تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

طعم لذت بخش کیک تخم مرغی در 10 دقیقه

کیک درست کردن بیشتر برای افرادی که به پخت و پز علاقه دارند یک تجربه لذت بخش و خلاقیت افزایی است. اما برای بعضی افراد کار سختی به نظر می‌رسد، اما این موضوع نکته‌ای به این معنا نیست که همه باید قبول کنند که این کار سخت است. کیک خوردن یکی از لذت‌های زندگی است و اغلب افراد احساس رضایت و شادی می‌کنند هنگامی که یک بسته کیک طراحی شده را می‌بینند و می‌چینند.

برای تهیه کیک، تنها به تخم مرغ، آرد سفید، ماست یا شیر، شکر، بیکینگ پودر، وانیل و گلاب نیاز دارید. این مواد را با هم مخلوط کرده و سپس در تابه گود با روغن سرخ کنید تا کیک پخته شود. پس از سرخ شدن، کیک را خنک کرده و در یک ظرف بسته نگهداری کنید.

با این روش، شما می‌توانید به سرعت یک کیک خوشمزه و خوش‌طعم تهیه کنید و از لذت خوردن آن بهره‌مند شوید.

تبیان نوشت: کیک درست کردن برای بعضی افراد تفریح و انگیزه است، ولی برای خیلی دیگر از افراد کار سختی حساب می‌شود. اما همه‌ آدم‌ها کیک خوردن را دوست دارند.کیک درست کردن برای بعضی افراد تفریح و انگیزه است، ولی برای خیلی دیگر از افراد کار سختی حساب می‌شود. اما همه‌ آدم‌ها کیک خوردن را دوست دارند. درست کردن این کیک خیلی راحته، طوریکه فقط به اندازه نیمرو درست کردن ازتون وقت می‌گیره!مواد لازم برای تهیه کیک یک تخم مرغیآرد سفید یک لیوانماست یا شیر نصف لیوانشکر نصف لیوانتخم مرغ یک عددبیکینگ پودر یک قاشق چایخوریوانیل نصف قاشق چایخوریگلاب ۲ قاشق غذاخوریطرز تهیه کیک یک تخم مرغیاول تخم مرغ رو با شکر و وانیل هم بزنید. ماست یا شیر و گلاب رو بهشون اضافه کنید و با چنگار یا همزن دستی خوب هم بزنید. آرد و بیکینگ پودر رو با هم به مواد اضافه کنید. اگر یکی دو بار آرد رو الک کنید بافت بهتری به شما میده. مخلوط کردن مواد تموم شد. به همین راحتی در ۵ دقیقه!حالا تو یک تابه گود کمی روغن بریزید و وقتی داغ شد با قاشق از مواد کیک داخل روغن بریزید و اجازه بدید با حرارت ملایم سرخ بشه. حرارت رو زیاد نکنید تا مغز کیک خوب پخته بشه.کیک‌ها رو بعد از خنک شدن تو ظرف دربسته نگهداری کنید. برای ۳ روز حداقل می‌تونید، استفاده کنید.راضیه میرزاحیدری

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!