تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

چهار مدل فرنی شگفت‌انگیز برای افطاری!

فرنی یکی از غذاهای محبوب در ماه مبارک رمضان است که همیشه به عنوان یکی از غذاهای افطار مورد توجه قرار می‌گیرد. در این ماه مبارک، تک فان چهار مدل فرنی مختلف را برای شما به ارمغان آورده است که هر کدام طعم و لذت خاص خود را دارند.

اولین نوع فرنی که معرفی شده، فرنی کره ای است که با موادی نظیر کره، شیر، آرد، شکر و زعفران درست می‌شود. این فرنی بافت نرم و کشدار دارد و می‌تواند یک انتخاب خوب برای صبحانه یا افطار باشد.

فرنی دوم که معرفی شده، فرنی نارگیلی است که طعم نارگیل و پودر های مختلف آن، به آن طعم و لذت خاصی می‌دهد. این فرنی با تزیین‌های مختلف می‌تواند یک انتخاب عالی برای افطار باشد.

فرنی بستنی نیز یک گزینه خوب برای افطار است که با اضافه کردن بستنی وانیلی یا حتی خامه، طعم و لذت بیشتری به آن می‌بخشد.

و در نهایت، فرنی سنتی که با مواد ساده‌ای مثل شیر، آرد، گلاب و وانیل تهیه می‌شود، همیشه یک انتخاب خوب و سنتی برای همه عزیزان است. امیدواریم که این تشویق‌ها و راهنمایی‌های کوچک به شما در انتخاب بهترین فرنی برای افطار کمک کند.

تک فان- «فرنی مزه بهشت می‌ده! قبول نداری!؟»یکی از انگیزه‌ها در ماه رمضان خوردن افطاری است! اینکه شما بعد از ساعت‌ها گرسنگی قرار است با چه چیزی روزه‌تان را باز کنید در طی روز مرتب به ذهن شما خواهد آمد! آدم روزه‌دار همه چیز هوس خواهد کرد، اما این را هم خوب می‌دانید که فرنی در سفره‌های افطار ما نقش خیلی پررنگی دارد! فبه گزارش تک فان، باتوجه به اینکه ماه رمضان شروع شده است ما در تک فان 4 مدل فرنی را برای شما درنظر گرفته‌ایم که هر کدام را بخورید طعم آن با جانتان آمیخته خواهد شد. پس انتخاب کنید و هر روز یکی از آنها را بپزید!فرنی کره ایمواد لازم:ماده غذاییمقدارکره100 گرمآرد گندمنصف لیوانشیر4 لیوانوانیلکمیگلاب2 قاشق غذاخوریزعفران دم کردهبه مقدار لازمشکرنصف لیوانطرز تهیه:کره را در تابه یا قابلمه کوچک روی حرارت قرار بدهید و وقتی ذوب شد آرد را به مدت 5 دقیقه در آن تفت بدهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. حالا شیر سرد را خیلی آرام آرام به آن اضافه کنید و همزمان هم بزنید. شکر و وانیل را هم به مواد بیفزایید و وقتی فرنی شما به غلظت مناسب رسید زعفران را هم بازی بدهید! اگر فرنی سفت شده و یا بافت آن حالت گلوله گلوله دارد نگران نباشید، در انتها آن را داخل مخلوط کن بریزید و در عرض چند ثانیه یک فرنی با بافت نرم و کشدار تحویل بگیرید!فرنی نارگیلیمواد لازم:ماده غذاییمقدارشیر سرد2 لیواننشاسته ذرت یا آرد برنج2 قاشق غذاخوریپودر نارگیل4 قاشق غذاخوریگلاب3 قاشق غذاخوریپودر هل و پودر دارچینبه میزان لازمشکر4 قاشق غذاخوریطرز تهیه:این فرنی بسیار خوشمزه و منحصر به فرد است!شیر سرد را با شکر و نشاسته ذرت یا آرد برنج و گلاب مخلوط کنید و روی شعله ملایم گاز قرار بدهید و مرتب هم بزنید. شکر، پودر نارگیل، پودر هل و پودر دارچین را هم اضافه کنید و به کار هم زدن ادامه بدهید تا به غلظت مناسب برسد. در نهایت فرنی را در ظرف سرو ریخته و با هرچه دوست دارید تزیین کنید.فرنی بستنیمواد لازم:ماده غذاییمقدارشیر سرد2 لیوانآرد برنج2 قاشق غذاخوریوانیلکمیبستنی وانیلییک لیوانخامه (در صورت تمایل)3 قاشق غذاخوریشکر2 قاشق غذاخوریطرز تهیه:شیر سرد را با آرد برنج و وانیل ترکیب کنید و روی حرارت ملایم گاز قرار بدهید و هم  بزنید. شکر را هم اضافه کرده و با هم زن یا قاشق بالای سر فرنی باشید تا سفت نشود و وقتی به غلظت مناسب رسید بستنی وانیلی را به آن اضافه کنید و گاز را خاموش کنید.اگر تمایل دارید خامه اضافه کنید در این مرحله خامه را هم داخل فرنی بریزید و هم بزنید. طعم بسیار خوشمزه‌ای دارد و آن را در ظرف سرو بریزید و به دلخواه تزیین بفرمایید.فرنی سنتیمواد لازم:ماده غذاییمقدارشیر سرد2 لیوانآرد برنجیک قاشق غذاخورینشاسته ذرتیک قاشق غذاخوریوانیلکمیگلاب2 قاشق غذاخوریکره20 گرمشیره یا مربای گل محمدی یا عسل (برای سرو)به مقدار دلخواهطرز تهیه:شیر سرد را با آرد برنج یا نشاسته ذرت، گلاب و وانیل مخلوط کنید و خوب هم بزنید. این مواد را روی شعله ملایم گاز قرار داده و مرتب هم بزنید تا به غلظت دلخواهتان برسد. در نهایت کره را داخل آن ریخته و در ظرف سرو بریزید و تزیین کنید. نوش جان

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!