تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

چه خوشمزه امروز غذایی آماده کنم؟ (شنبه 19 اسفند)

چه خوشمزه امروز غذایی آماده کنم؟ (شنبه 19 اسفند)

در انتخاب ناهار امروز، بسیار مهم است که غذایی انتخاب کنید که تازگی و تنوع داشته باشد و باعث شگفتی و خوشایندی برای شما و عزیزانتان شود. امروز ما برای شما پنج پیشنهاد مناسب برای ناهار آورده‌ایم. اولین غذایی که به شما پیشنهاد می‌دهیم، خورشت پرتقال شمالی است. این خورشت اصیل ایرانی و با طعمی بسیار خوشمزه و متفاوت تهیه می‌شود. دومین غذا، شکر پلو شیرازی است که یکی از خوراکی‌های محبوب و سنتی شهر شیراز است. سومین پیشنهاد، ته چین تن ماهی است که یک غذای آسان و خوشمزه است. چهارمین غذا، شنیسل مرغ است که یک خوراکی بین‌المللی و خوشمزه است. و آخرین پیشنهاد ما، کوکو سیب‌زمینی پیتزایی است که یک غذای جذاب و متفاوت است. امیدواریم که این پیشنهادها به شما کمک کند تا یک ناهار خاص و متفاوت برای خود و خانواده خود تهیه کنید و لذت ببرید.

امروز ناهار چی درست کنم؟ چی بپزم که تکراری نباشه؟ فرقی نمی‌کند دانشجو باشید، خانه‌دار یا شاغل، این سوال دغدغه همه افرادی است که به آشپزی علاقه دارند و می‌خواهند یک ناهار خوشمزه و متفاوت برای خود و عزیزانشان تدارک ببینند. از این رو ما امروز، در نوزدهمین روز اسفند ماه ۱۴۰۲، در این مطلب از تک فانبلاگ به شما ۵ غذای متنوع و خوشمزه معرفی خواهیم کرد تا با توجه به ذائقه خود یکی از آن‌ها را برای ناهار امروزتان تهیه و نوش جان کنید.معرفی ۵ غذا برای ناهار امروز شمادر ادامه می‌توانید با چند غذای متنوع برای ناهار به همراه طرز تهیه آن‌ها آشنا شوید. با ما همراه باشید.۱- خورشت پرتقال شمالیخورشت پرتقال یکی از خاص‌ترین و اصیل‌ترین غذاهای ایرانی است که معمولا در شمال کشور طبخ می‌شود و عطر و طعم متفاوتی نسبت به خورشت‌های دیگر دارد. برای تهیه این خورشت هم می‌توانید از گوشت و مرغ استفاده کنید و هم آن را بدون هیچگونه گوشت و مرغی تهیه و در وعده ناهار نوش جان کنید.درست کردن این خورشت در خانه بسیار راحت است و برای تهیه آن تنها به مقداری سینه مرغ، پرتقال، آب پرتقال و خلال پسته نیاز دارید. مراحل تهیه خورشت پرتقالمراحل تهیه خورشت پرتقال شمالی به شرح زیر است:ابتدا باید پرتقال‌ها را بشویید و پوست آن‌ها را جدا کنید. سپس پوست نازک پرتقال‌ها را نیز جدا کنید و آن‌ها را به صورت مکعبی نسبتا درشت خرد کنید و برای تهیه خورش کنار بگذارید.بعد از آماده کردن پرتقال‌ها، پوست پیاز را جدا و آن را به صورت نگینی ریز خرد کنید. حالا مقداری روغن در قابلمه بریزید و پیازها را در روغن سرخ کنید.تا آماده شدن پیاز داغ، سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد کنید. بعد از این که پیاز طلایی شد، مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به آن بزنید و در ادامه مرغ‌ها را اضافه کنید و خوب در روغن سرخ کنید.در این مرحله باید آب پرتقال را در یک ظرف با شکر ترکیب کنید و خوب هم بزنید. شکر را کاملا در آب پرتقال حل کنید و سپس آرد را اضافه کنید. برای این که آرد در آب پرتقال گلوله گلوله نشود، باید آن را الک کنید و به آرامی به آن اضافه کنید و این ترکیب را کنار بگذارید.برای ادامه رسپی این غذای خوش‌عطر و جذاب روی لینک طرز تهیه خورشت پرتقال شمالی کلیک کنید.۲- شکر پلو شیرازیشکر پلو یکی از غذاهای اصیل و سنتی شهر شیراز است که شما می‌توانید آن را به راحتی با موادی نظیر برنج، شکر، محلول زعفران، خلال بادام و پسته، لپه، گوشت گوسفندی، گلاب و… برای ناهار امروزتان تهیه و نوش جان کنید.این غذا با طعم قالب شیرینی که دارد دارای محبوبیت زیادی است که اغلب در مراسمات مذهبی و مهمانی‌ها آن را طبخ می‌کند. در اکثر شهرها نیز شکر پلو با قیمه یک غذای شناخته شده و پرطرفدار است.مراحل تهیه شکر پلو شیرازیمراحل تهیه شکر پلو شیرازی به شرح زیر است:ابتدا به سراغ آماده‌ سازی حبوبات روید، لپه‌های تمیز شده را با مقداری آب سرد بشویید و چند ساعت قبل از پخت آن‌ها را در آب بخیسانید تا نفخ حبوبات گرفته شود. بهتر است در این بازه زمانی چند بار آب آن را عوض کنید.برنج را نیز تمیز کنید و بعد از شستن در مقداری آب بخیسانید. اکنون به سراغ آماده سازی خورشت روید. درون قابلمه مناسبی مقدار کمی روغن بریزید، پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و به قابلمه بیفزایید. چند دقیقه‌ای پیاز را تفت دهید و کمی به آن زمان دهید تا آب اضافی‌اش گرفته شود.حال تکه‌های گوشت را به پیاز اضافه کنید و چند دقیقه‌ای بهم زنید تا بوی خامی گوشت گرفته شود و گوشت‌ها کمی تغییر رنگ دهند. به مقدار دلخواه زردچوبه و فلفل سیاه به گوشت اضافه کنید و چند ثانیه دیگر محتوای درون قابلمه را به هم زنید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.سپس آب لپه‌های خیسانده شده را بگیرید و به محتوای خورشت اضافه کنید. همه مواد را چند دقیقه دیگر به هم بزنید تا لپه‌ها طلایی شوند.برای ادامه رسپی این غذای مجلسی و مخصوص روی لینک طرز تهیه شکر پلو شیرازی کلیک کنید.۳- ته چین تن ماهیشاید زمانی که اسم ته‌ چین را می‌شنوید یاد ته‌ چین با مرغ بیفتید ولی شما می‌توانید با هر‌ چیزی که دوست دارید مثل تن ماهی، قارچ، بادمجان و… ته‌چین را طبخ کنید. اما ته‌ چین تن‌ماهی یکی از آسان‌ترین روش‌های پخت را بین ته‌چین‌ها داراست، زیرا زمان کمی برای تهیه این غذا لازم است.ماهی تن یکی از لذیذ‌ترین ماهی‌هایی است که در خلیج فارس صید می‌شود و می‌توان گفت که ایرانیان همیشه به آن علاقه‌مند بوده‌اند. اغلب تن‌ماهی با پلوی‌ سفید و یا شوید پلو طبخ می‌شود. اما ما امروز غذایی با هم درست می‌کنیم که حتی اگر از طعم تن‌ماهی یا ماهی خوشتان نمی‌آید از خوردن آن لذت ببرید.مراحل تهیه ته چین تن ماهیمراحل تهیه ته چین تن ماهی به شرح زیر است:برای تهیه ته‌چین تن ماهی به روش مجلسی ابتدا باید پیاز را پوست بگیرید، بشویید و ریز خرد کنید. سپس روغن را درون تابه ریخته و پیاز را مقداری تفت دهید.سپس سیرها را پس از پوست گرفتن و پوره کردن به پیاز اضافه کنید و تا زمانی که بوی سیر را حس نکردید به هم زدن ادامه دهید. سپس سبزی‌ها را که پاک کرده و ساطوری خرد کرده‌اید را به آن اضافه کنید و هم بزنید. هم زدن مواد را تا زمانی که آب سبزی کشیده شود و سبزی کمی رنگ عوض کند، ادامه دهید.تن ماهی را از کنسرو خارج کرده (فراموش نشود که از قبل تن ماهی را حدو ۲۰ دقیقه خوب جوشانده باشید) و به موادی که در مراحل قبل درست کرده بودید اضافه کنید و پس از هم زدن مقدار کمی نمک، زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.تخم مرغ‌ها را داخل کاسه شکسته و با چنگال هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شود.برای ادامه رسپی این غذای متفاوت و مجلسی روی لینک طرز تهیه ته چین تن ماهی کلیک کنید.۴- شنیسل مرغشنیسل یا شنیتسل مرغ (chicken schnitzel) یک غذای بین‌المللی و خوشمزه است که طرفداران بسیار زیادی در سراسر دنیا دارد. شنیسل را به راحتی و بدون دردسر می‌توانید با چند قلم مواد ساده نظیر سینه مرغ، تخم مرغ، آرد سوخاری، روغن زیتون و… در منزل تهیه و در وعده ناهار سرو کنید.شنیسل مرغ مشابه استیک مرغ به صورت ورقه‌ای نازک پخته می‌شود و مثل مرغ سوخاری داخل تخم مرغ و آرد سوخاری غلطانده می‌شود. این غذای خوشمزه را می‌توانید هم در روغن سرخ کنید و هم به عنوان غذای رژیمی در فر بپزید. مراحل تهیه شنیسل مرغمراحل تهیه شنیسل مرغ به شرح زیر است:اگر برای تهیه شنیسل مرغ از سینه مرغ استفاده می‌کنید باید سینه مرغ را بدون استخوان کنید و بعد فیله مرغ را بسته به بزرگی و کوچکی به صورت سه لایه یا دو لایه برش بزنید.روی صفحه کار یک نایلون فریزر قرار دهید و تکه‌های مرغ را روی آن بچینید، روی مرغ‌ها یک نایلون دیگر قرار دهید و با استفاده از بیفتک کوب کمی ورقه‌های مرغ را به گونه‌ای که له نشود، بکوبید. برای کوبیدن مرغ از قسمت میخی بیفتک کوب استفاده کنید.برای مزه‌دار کردن مرغ می‌توانید از انواع طعم دهنده‌ها و ادویه‌های دلخواه استفاده کنید. از این رو ابتدا تمام سطح مرغ را با روغن زیتون چرب کنید.سپس ادویه‌ها نظیر پودر سیر، پاپریکا، زنجبیل و… را روی مرغ‌ها بریزید و با دست ماساژ دهید تا کاملا جذب فیله مرغ شود.برای ادامه رسپی این غذای فانتزی و خوش‌طعم روی لینک طرز تهیه شنیسل مرغ کلیک کنید. ۵- کوکو سیب زمینی پیتزاییکوکو سیب‌ زمینی پیتزایی با ظاهری بسیار جذاب و شبیه به پیتزا می‌تواند یکی از بهترین انتخاب‌های شما برای مهمانی و دورهمی‌هایتان باشد. اگر کودکان کم‌اشتهایی دارید می‌توانید کوکو سیب‌ زمینی را به این روش طبخ کنید، قطعا مورد توجه و استقبال آن‌ها قرار خواهد گرفت.کوکو سیب‌ زمینی پیتزایی طعمی بسیار متفاوت نسبت به سایر کوکوها دارد؛ زیرا از برخی مواد اولیه مشابه در پیتزا نظیر قارچ، فلفل دلمه رنگی، پنیر پیتزا و… در این کوکو استفاده می‌شود.مراحل تهیه کوکو سیب زمینی پیتزاییمراحل تهیه کوکو سیب زمینی پیتزایی به شرح زیر است:در اولین مرحله به سراغ سیب‌زمینی‌ها روید. آن‌ها را بشویید و پوست بگیرید. سیب‌زمینی‌ها را با کمک رنده ریز، رنده کنید. در همین مرحله با کمک ‌صافی کوچکی آب اضافی سیب‌زمینی‌ها را بگیرید. توجه داشته باشید که به‌ خوبی آب اضافی سیب‌زمینی‌ها گرفته شود تا در پایان کار، کوکوهای شما منسجم باشند.حال قارچ‌ها را بشویید و خشک کنید. آن‌ها را با کمک چاقو برش زنید. می‌توانید قارچ‌ها را نگینی خرد کنید. قارچ‌ها را درون تابه بریزید و کمی تفت دهید تا آب اضافی‌شان گرفته شود و تغییر رنگ دهند.در این مرحله فلفل‌دلمه‌ای را بشویید و با کمک چاقو به‌ صورت نگینی ریز خرد کنید. شما برای رنگارنگ‌تر شدن کوکو جذابتان می‌توانید از ½ فلفل‌دلمه‌ای سبز، ½ فلفل‌دلمه‌ای زرد یا قرمز استفاده کنید. برای ادامه رسپی این غذای راحت و فانتزی روی لینک طرز تهیه کوکو سیب زمینی پیتزایی کلیک کنید.در این مطلب از مجله آشپزی تک فانلیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده ناهار را در اختیارتان قرار دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذاهای خوش‌عطر و خوشمزه را در برنامه‌ غذایی‌تان جای دهید و از طعم‌ بی‌نظیر آن‌ها نهایت لذت را ببرید.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!