تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

تهیه شیرینی خوشمزه و آسان برای جشن نوروز، بدون نیاز به وسایل پیچیده

تهیه شیرینی خوشمزه و آسان برای جشن نوروز، بدون نیاز به وسایل پیچیده

شیرینی اسلایس گردو و پسته یکی از خوشمزه‌ترین شیرینی‌های عید نوروز است که می‌توان به راحتی در خانه تهیه کرد. این شیرینی‌ها خشک، ریز و رنگارنگ هستند و بیشتر به عنوان شیرینی‌های پر طرفدار جشن‌ها و مهمانی‌ها انتخاب می‌شوند. اسلایس گردو و پسته شامل لایه‌های خمیری، آجیل و شهد یا مارمالاد است که بدون نیاز به فر تهیه می‌شود. برای درست کردن این شیرینی، ابتدا مایکروفر را باز کرده و شیر عسلی، کره و عسل را داخل آن می‌ریزیم. سپس خامه را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. بیسکوییت پتی‌پور را بریزیم و میکس کنیم. سپس لایه‌های مختلف را به ترتیب بچینیم و در یخچال یا فریزر قرار دهیم تا سفت شود. برای تزیین از پودر گردو و پسته استفاده کرده و لذت ببرید.به دلیل داشتن شیرعسلی، کره و خامه، این شیرینی را باید در یخچال نگهداری کرد و در ظرف سر بسته می‌تواند ماندگاری داشته باشد. این شیرینی را می‌توانید با پودر گل محمدی یا هر تزئین دلخواه دیگر زیباتر کنید. تهیه این شیرینی بسیار ساده است و با طعم خوشمزه و متفاوت خود می‌تواند مهمانان شما را شگفت‌زده کند.

فرارو نوشت: شیرینی اسلایس گردو و پسته یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه عید نوروز است که می‌توانید آن را با روشی آسان و بدون نیاز به فر در منزل درست کنید. با نزدیک شدن به ایام نوروز پخت انواع شیرینی‌های خوشمزه خانگی رونق می‌گیرد. شیرینی‌های خانگی مخصوص نوروز معمولا خشک، ریز و بسیار متنوع و رنگارنگ هستند. شیرینی‌های آجیلی در گروه شیرینی‌های پر طرفدار و محبوب قرار دارند که بسیار مقوی هستند و معمولا آن‌ها را برای پذیرایی در جشن‌ها و مهمانی‌ها انتخاب می‌کنند. این شیرینی‌ها معمولا از یک لایه خمیر و یک لایه آجیل تشکیل شده‌اند که با نوعی شهد یا مارمالاد به هم چسبانده می‌شوند. اسلایس گردو و پسته یکی از همین انواع شیرینی‌های آجیلی است که با روشی بسیار آسان و بدون نیاز به فر و همزن تهیه می‌شود و شما می‌توانید به راحتی یک ظرف شیرینی زیبا و بسیار خوشمزه را برای ایام نوروز در منزل درست کنید. اگر دنبال دستور یک شیرینی راحت و بدون دردسر هستید، در ادامه این مطلب با آموزش اسلایس گردو و پسته همراه ما باشید.مواد لازمشیر عسلی: ۱ قوطیکره: ۵۰ گرمعسل: ۲ قاشق غذاخوریخامه: ۳ قاشق غذاخوریبیسکوییت پتی‌پور: ۲ بستهپودر نارگیل: ۱۰۰ گرمپودر پسته: ۱ پیمانهپودر گردو: ۱ پیمانهطرز تهیهبرای درست کردن این شیرینی خوشمزه و راحت، ابتدا شیر عسلی را همراه با کره که به دمای محیط رسیده است و عسل مخلوط کنید و به مدت ۱ دقیقه داخل مایکروفر بگذارید. حالا خامه صبحانه را که به دمای محیط رسیده است، به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.در مرحله بعد بیسکوییت پتی پور را با گوشتکوب خوب بکوبید یا داخل دستگاه غذاساز بریزید و میکس کنید تا کاملا پوره شود. حالا ۱ ملاقه از ترکیب شیر عسلی را به پوره بیسکوییت اضافه کنید و خوب هم بزنید. یک مرغ خوری یا ظرف مستطیل یا مربع را انتخاب کنید و مخلوط بیسکوییت و شیرعسلی را داخل ظرف بریزید و با گوشتکوب خوب بکوبید تا مواد به صورت صاف و یکدست داخل ظرف قرار بگیرد، سپس دو قاشق شیرعسلی روی لایه بیسکوییتی بریزید و با پشت قاشق صاف کنید. در مرحله بعد پودر نارگیل را با یک ملاقه شیرعسلی مخلوط کنید و روی لایه بیسکوییت بریزید و با گوشتکوب مواد را بکوبید تا کاملا صاف و یکدست شود. دوباره دو قاشق شیر عسلی روی لایه نارگیلی بریزید و پخش کنید.برای مرحله آخر مخلوط پودر گردو و پودر پسته را با باقی مانده شیرعسلی ترکیب کنید و روی لایه نارگیلی بریزید و با قاشق مواد را صاف کنید. حالا ظرف را به مدت ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید، سپس ظرف را خارج کنید و شیرینی را به اندازه دلخواه برش بزنید و داخل ظرف سرو بچینید. اسلایس‌های خوشمزه گردو و پسته شما در این مرحله آماده سرو است، نوش جان.نکات مهم۱ ـ شیر عسلی یا شیر غلیظ همان شیر گاو است که مقداری از آب آن گرفته می‌شود و به آن شکر اضافه می‌کنند. شیر عسلی ماده‌ای غلیظ و شیرین است که به صورت کنسروی در بازار موجود است و ماندگاری بالایی دارد. از این شیر برای تهیه انواع دسرها، بستنی‌ها و کیک و شیرینی استفاده می‌شود.برای درست کردن شیر عسلی در منزل ۲ پیمانه شیر را همراه با دو سوم پیمانه شکر داخل یک ماهی تابه گود و نچسب بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا شکر کاملا در شیر حل شود. بعد از اینکه شکر حل شد، دیگر هم نزنید و صبر کنید تا شیر جوش بیاید. وقتی شیر جوش آمد، حرارت اجاق گاز را روی کمترین حالت تنظیم کنید و هر چند دقیقه یک‌بار شیر را هم بزنید تا ته نگیرد و به غلظت برسد. توجه داشته باشید که حرارت باید آنقدر کم باشد که شیر قل نزند، در غیر این صورت شیرعسلی شما ته می‌گیرد. تقریبا ۴۰ دقیقه زمان میبرد تا شیر عسلی شما به غلظت برسد و آماده مصرف شود. بعد از اینکه شیر عسلی آماده شد، آن را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود؛ سپس داخل شیشه خشک و تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید.۲ ـ این شیرینی را به دلیل داشتن شیرعسلی، کره و خامه حتما داخل یخچال و در ظرف سر بسته نگهداری کنید.۳ ـ برای تزیین روی شیرینی می‌توانید از پودر گردو و پودر گل محمدی استفاده کنید.۴ ـ برای اینکه اسلایس‌ها ظاهر زیباتری داشته باشند، هر اسلایس را داخل یک کپسول مخصوص شیرینی قرار بدهید.راضیه میرزاحیدری

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!