تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

افتح الأبواب: روش‌های جذاب برای باز کردن ظروف شیشه‌ای

باز کردن در پوشه های شیشه ای مانند مربا، ترشی و رب ممکن است گاهی دشواری‌هایی ایجاد کند و باعث استرس شما شود. اما با استفاده از ترفندهایی ساده می‌توانید این مشکل را حل کنید. یکی از روش‌های موثر برای باز کردن درهای شیشه ای، نگه داشتن شیشه زیر آب گرم برای 20 ثانیه است. این کار باعث منبسط شدن شیشه می‌شود و درب آن به راحتی باز خواهد شد.

ضربه زدن روی در شیشه نیز یک روش دیگر برای باز کردن آسان در‌های شیشه‌ای است. با چاقو یا ته قاشق چند ضربه محکم روی در شیشه بزنید تا هوا خارج شود و سپس با دستمال نخی درب شیشه را بچرخانید. همچنین می‌توانید از سشوار نیز برای گرم کردن لبه های در استفاده کنید.

استفاده از نوار چسبروی هم یکی دیگر از روش‌های کارآمد برای باز کردن در شیشه مربا است. با دنبال کردن این ترفندها، می‌توانید باز کردن در پوشه های شیشه ای را بدون استرس و مشکل انجام دهید.

نمناک نوشت: اگر شما هم هنگام باز کردن در شیشه مربا و ترشی و رب به مشکل بر می خورید نگران نباشید ترفندهایی وجود دارد که باز کردن در ظروف شیشه ای را برای شما راحت می کند.باز کردن درب شیشه مربا و ترشی را ساده کنیددر شیشه مربا یا رب یا هر ظرف شیشه ای دیگر گاهی به دلیل وجود مکش، گیر کردن بقایای مواد غذایی لابه لای در و شیشه یا تنگ بودن بیش از حد در قوطی باز نمی شود و هنگام بازکردن درب آنها به مشکل برمی خوریم.ترفندهایی ساده برای باز کردن در ترشی و مربابرای باز کردن در ترشی و مربا روش های زیر را به کار بگیرید:نگه داشتن در شیشه زیر آب گرم20 ثانیه درشیشه را زیر آب گرم بگیرید اما خودِ شیشه را زیر آب گرم نگیرید. گرفتن در شیشه زیر آب گرم سبب منبسط شدن آن و باز شدن راحت درب شیشه می شود سپس درب شیشه را با یک دستمال خشک و نخی بچرخانید.زدن ضربه روی در شیشهبرای باز کردن راحت در ترشی و مربا روی درشیشه چند ضربه با ته قاشق یا وسیله ی دیگری، محکم بزنید تا هوای شیشه خارج گردد.با یک دستمال خشک و نخی درب شیشه را بچرخانید تا دست شما سُر نخورد و در راحت تر باز شود.استفاده از سشوارگرم کردن در باعث انبساط و باز شدن پلمپ در می شود. با سشوار لبه های در را حرارت دهید تا درب شیشه منبسط شود و به راحتی باز گردد. درهای پلاستیکی را حرارت ندهید، چون ممکن است آب شوند، این روش برای باز کردن شیشه هایی که در فلزی دارند، مناسب است. حرارت دادن در شیشه ممکن است آن را تا حدی داغ کند پس در را به وسیله یک حوله یا دستکش باز کنید.خارج کردن هوای شیشهبرای باز کردن درب شیشه یک جسم تیز یا سر نازک مثل چاقو یا ته قاشق را زیر در شیشه مربا خود بیندازید و درب شیشه را محکم به بالا فشار دهید تا هوای داخل شیشه خارج شود. سپس دست خود را 90 درجه بچرخانید و به راحتی درب شیشه خود را باز کنید.استفاده از نوار چسبروی درب ظرف شیشه ای یک تکه نوار چسب به طول حدود 20 سانتی متر را طوری بچسبانید که حدود سه چهارم مسیر محیط در بطری را بپوشاند اما چند سانتی متر را بدون نوار بگذارید. انتهای قطعه نوار را با یک دست نگه دارید. از دست دیگر استفاده کنید تا شیشه را ثابت نگه دارید و سپس به آرامی روی نوار بکشید تا در شیشه بدون مشکل شل شود.راضیه میرزاحیدری

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!