راز بهترین پیاز کاراملی با طعمی دلچسب، در 15 دقیقه مرموز!
پیاز کاراملی یکی از خوراکی هایی است که با طعم و عطر منحصر به فرد خود، هر غذایی را به یک غذای خاص تبدیل میکند. این پیاز، به خوبی با گوشت قرمز همراهی میکند و طعم ویژهای به ساندویچ ها میدهد. برای تهیه پیاز کاراملی، نیازی به زمان زیادی ندارید و تنها کمتر از 15 دقیقه زمان میبرد. مواد لازم برای تهیه این پیاز شامل پیاز، کره، روغن زیتون، نمک و سرکه بالزامیک هستند. برای تهیه، پیازها را خلالی و نازک برش دهید و در تابه حرارت ملایم با کره و روغن زیتون تفت دهید. سپس نمک و سرکه بالزامیک را اضافه کرده و آنها را به مدت کمی بپزید. سپس این پیازهای شیرین و کاراملی را بصورت دلخواهتان سرو کنید. این پیازها را میتوانید در یخچال یا فریزر نگهداری کنید و هر زمان که خواستید از آن استفاده کنید.
تک فان- «پیاز مگه دسره که کاراملی بشه؟! سرخ کن بره!»پیاز کاراملی یکی از جذابیتهای دنیای خوراکیهاست! حضور آن در هر غذایی طعم فوقالعادهای به آن میبخشد ولی پیاز کاراملی شده را اگر در هر نوع ساندویچی استفاده کنید معرکهترین طعم ممکن را خواهید داشت! مخصوصا اگر ساندویچ شما حاوی گوشت قرمز باشد که دیگر این مزه بهشتی میشود!به گزارش تک فان، برای اینکه یک پیاز کاراملی فوقالعاده داشته باشید کار سختی پیش روی شما نیست فقط باید چند نکته را بدانید و رعایت کنید، همین!به نظر بعضی افراد درست کردن پیاز به این سبک زمان زیادی لازم دارد که ما اینجا هستیم تا به شما بگوییم این نظر اصلا درست نیست! فقط 15 دقیقه وقت نیاز دارید تا یک پیاز کاراملی محشر داشته باشید!مواد لازم:پیازکرهروغن زیتوننمکسرکه بالزامیکطرز تهیه:پیازهای عزیز را بشویید و پوست بگیرید و نکته اول که باید اهمیت بدهید خرد کردن آن است! پیازها باید حتما خلالی برش بخورند.تابه را روی حرارت ملایم بگذارید. روغن زیتون و کره را داخل آن بریزید و بعد از اینکه کمی گرم شدند پیازها را به آن اضافه کنید. 6 دقیقه آنها را تفت بدهید و به هیچ چیزی فکر نکنید! در این مدت پیازها باید شفاف و نرم بشوند. کمی نمک و سرکه بالزامیک به آنها اضافه کنید و حرارت را بالاتر ببرید. حضور سرکه بالزامیک هم باعث میشود طعم پیاز شما کمی شیرینتر شود و هم رنگ آن به زیبایی تغییر کند، ضمن اینکه به نرمتر شدن آن هم کمک ویژهای خواهد کرد.بعد از طی مدتی که پیاز شما با سرکه بالزامیک آغشته و پخته بشود کم کم به سبک و مدل دلخواهتان میرسد.نکات لازم:بهتر است از پیاز زرد برای کاراملی کردن استفاده کنید.حتما پیاز را خلالی و نازک برش بزنید که زودتر به مقصود برسید.اگر دوست دارید طعم پیاز شما شیرینتر باشد مقدار کمی شکر هم میتوانید اضافه کنید.به جای سرکه بالزامیک میتوانید از سرکه سیب هم استفاده کنید.نگهداری این نوع پیاز به مدت چند روز در ظرف در بسته و در یخچال امکانپذیر است. اگر هم در فریزر قرار میدهید حتما به میزان نسبتی که مصرف دارید بسته بندی کنید که هربار ناچار به یخ زدایی کل پیازها نشوید.