تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

طرز تهیه دسر خوشمزه شیرینی کنجدی موکا: راهنمای کامل و جذاب گام به گام

شیرینی کنجدی موکا یکی از شیرینی‌های خوشمزه و محبوب است که با پودر کاکائو تهیه می‌شود. این شیرینی ترکیبی از طعم‌های شیرین و شکلاتی را در خود دارد که برای علاقه‌مندان به شیرینی‌های خاص بسیار جذاب است. برای تهیه این شیرینی ابتدا تخم مرغ، وانیل، شکر و روغن را با هم مخلوط کرده و سپس پودر کاکائو و نسکافه را الک می‌کنیم. سپس آرد و بیکینگ پودر را آماده می‌کنیم و همه این مواد را با هم مخلوط کرده و به‌صورت گلوله‌های کوچک شکل می‌دهیم و در کنجد می‌غلتیم. سپس شیرینی‌ها را در فریزر استراحت می‌دهیم و سپس در فر ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد می‌پزیم. در نهایت شیرینی‌ها را با پودر قند تزئین کرده و آماده مصرف می‌کنیم. این شیرینی می‌تواند یک انتخاب عالی برای مهمانی‌ها و ایام خاص مانند عید نوروز باشد.

شیرینی کنجدی موکا از جمله انواع شیرینی‌های خوشمزه ای است که با پودر کاکائو تهیه می‌شود. در این مقاله از تک فانبلاگ رسپی این شیرینی محبوب را آموزش خواهیم داد، پس تا انتهای این آموزش ما را همراهی کنید.مواد لازم جهت تهیه شیرینی کنجدی موکا:آرد سفید۱ پیمانه و ۲ قاشق غذاخوریپودر کاکائو۲ قاشق غذاخوریشکر دانه ریز۱/۲ پیمانهتخم مرغ۲ عددروغن مایع۵۰ گرموانیلنوک قاشق چای‌خوریبیکینگ پودر۱ قاشق چای‌خورینسکافه۲ قاشق چای‌خوریکنجدبه میزان لازممراحل تهیه شیرینی کنجدی موکادر ادامه مراحل پخت شیرینی کنجدی موکا را به صورت مرحله به مرحله شرح داده‌ایم:مرحله اول: تخم‌مرغ را با وانیل و شکر هم بزنیدابتدا تخم مرغ را داخل کاسه‌ای شکسته و وانیل، شکر و روغن را به آن اضافه کنید. سپس با کمک قاشق هم بزنید تا شکر حل شود.مرحله دوم: پودر کاکائو و نسکافه را الک کنیددر ادامه پودر کاکائو و نسکافه را الک کنید، سپس با مواد داخل کاسه هم بزنید تا یکدست شوند.مرحله سوم: آرد را با بکینگ پودر ترکیب کنیددر این مرحله آرد را با بیکینگ پودر ترکیب کنید و روی مواد الک کرده و خوب مخلوط کنید تا مایه شیرینی یکدست شود. دقت کنید مایه شیرینی چسبناک می‌شود و نباید به آن آرد اضافه کنید. مرحله چهارم: روی کاسه را سلفون بکشید تا مایه شیرینی استراحت کنددر این مرحله روی کاسه را سلفون کشیده و بگذارید تا داخل فریزر به مدت دو ساعت استراحت کند و سپس از فریزر خارج کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی ارده و کنجد مجلسیمرحله پنجم: فر را روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کنیدفر را روی دمای ۱۸۰ درجه روشن کرده و بگذارید خوب گرم شود و داخل سینی فر را با کاغذ‌روغنی بپوشانید.مرحله ششم: شیرینی‌ها را داخل سینی فر بچینیدکاغذ روغنی را با کمی روغن چرب کنید و سپس با قاشق از مایه شیرینی برداشته و کف دستتان گلوله کرده، در کنجد بغلطانید و سپس داخل سینی فرد بچینید. دقت کنید مایه شیرینی را سریع در کف دست حالت دهید تا وانرود.مرحله هفتم: شیرینی‌ها را از فر خارج کنیدپس از ۱۲ دقیقه شیرینی کنجدی پخته و آماده است، می‌توانید آن را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود. در نهایت شیرینی‌ها را با پودر قند تزئین کرده و داخل ظرف مناسب بچینید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوهان کنجدیدر این مقاله از مجله آشپزی تک فاندستور تهیه شیرینی کنجدی موکا را آموزش دادیم که می‌توانید این شیرینی خوشمزه را برای ایام عید نوروز یا مهمانی‌های خود تهیه و نوش جان کنید.امیررضا هستم، فخاریان. به چند تا چیز خیلی علاقه دارم: نوشتن، آشپزی، سینما و کتاب. چند سالی میشه همه اینا رو در کنار هم پیش می‌برم. الان هم خوشحالم که فرصتش هست تا دو تا از چیزهای مورد علاقه‌ام رو با هم ترکیب کنم!

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!