با خوردن رشته پلو در شب عید می‌توانند رشته امور را به دست بگیرند و سال جدید مدیریت بهتری بر زندگی خود داشته باشند. رشته پلو همدانی اغلب با گوشت مرغ یا ماهی تهیه می‌شود.برای آشنایی با رسپی این غذای پرطرفدار و مخصوص روی لینک طرز تهیه رشته پلوی مجلسی شب عید کلیک کنید.۲- آبگوشت لیمو عمانیآبگوشت لیمو عمانی غذایی بسیار لذیذ است که اهالی همدان با استفاده از حبوبات جوانه زده تهیه می کنند و شب‌های عید نوروز میل می کنند. در این آبگوشت تکه‌های لیمو خشک و سیب‌زمینی استفاده می‌شود که موجب طعم بی‌نظیر و ترش آن می‌شود. ۳- کوفته همدانکوفته همدان که بین اهالی این شهر به نام کوفته سیزده نیز مرسوم است از جمله غذاهای مخصوص عید نوروز و به خصوص روز سیزده به در است که با یکبار خوردن آن مزه این غذای لذیذ زیر دهان شما خواهد ماند.در تهیه کوفته همدانی از گوشت گوسفندی، لپه، برنج، آرد نخودچی و تخم‌مرغ استفاده می‌شود و این غذا را می‌توان به همراه ماست، دوغ یا ترشی سرو کرد.۴- آبگوشت کلم همدانآبگوشت کلم یک غذای دیگر از انواع غذاهای سنتی و مخصوص شب عید در شهر همدان است که از ترکیب کلم قمری، سیب‌زمینی، نخود، کشک و سیر تهیه می‌شود. این غذای خوشمزه همدانی نسبت به غذاهای دیگر به زمان زیادی نیاز دارد تا روی شعله ملایم به آرامی بپزد.برای برای آشنایی با رسپی این غذای خوشمزه روی لینک طرز تهیه آبگوشت کلم قمری کلیک کنید.۵- کباب سرداشیکباب سرداشی نوعی کباب مشابه کباب تابه‌ای است که اهالی همدان برای ایام نوروز طبخ می‌کنند. در پخت این کباب از انواع ادویه‌های معطر استفاده می‌شود و طعم بی نظیری به آن می‌دهد. این کباب را می‌توان با گوشت گوسفندی، پیاز، سیب‌زمینی، گوجه فرنگی و مقداری ادویه تهیه کرد.۶- آش خشکبارآش خشکبار غذای بسیار مقوی شهر همدان است که با استفاده از میوه‌های خشک از جمله زردآلو، آلبالو، آلوی ترش و… تهیه می‌شود. همدانی‌ها این غذا را به سنت دیرینه برای شب عید تهیه می‌کنند که طعم ملس آن تجربه‌ای لذت بخش را به ارمغان می‌آورد.۷- آبگوشت قرمه‌آبگوشت قرمه یکی دیگر از غذاهای محلی همدان است که به دلیل تشابه برخی مواد اولیه آن با قورمه‌سبزی به این نام شناخته می‌شود، با این تفاوت که در تهیه آبگوشت قرمه از سیب‌زمینی و تخم‌مرغ نیز استفاده می‌شود و غذایی آبدارتر است.برای آشنایی با رسپی این غذای متفاوت و اصیل روی لینک طرز تهیه آبگوشت قرمه همدانی کلیک کنید.۸- آبگوشت یخنیآبگوشت یخنی از جمله خوراک‌های خوشمزه همدانی است که با ترکیبی از موادی مانند پیاز، گوشت، لیمو عمانی، سیب‌زمینی و گوجه‌فرنگی پخته می‌شود. این غذا را نیز می‌توان برای ایام عید تهیه و نوش جان کرد.در این مقاله از مجله آشپزی تک فانغذاهای سنتی و مخصوص شب عید و سیزده به در را معرفی کردیم که با مشاهده آن‌ها می‌توانید در سفر به همدان از طعم خوشمزه غذاهای محلی این شهر لذت ببرید.امیررضا هستم، فخاریان. به چند تا چیز خیلی علاقه دارم: نوشتن، آشپزی، سینما و کتاب. چند سالی میشه همه اینا رو در کنار هم پیش می‌برم. الان هم خوشحالم که فرصتش هست تا دو تا از چیزهای مورد علاقه‌ام رو با هم ترکیب کنم!

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!