مودم های همراه با کیفیت بالا تا سقف ۱.۵ میلیون تومان
مودم های همراه امروزه یکی از ابزارهای ضروری برای افرادی هستند که به اینترنت بدون وابستگی به مکان و زمان دسترسی داشته باشند. اما با تنوع بالای مودم های همراه موجود در بازار، گاهی اوقات انتخاب یک مودم با کیفیت و قیمت مناسب ممکن است سخت باشد.
در این مطلب، چند گزینه از مودم های همراه با قیمت های مناسب و کیفیت برتر معرفی شدند. این مودم ها از برندهای معتبری مانند دی-لینک، تلنت، ایرانسل و آلکاتل تولید شده اند و از شبکه های 3G و 4G پشتیبانی می کنند.
با انتخاب یکی از این مودم ها، کاربران می توانند از اتصال سریع و پایدار به اینترنت برخوردار شوند. همچنین وجود ویژگی های متنوع مانند پشتیبانی از کارت حافظه، اتصال بی سیم، ظرفیت باتری قابل قبول و سرعت انتقال داده های بالا، این مودم ها را انتخاب مناسبی برای استفاده روزمره می کند.
با این حال، برای انتخاب بهترین مودم همراه بر اساس نیازها و بودجه شخصی خود، توصیه می شود که قیمت، ویژگی ها و نظرات کاربران را مقایسه کرده و سپس تصمیم نهایی خود را بگیرید. به عنوان نمونه مودم 4G قابل حمل تی پی-لینک مدل M7000 با قیمت حدودی یک میلیون و پانصد هزار تومان، یکی از گزینه های مناسبی برای خریداران با بودجه محدود می باشد.
با وجود اختلالهای شدید اینترنتی و سایه سنگین طرح صیانت بر سر کاربران ایرانی، هنوز هم بازار خرید مودم های همراه داغ است و بسیاری از افراد از مودم های همراه استفاده می کنند. اما گاهی قیمت مودم های همراه بسیار بالاتر از حد انتظار است و با بودجه کاربران همخوانی ندارد.
به گزارش راهنماتو، مودم های همراه را می توان در گروه مودم هایی درجه بندی کرد که همیشه طرفدار دارند و کاربران به خاطر شرایط زندگی و کار خود مایلند از مودم های همراه استفاده کنند. مودم های همراه تنوع بسیار بالایی دارند، اما اگر هدف خرید یک مودم مقرون به صرفه را دارید، گزینه های زیر را امتحان کنید. البته از این مودم ها ارزان تر هم در بازار وجود دارد اما طبیعتا وضعیت کیفیت این نوع مودم ها پایین تر از حد انتظار خواهد بود.
مودم 4G LTE قابل حمل دی-لینک مدل DWR-910M(قیمت حدودی:یک میلیون تومان)
نوع اتصال این مودم، بیسیم ونوع آنتن داخلی است و از شبکه های 3G و 4G نیز پشتیبانی می کند. این مودم همراه که دارای شیار سیم کارت است از طریق شارژر ۵ ولتی تامین انرژی می کند. علت این که برای گزینه اول، از مودم برند دی-لینک نام بردم، این است که این برند از شناخته شده ترین برندهای موجود در بازار است و بسیاری از کاربران از این برند استفاده کرده و رضایت دارند.
مودم 4G قابل حمل تلنت مدل MF960(قیمت حدودی: یک میلیون و هفتاد هزار تومان)
نوع اتصال این مودم بی سیم است و سرعت انتقال دادهها در این مودم برابر با دانلود تا ۱۵۰ مگابیت بر ثانیه است. نوع آنتن این مودم داخلی است و از شبکه 4G پشتیبانی می کند. این مودم دارای شیار سیم کارت است و منبع انرژی آن نیز باتری است.این مودم نسبت به مودم قبلی برتری ویژه ای ندارد و شاید تنها دلیل این که کمی گران تر است، این باشد که در بخش سرعت انتقال داده ها کمی قوی تر عمل می کند. یا لااقل آمار و ارقام اینگونه می گویند.
مودم 4G LTE قابل حمل ایرانسل مدل FD-M40 G1(قیمت حدودی: یک میلیون و سیصدهزار تومان)
این مودم با ظرفیت باتری۲۲۰۰ میلی آمپر ساعتی و اتصال بی سیم خود، طرفدارانی پرشمار بین ایرانسلی ها دارد. سرعت انتقال دادهها در این مودم ۱۵۰ مگابیت در ثانیه است. نوع آنتن این مودم داخلی است. شبکههای قابل پشتیبانی این مودم 2G، 3G و 4G است. این مودم دارای شیار سیم کارت حافظه MicroSD است.
منبع تغذیه این مودم باتری است و برای کاربرانی که به دنبال یک مودم میان رده و با کیفیت می گردند کاملا مناسب است. البته ایرانسل مودم های دیگری هم دارد که قیمت های بالاتری دارند اما در این فهرست جایی ندارند چون قرار است مودم های ارزان قیمت را معرفی کنیم.
مودم 3G/4G قابل حمل جی یو مدل WD680+(قیمت حدودی: یک میلیون و سیصد و پنجاه هزار تومان )
وزن این مودم حدود ۱۰۰ گرم است ودارای اتصال 4G است. همچنین این مودم با سیستم عامل های اندروید ، آیفون ، ویندوز ، لینوکس و مکینتاش سازگاری دارد. این محصول همزمان امکانات مودم و روتر را داراست.
نوع اتصال این مودم به اینترنت از طریق سیمکارت است. این مودم از SMS پشتیبانی می کند و محدوده فرکانس۲.۴ گیگا هرتزی دارد. این مودم قابلیت پشتیبانی از کارت حافظه تا ظرفیت۳۲ گیگابایت را داراست و از طریق یک باتری ۲۱۰۰ میلی آمپری تغذیه می شود.
رابطهای این مودم شامل microUSBو وایرلس است و شیار سیم کارت هم دارد. این مودم از 4G پشتیبانی می کند. نوع آنتن این مودم داخلی و سرعت انتقال دادهها۱۵۰Mbps و سرعت آپلود ۵۰Mbps است. نوع اتصال این مودم بیسیم (Wi-Fi) و ظرفیت باتری۲۱۰۰ میلی آمپر ساعت است.این مودم اپلیکیشنی دارد که قابلیت نصب روی گوشیهای اندروید و آیفون را داراست. همچنین امکان پشتیبانی از کارت حافظه تا ۳۲ گیگ را دارد. منبع انرژی این مودم، باتری است.
مودم 3G/4G قابل حمل آلکاتل مدل MW40(قیمت حدودی: یک میلیون و چهارصد هزار تومان)
این مودم دارای درگاههای ارتباطی میکرو USB است و اتصال۴G LTE نیز دارد. حداکثر کاربر قابل پشتیبانی۱۶ عدد است و مدل چیپست MDM۹۲۰۷ است.مدت زمان شارژدهی باتری در این مودم۷ ساعت است.نوع اتصال به اینترنت در این مودم از طریق سیمکارت است.
محدوده فرکانس این مودم حدود ۲.۴ گیگا هرتزاست و قابلیت پشتیبانی از کارت حافظه تا ظرفیت۳۲ گیگابایت را نیز داراست. منبع تغذیه این مودم شارژر ۵ ولت ۱ آمپر است و رابط microUSB نیز دارد. این محصول دارای یک شیار سیم کارت و یک شیار کارت حافظه MicroSD است و از 4G نیز پشتیبانی می کند.
نوع آنتن این مودم داخلی است و سرعت دانلود ۱۵۰Mbps و سرعت آپلود ۵۰Mbps. نوع اتصال مودم بیسیم Wi-Fi)) و ظرفیت باتری۱۸۰۰ میلی آمپر ساعت است. این مودم از شبکه های 2G، 3G و 4G پشتیبانی می کند و دارای آداپتور ۵ ولت ۱ آمپر ارجینال آلکاتل است. این محصول قابلیت کار کردن بدون نیاز به باتری با اتصال مستقیم به آداپتور را دارد.
مودم 4G قابل حمل تی پی-لینک مدل M7000(قیمت حدودی: یک میلیون و پانصد هزار تومان)
نوع اتصال این مودم باسیم و نوع آنتن داخلی است. شبکههای قابل پشتیبانی در این مودم 3G و 4G و منبع تغذیه۵V/۱A است. منبع انرژی این مودم نیز باتری است. این مودم آخرین مودم در فهرست مودم های با کیفیت و ارزان قیمت است. طبیعتا اگر بیشتر هزینه کنیدف گزینه ها بهتری نیز در اختیار خواهید داشت اما فهرست ما در سقف یک میلیون و پانصد هزار تومان بسته شد.