نکات طراحی کُلر خانه برای زنان جوان جذاب
تکنیک ها و ترفندهای آشپزی و خانه داری در زندگی روزمره یک کدبانو بسیار اهمیت دارد. این موارد برای تازه عروس ها نیز بسیار مفید می باشند. از جمله مواردی که می توان به آنها اشاره کرد، نحوه نگهداری سیب زمینی است؛ سریع خراب شدن گوجه فرنگی؛ طولانی کردن عمر موز؛ جلوگیری از قهوه ای شدن میوه ها؛ نگهداری از سریع شدن شکر قهوه ای؛ جدا سازی زرده ها از سفیده تخم مرغ؛ پوست کردن عسل؛ تمیز کردن میوه ها و سبزیجات بدون مواد شیمیایی؛ خشک نگه داشتن اسفنج ها؛ جلوگیری از آلودگیداشتن دو تخته برش؛ جرم گیری کتری؛ پوشاندن چاقوهای تیز؛ استفاده از کاغذ روغنی برای مافین؛ نگهداری گیاهان تازه برای استفاده بعدی؛ گرم کردن پیتزا بدون خشک شدن؛ تمیز کردن آسیاب قهوه و تمیز کردن قابلمه های چدنی. این نکات کاربردی می تواند زندگی روزمره هر زنی را آسان تر و لذت بخش تر کند.
نمناک نوشت: تکنیک ها و ترفند های کاربردی آشپزی و خانه داری نقش مهمی در کدبانو شدن تازه عروس ها دارند. آشنایی با این نکات برای همه ضروری است.ترفنداهای آشپزی و کلک های آشپزخونه ای عالیبه جرآت می توان گفت که بیشترین انرژی خانم های خانهدار در فضای آشپزخانه صرف میشود حال ممکن است این انرژی صرف غذا پختن شود و یا هر کار دیگری مثل نظافت، بنابراین با صراحت کامل می توان گفت خانه داری یکی از مهم ترین کارهایی به شمار می رود که هیچوقت تعطیلی ندارد و هر زنی به هر نحوی درگیر آن است.در این میان یک سری نکات خانه داری وجود دارد که بیشتر به بخش آشپزخانه مربوط می شود و دانستن آن ها تا حدود قابل توجهی می تواند کار ها را برای هر خانم خانه داری راحت تر و البته لذت بخش تر نیز بکند.نگهداری سیب زمینیسیب زمینی های رنده یا خرد شده را قبل از پختن با آب سرد خیس کنید تا از قهوه ای و تیرهتر شدن سیب زمینی ها که ناشی از نشاسته است و باعث اکسید شدن آنها می شود جلوگیری کنید.جلوگیری از خرابی سریع گوجه فرنگیگوجهفرنگی را سرو ته نگه دارید تا به سرعت خراب نشوند. این امر از ورود هوا و خروج رطوبت از جایی که گوجه فرنگی به بوته چسبیده جلوگیری می کند.طولانی تر کردن عمر موزاگر می خواهید موز را برای مدت طولانی تری تازه نگه دارید انتهای دسته را با پلاستیک یا فویل بپیچید، اینها مانع از خروج گازهای اتیلن از ساقه می شوند و در نتیجه میوه تازه می ماند.جلوگیری از قهوه ای شدن میوه هااحتمالاً شنیده اید که کمی آب لیمو می تواند از ظاهر ناخوشایند برش های سیب جلوگیری کند. مخلوطی از 1 قسمت عسل و 2 قسمت آب از قهوه ای شدن میوه جلوگیری می کند.اسید سیتریک و ویتامین ث موجود در آب لیمو و پپتید موجود در عسل فرآیند اکسیداسیون را که باعث تغییر رنگ می شود کند می کند.جلوگیری از سفت شدن شکر قهوه ایاگر شکر قهوه ای تان سفت شده با انداختن یک پوست پرتقال یا یک تکه سیب همراه با شکر داخل یک ظرف دربسته به شکر قهوه ای کمک کنید تا نرم شود برای رفع سریع، شکر قهوه ای را در کنار یک لیوان کوچک آب داخل مایکروویو قرار دهید. رطوبت آب آزاد شده داخل مایکروویو به نرم شدن آن کمک می کند.جلوگیری از درهم تابیدن سلفونرول سلفون را در یخچال نگهداری کنید تا باقی مانده های غذا را با دردسر کمتری بپوشانید زیرا سرد شدن روکش به طور موقت چسبندگی آن را کاهش می دهد.بررسی تخم مرغ هاگاهی با بوییدن نمی توان تشخیص داد تخم مرغ ها خراب شده است یا خیر. برای فهمیدن این موضوع، تخم مرغ های نپخته را به آرامی داخل یک کاسه آب سرد قرار دهید، اگر تخم مرغ به پایین فرو رود سالم است.با گذشت زمان، مایع داخل تخم مرغ از طریق پوسته متخلخل تبخیر می شود و حباب گازی داخل آن باقی می ماند.کم کردن چربی غذاهاچربی اضافه موجود در خورش ها و سس ها را با استفاده از چند تکه یخ (پیچیده شده در یک دستمال) که روی سطح خورش قرار می دهید به راحتی خارج کنید. یخ به انجماد چربی کمک می کند و برداشتن آن را با قاشق آسان تر می سازد.جداسازی زرده ها از سفیدهیک تخم مرغ را داخل کاسه بشکنید سپس یک بطری آب خالی را بالای زرده نگه دارید و کناره های بطری را فشار دهید همانطور که دهانه بطری با زرده تماس پیدا می کند، فشار روی بطری را آزاد کنید.تغییر فشار هوا زرده را مستقیماً به داخل بطری می مکد.پوست کندن سیرتمام سیر را از بوته جدا کنید سپس هر حبه را با کناره چاقو بکوبید تا پوست بلافاصله جدا شود.جدا کردن پوست تخم مرغ هاهرچه تخممرغهای شما تازهتر باشند، جدا کردن پوستههای آنها هنگام جوشاندن سختتر میشود این مشکل را با اضافه کردن جوش شیرین یا سرکه به آب هنگام جوشاندن تخم مرغ حل کنید. هر دو ماده در پوسته تخم مرغ نفوذ و به سفیده تخم مرغ کمک می کنند که از پوسته جدا شود.آب دار کردن مرکباتبرای دریافت حداکثر آب لیمو، آن را داخل یخچال بگذارید سپس آن را به مدت 15 تا 20 ثانیه داخل مایکروویو قرار دهید.مرکبات را قبل از فشار دادن حلقه حلقه کنید و آنها را برش طولی بزنید و یا به جای دو دست خود از یک انبر برای فشار دادن استفاده کنید.راحت تر رنده زدن پنیرقبل از رنده کردن پنیرهای نیمه نرم مانند موزارلای تازه، آن را حدود 30 دقیقه در فریزر قرار دهید این باعث سفت شدن آن می شود و رنده شدن آن را آسان تر می سازد.بازکردن درب شیشه هابرای باز کردن درب شیشه ها، درب را با یک کش بپیچید و عمل باز کردن را دوباره امتحان کنید. اگر با این روش هم انجام نشد با کمک یک حوله یا دستمال دوباره تلاش کنید.خاموش کردن آتشاگر کپسول آتش نشانی داخل آشپزخانه ندارید قبل از هرکاری مقداری جوش شیرین را روی آتش بپاشید تا شعله خاموش شود. هنگامی که جوش شیرین گرم می شود، دی اکسید کربن آزاد می کند که باعث خفه شدن آتش می شود.خشک نگه داشتن اسفنج هااز یک گیره کوچک برای نگه داری اسفنج آشپزخانه استفاده کنید تا سریعتر خشک شود و مدت کمتری میکروب داخل آن باقی بماند به علاوه، کاهش رطوبت در اسفنج به این معنی است که میکروبها، کپکها و بوی بد شانس کمتری برای تجمع دارند.پوشاندن چاقوهای تیزایمن ترین گزینه ذخیرهسازی چاقو تیز قراردادن وارونه چاقو داخل جا قاشقی است اما، وقتی چاقو را داخل کشو قرار میدهید باید بیشتر مراقب باشید.جلوگیری از آلودگیداشتن دو تخته برش همیشه هوشمندانه است یکی برای گوشت خام دیگری برای هر چیز دیگری. این به جدا کردن آب گوشت نپخته از میوه و سبزیجات خام کمک می کند و شما، خانواده تان را از آلودگی ها در امان نگه می دارد.برای جلوگیری از سردرگمی دو تخته رنگی مختلف خریداری کنید.تمیزکردن مایکروویویک اسفنج را در آب خیس کنید و آن را داخل مایکروویو قرار دهید و بگذارید یک دقیقه در صفحه گردان بچرخد. اینکار تمام مواد ناخالص داخل مایکروویو را از بین میبرد که بعداً پاک کردن آن آسانتر میشود به علاوه، به ضد عفونی کردن اسفنج نیز کمک می کند.جرم گیری کتریرسوب آهک اغلب روی کتری ها، فرنچ پرس و دیگر ابزار فلزی آشپزخانه ایجاد می شود. برای درخشش آنها مثل روز اول سرکه را با آب ترکیب و استفاده کنید. اگر هیچ عنصر الکتریکی برای چیزی که تمیز میکنید وجود ندارد فلز را در محلول خیس یا یک کتری را با آب سرکه پر کنید و بگذارید یک شب بماند.تمیز کردن قاشق های چوبیوقتی قاشقهای چوبی دقیقاً مثل قبل به نظر نمیرسند یا بو میدهند آنها را داخل یک قابلمه آب بجوشانید و بگذارید در آفتاب بماند تا خشک شوند.پاکسازی تخته های برشنمک درشت را با نصف لیمو روی تخته برش ماساژ دهید تا ذرات غذا و بوی غذا پاک شود. برای اینکه تخته های چوبی را تمیز نگه دارید ماهی یک بار اینکار را انجام دهید.افزایش عمر آجیلآجیل را به لیست غذاهای فریزری اضافه کنید. آجیلها را همراه با پوست فریزر کنید تا روغن طبیعیشان حفظ شود زیرا ممکن است به مرور زمان در دمای اتاق فاسد شود.تمیز کردن قابلمه های چدنیشستن ماهیتابه های چدنی با آب صابون یک کار ممنوع است زیرا این کار باعث از بین رفتن روکش ظروف می شود. در عوض، چدن را با یک اسکراب نمک تمیز کنید تا تکه های چسبیده غذا پاک شوند.از بین بردن بوی بد دست هااگر دستهایتان در اثر استفاده از سیر یا پیاز بد بو شده است آن را با مالیدن آب لیمو، جوش شیرین یا نگه داشتن چیزی از فولاد ضد زنگ در دست خنثی کنید.وقتی این مواد را لمس میکنید مولکولهای فولاد با مولکولهای ایجادکننده بو مانند گوگرد سیر متصل میشوند.تمیز کردن آسیاب قهوهآسیاب های قهوه کثیف نمی شوند اما، تفاله ها اغلب داخل آسیاب جمع می شوند. برای از بین بردن تکه های گیر کرده داخل آسیاب چند تکه نان را داخل دستگاه بریزید پالس کنید سپس خرده نان ها را بریزید قهوه به نان می چسبد!تمیز کردن میوه ها و سبزیجات بدون مواد شیمیاییمحصولات تازه را با مخلوطی از جوش شیرین و آب تمیز کنید تا شن، کثیفی و آفت کش ها از بین برود.نگه داری گیاهان تازه برای استفاده بعدیبه طور تصادفی ریحان یا نعنا زیاد خریده اید؟ از یک سینی یخ یا قالب مافین برای منجمد کردن گیاهان خرد شده تازه در آب، روغن زیتون یا استاک بریزید تا بعداً به عنوان چاشنی استفاده کنید.گرم کردن پیتزا بدون خشک شدنهنگام گرم کردن مجدد پیتزا یا غذاهای پخته شده یک فنجان آب داخل مایکروویو در کنار آن قرار دهید تا رطوبت هوا را افزایش دهید و از خشک شدن غذا جلوگیری کنید.استفاده از کاغذ روغنی برای مافینبرای اینکه کاغذ بهتر بچسبد، ابتدا هر مافین را اسپری کنید سپس کاغذها را داخل هر سوراخ فشار دهید، طرفین را در صورت نیاز تا کنید تا دیواره های صاف ایجاد کنید.