تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

سیب زمینی با مزه بامیه؛ دستور آشپزی آسان و لذیذ

سیب زمینی بامیه‌ای یکی از روش‌های محبوب برای پخت سیب زمینی است که معمولاً برای تهیه غذاهای دورچین استفاده می‌شود. اما برخی از افراد این سیب زمینی‌های جذاب را به عنوان پیش غذا یا میان وعده‌ای خاص و خوشمزه می‌پسندند. این پیش غذا به نام “دوشس” نیز شناخته می‌شود و بافت ترد و خوشمزه‌ای دارد.

برای تهیه این سیب زمینی بامیه‌ای، نیاز به مواد اولیه از قبیل سیب زمینی، آرد سفید، آب، تخم مرغ، کره، بیکینگ پودر، نمک و مواد دیگر است. مراحل تهیه این پیش غذا شامل پخت سیب زمینی، رنده کردن سیب زمینی، تهیه خمیر، اضافه کردن تخم مرغ، سرخ کردن در روغن و سرو کردن آن با سس مورد علاقه است.

باید توجه داشت که در هنگام پختن سیب زمینی بامیه‌ای، روغن نباید بسیار داغ باشد و بامیه‌ها را به صورت چند تایی وارد روغن کنید تا به خوبی پف کنند. همچنین می‌توانید توصیه‌ها و نکاتی که درمورد تهیه این پیش غذا داده شد را رعایت کرده و آن را با سس دلخواهتان سرو کنید.

سیب زمینی بامیه‌ای یکی از روش‌های پخت سیب زمینی است که معمولا از آن برای دورچین غذا استفاده می‌شود. برخی نیز این سیب زمینی‌های جذاب را به عنوان پیش غذا یا یک میان وعده خاص و خوشمزه تهیه می‌کنند.در این مقاله از تک فانبلاگ می‌توانید با طرز تهیه سیب زمینی بامیه‌ای به طور کامل آشنا شوید.مواد لازم جهت تهیه سیب زمینی بامیه‌ای:سیب زمینی۲ عدد کوچکآرد سفید۲/۳ لیوان فرانسوی دسته‌دارآب۲/۳ لیوان فرانسوی دسته‌دارتخم مرغ۱ عددکره۱۵ گرمبیکینگ پودر۱/۲ قاشق چای‌خورینمک۱ قاشق چای‌خوریمراحل تهیه سیب زمینی بامیه‌ایسیب زمینی بامیه‌ای یک پیش غذای خوشمزه است که به عنوان «دوشس» نیز شناخته می‌شود و بافت فوق‌العاده تردی دارد. در ادامه این بخش می‌توانید با مراحل پخت سیب زمینی بامیه‌ای به طور کامل آشنا شوید.مرحله اول: سیب زمینی‌ها را بپزیدبرای شروع باید سیب زمینی‌ها را بشویید و آن‌ها را همراه با ۲ لیوان آب و مقداری نمک در قابلمه بریزید. شعله گاز را روشن کنید. اجازه دهید سیب زمینی‌ها روی حرارت بپزند و کاملا نرم شوند.مرحله دوم: سیب زمینی‌ها را رنده کنیدبعد از این که سیب زمینی‌ها پختند، باید پوست آن‌ها را جدا کنید. سپس آن‌ها را به صورت داغ رنده کنید. برای این کار باید از رنده ریز استفاده کنید. مرحله سوم: خمیر سیب زمینی بامیه را آماده کنیدبرای تهیه خمیر باید ۲/۳ لیوان آب را در یک ماهیتابه بریزید. در ادامه کره و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید. شعله گاز را با حرارت متوسط روشن کنید و اجازه دهید آب بجوشد.سپس حرارت را کم کنید و آرد سفید را به صورت یک باره در ماهیتابه بریزید. مواد را به صورت مداوم هم بزنید تا خمیری منسجم ایجاد شود.مرحله چهارم: تخم مرغ را به خمیر اضافه کنیدزمانی که خمیر به خوبی جمع شد، می‌توانید شعله گاز را خاموش کنید. صبر کنید تا خمیر خنک شود. سپس تخم مرغ را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا تخم مرغ کاملا با خمیر مخلوط شود.برای ترکیب کردن تخم مرغ با خمیر بهتر است با دست خمیر را ورز دهید. در این مرحله خمیر به هیچ عنوان نباید سرد شود، تنها باید از حرارت بیفتد.بیشتر بخوانید: طرز تهیه سیب زمینی رتتوییمرحله پنجم: سایر مواد خمیر را اضافه کنیدبیکینگ پودر و پوره سیب زمینی را همراه با کمی نمک به خمیر اضافه کنید. سپس خمیر را برای چند دقیقه ورز دهید تا کاملا یکدست شود و هیچ گلوله‌ای در آن باقی نماند. در این مرحله باید خمیر شما کمی شل باشد تا به راحتی از ماسوره خارج شود.مرحله ششم: سیب زمینی بامیه را در روغن سرخ کنیدمقداری روغن در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. مقدار روغن باید به اندازه‌ای باشد که سیب زمینی‌ها در روغن شناور شوند، در غیر این صورت سیب زمینی بامیه‌ای به خوبی پف نمی‌کند.خمیر سیب زمینی بامیه را در قیف با ماسوره کنگره‌دار بریزید. در این مرحله باید قبل از این که روغن داغ شود، خمیر را به هر اندازه که دوست دارید از قیف خارج کنید و بقیه آن را با قیچی ببرید و بامیه‌ها را در روغن بریزید.مرحله هفتم: بامیه‌ها را سرو کنیدبعد از این که بامیه‌ها طلایی و خوشرنگ شدند، می‌توانید آن‌ها را از روغن خارج کنید. در ادامه بامیه‌ها را روی توری فلزی یا دستمال حوله‌ای قرار دهید و صبر کنید تا روغن اضافه‌شان گرفته شود.سپس آن‌ها را در ظرف مورد نظرتان بچینید و همراه با سس کچاپ یا هر سس دیگری که دوست دارید سرو کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه سیب زمینی تنوریبامیه سیب زمینی در فربرای پخت این بامیه‌های ترد و خوشمزه در فر باید، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.خمیر سیب زمینی را به هر شکل و اندازه‌ای که دوست دارید روی سینی قرار دهید. در ادامه یک عدد زرده تخم مرغ را با کمی کره آب شده و زعفران ترکیب کنید و مواد را خوب هم بزنید.حالا با کمک برس مواد را روی سیب زمینی‌ها بمالید. در انتها سینی را برای مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا بامیه‌های خوشمزه شما آماده شوند.نکات و فوت و فن‌های تهیه سیب زمینی بامیه‌ایدر ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه سیب زمینی بامیه‌ای اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.قبل از اضافه کردن تخم مرغ به خمیر سیب زمینی بامیه باید صبر کنید تا خمیر از حرارت بیفتد، در غیر این صورت تخم مرغ می‌بندد و خمیر شما خراب می‌شود.از آن جایی که این غذا بسیار شبیه به شیرینی بامیه است، از همین رو به آن سیب زمینی بامیه‌ای گفته می‌شود.برای تهیه این پیش غذا می‌توانید به جای رنده کردن سیب زمینی آن را با گوشت کوب له کنید.برای بریدن خمیر بامیه بهتر است ابتدا قیچی را با کمی روغن چرب کنید تا خمیر به قیچی نچسبد.یک نکته مهم برای تهیه این پیش غذا این است که برای سرخ کردن این بامیه‌ها به هیچ عنوان روغن شما نباید داغ باشد. داغ بودن روغن موجب می‌شود تا بیرون بامیه‌ها تیره شود و داخل آن خام باقی بماند.در زمان سرخ کردن خمیر به هیچ عنوان با قاشق روی آن نزنید، این کار موجب خرد شدن خمیر و وا رفتن آن می‌شود.برای مزه دار کردن سیب زمینی بامیه‌ای می‌توانید از مقداری پودر سیر، فلفل قرمز، آویشن و پودر پاپریکا استفاده کنید.به منظور پخت این سیب زمینی‌ها بهتر است از قیف سیلیکونی یا پارچه‌ای استفاده کنید تا حین کار پاره نشود.در زمان پخت بامیه‌ها بهتر است هر ۶ تا ۷ عدد بامیه را با هم در روغن بیندازید تا بامیه‌ها فضای کافی برای پف کردن داشته باشند. بعد آن‌ها را از روغن خارج کنید و سری بعدی بامیه‌ها را درست کنید.برای تهیه این پیش غذا باید از حرارت متوسط استفاده کنید تا بامیه‌ها به خوبی مغز پخت شوند. کم بودن حرارت موجب وا رفتن بامیه‌ها و زیاد بودن آن موجب خشک شدن آن‌ها می‌شود.بیشتر بخوانید: طرز تهیه سیب زمینی سرخ کردهسیب زمینی بامیه‌ای یک نوع پیش غذای بسیار ترد و خوشمزه است و اگر یک بار مزه آن را بچشید، قطعا عاشق طعم آن خواهید شد. اگر تجربه درست کردن این نوع سیب زمینی را دارید، می‌توانید نظرات و تجربیات خود را با ما در این مطلب از مجله آشپزی تک فاندر میان بگذارید.من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!