تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

سرآشپزی سرسبز: دستور تهیه شیرینی ارده و کنجد مجلسی به روایت لذت و طعم های خوشمزه

شیرینی ارده و کنجد یکی از شیرینی‌های ساده و خوشمزه‌ای است که با استفاده از مواد اولیه ساده و در دسترس تهیه می‌شود. ترکیب ارده و کنجد باعث می‌شود که این شیرینی طعم و مزه منحصر به فرد و جذابی داشته باشد. ارده، یک مایع از کنجد نرم پوست کنده تهیه می‌شود که از نظر تغذیه‌ای بسیار مقوی و حاوی خواص فراوانی برای بدن است.

برای تهیه این شیرینی، ابتدا مواد خشک مانند آرد سفید قنادی و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کرده و سپس روغن‌مایع و ارده را اضافه کرده و به خوبی با هم مخلوط کرد. سپس مواد خشک را به خمیر اضافه کرده و تا یک بافت نرم و لطیف به آن بدهید. در مرحله بعد، خمیر را به اندازه یک گردوی کوچک شکل دهید و در کنجد غلیظ کنید.

سپس شیرینی‌ها را در فر گرم پخته و لذت ببرید. این شیرینی‌ها بسیار خوشمزه و جذاب بوده و امیدواریم که این آموزش برای علاقه‌مندان به پخت و پز مفید و جذاب باشد.

شیرینی ارده و کنجد یکی از شیرینی‌های بسیار ساده و خوشمزه‌ای است که با مواد اولیه در دسترسی تهیه می‌شود. ترکیب ارده و کنجد در این شیرینی موجب شده که این شیرینی طعم و مزه بسیار متفاوت و جذابی داشته باشد. ارده، مایعی است که از کنجد نرم پوست کنده تهیه می‌شود، بسیار مقوی است و خواص فراوانی برای بدن دارد.ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی تک فانبلاگ کامل‌ترین و خوشمزه‌ترین طرز تهیه شیرینی ارده کنجد را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب با ما همراه باشید.مواد لازم جهت تهیه شیرینی ارده و کنجدآرد سفید قنادی ۲ پیمانهارده ۱/۲ پیمانهکنجد به مقدار لازمپودر شکر ۱ پیمانهبیکینگ‌پودر ۱ قاشق چای‌خوریطرز تهیه شیرینی ارده و کنجدمدت زمان آماده سازی و تهیه این شیرینی ۳۰-۴۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۲۰-۲۵ عدد شیرینی به شما می‌دهد.درجه سختی تهیه این شیرینی در دسته‌بندی آسان قرار دارد.مرحله اول: آماده سازی مواد خشکآرد سفید قنادی و بیکینگ‌پودر را با هم ترکیب کنید. ترکیب مواد خشک را ۲-۳ مرتبه از الکی رد کنید.این کار موجب هوادهی شدن ذرات آرد و لطیف شدن بافت شیرینی شما می‌شود.مرحله دوم: آماده سازی پودر قندپودر قند را از الک رد کنید تا اگر ناخالصی در آن نیز وجود دارد توسط الک گرفته شود.پودر قند الک شده را درون ظرف مناسبی بریزید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی کنجدی نرم و پفکیمرحله سوم: ترکیب روغن‌مایع و اردهروغن‌مایع و ارده را به پودر قند اضافه کنید.ابتدا مواد را با لیسک کمی به هم زنید تا با هم ترکیب شوند سپس با دور تند همزن برقی ۴-۶ دقیقه مواد را به هم زنید تا کاملاً پفکی و سبک شوند.مرحله چهارم: افزودن مواد خشکمواد خشک را در این مرحله کم‌کم به مایه شیرینی اضافه کنید.زمانی که خمیر شما بافتی نرم و لطیف به خود گرفت بدین معناست که خمیر آماده است.از افزودن آرد اضافی به آن اجتناب کنید.مرحله پنجم: شکل دادن به شیرینیاز خمیر شیرینی به اندازه یک گردوی کوچک بردارید.با کمک دست آن را گرد کنید.درون ظرف مناسبی مقداری کنجد بریزید.توپ‌های خمیر شیرینی‌تان را در کنجد بغلتانید تا تمام اطراف خمیر با کنجد کاور شود.ته سینی فر را کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز بیندازید.شیرینی‌ها را روی سینی فر در کنار هم بچینید.مرحله ششم: پخت شیرینیفر برقی یا گازی‌تان را از قبل گرم کنید.گرم کردن فر در بافت نهایی شیرینی شما تاثیر مثبت دارد.سینی حاوی شیرینی را در طبقه وسط فر قرار دهید.برای پخت این شیرینی حالت پخت چرخشی در برقی را انتخاب کنید.دمای پخت ۱۷۵ تا ۱۸۰ درجه به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه شیرینی‌ها را در فر بپزید.به همین راحتی و با طی کردن چند مرحله بسیار ساده شیرینی‌هایکنجد و ارده بسیار خوشمزه و جذاب شما آماده سر و نوش جان کردن هستند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوهان کنجدیامیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به پخت شیرینی‌های خانگی قرار گرفته باشد.شما نیز طبق این روش شیرینی ارده و کنجد بسیار خوشمزه و جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!