آموزش تهیه شیرینی پرتقالی: دلپذیری و شیرینی برای روزهای خوش نوروزی
شیرینی پرتقالی یکی از شیرینیهای آردی و خشک است که بسیار خوشمزه و معطر است. این شیرینی مخصوصا در ایام نوروز بسیار مورد توجه قرار میگیرد. ترکیب رنده پوست پرتقال، زرده تخم مرغ و وانیل باعث معطر شدن این شیرینی میشود و بسیار خوشبو میکند. آمادهسازی این شیرینی نیز بسیار ساده است و مواد آن غالبا در هر خانهای قابل دسترسی هستند. پس اگر دوست دارید شیرینی خانگی و خوشمزه در ایام نوروز به میزبانی خوش برگزینید، میتوانید با تهیه این شیرینی پرتقالی آسان و لذت بخش راحتا آن را در منزل خود تهیه کنید. این شیرینی را میتوان به شکل دایره ای یا با قالب های مختلف درست کرد و با تزیین شکلات سکهای و خلال پسته، ظاهر زیبا و جذابی به آن بخشید. در نهایت لذت بردن از این شیرینی های خوشمزه را در نیمه چای بریزید و به خوشمزگ عیدتان تزیین کنید.
فرارو نوشت: با نزدیک شدن به ایام نوروز پخت انواع شیرینیهای خوشمزه خانگی رونق میگیرد. شیرینیهای خانگی مخصوص نوروز معمولا خشک، ریز و بسیار متنوع و رنگارنگ هستند. شیرینی پرتقالی یکی از انواع شیرینیهای آردی و خشک است که دستور پخت سادهای دارد و میتوانید با روشی آسان و موادی در دسترس آن را به راحتی در منزل تهیه کنید. شیرینی پرتقالی به دلیل داشتن رنده پوست پرتقال بسیار معطر و خوشبو است برای پذیرایی در ایام نوروز مناسب است. اگر دوست دارید این شیرینی پرتقالی خوشمزه را با روشی بسیار آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.مواد لازمآرد سفید قنادی: ۱۰۰ گرمکره: ۷۵ گرمزرده تخم مرغ: ۱ عددپودر قند: ۳۰ گرمبکینگ پودر: یک چهارم قاشق چایخوریوانیل: یک دوم قاشق چایخوریپوست پرتقال رنده شده: ۱ قاشق چایخورینمک: ۱ پسنشکلات سکهای و خلال پسته برای تزیین: به میزان لازمطرز تهیهبرای درست کردن این شیرینیهای خوشمزه ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده و نرم شده است، داخل یک کاسه مناسب بریزید، سپس زرده تخم مرغ، پودرقند، وانیل و رنده پوست پرتقال را به کره اضافه کنید و با لیسک یا قاشق کاملا مواد را هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. در مرحله بعد آرد و بکینگ پودر را که از قبل با هم الک کردهاید، کم کم به مواد شیرینی اضافه کنید و با دست مواد را ورز بدهید تا خمیر منسجمی شکل بگرد که به دست نمیچسبد. حالا خمیر آماده را داخل یک کیسه فریزر بریزید و از پشت کیسه روی خمیر وردنه بکشید و خمیر را به قطر ۱ سانت باز کنید. کیسه خمیر را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند، سپس از یخچال خارج کنید و خمیر را از کیسه بیرون بیاورید و روی صفحه کار بگذارید.با کاتر گرد ساده یا هر قالبی که دوست دارید، خمیر را قالب بزنید و داخل سینی فر که روی آن کاغذ روغنی پهن کردهاید، با فاصله از هم بچینید. سینی را به مدت ۱۰ دقیقه دیگر داخل یخچال بگذارید، سپس سینی شیرینی را داخل فر ۱۷۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم کردهاید، به مدت ۲۰ دقیقه قرار بدهید تا شیرینیها بپزد. بعد از پخت اجازه بدهید شیرینی کاملا خنک شود. در این فاصله شکلات سکهای را به روش بن ماری آب کنید و یک طرف شیرینی را داخل شکلات فرو کنید و روی آن چند تکه خلال پسته بگذارید. شیرینیها را روی توری قرار بدهید تا شکلات خشک شود، سپس داخل ظرف سرو بچینید، نوش جان.نکات مهم۱ ـ حتما آرد و پودر قند را قبل از استفاده در شیرینی الک کنید. پودر قند باید حتماً از قند تهیه شده باشد؛ یعنی قند را پودر کرده باشد. اگر شکر را آسیاب کنید، هرگز به نرمی قند آسیاب شده نخواهد بود. پودر قند مرغوب پودر قندی است که به نرمی آرد باشد. توجه داشته باشید که پودر قند بعد از مدتی که داخل کیسه یا ظرف بماند، ممکن است سفت شود؛ بنابراین قبل از اینکه آن را به مواد شیرینی اضافه کنید، حتماً با گوشتکوب بکوبید و سپس الک کنید.۲ ـ با این مقدار مواد شما حدودا ۳۰ عدد شیرینی پرتقالی خواهید داشت، بنابراین اگر میخواهید به میزان بیشتری از این شیرینی را تهیه کنید، باید مواد را دو برابر کنید.۳ ـ نکته مهمی که باید در مورد آرد به آن توجه کنید، کیفیت آردهای موجود در بازار است که با هم تفاوت دارند. به همین دلیل متناسب با کیفیت آرد ممکن است میزان آن کمتر یا زیادتر از مقداری شود که در دستور گفته شده است؛ بنابراین موقع اضافه کردن آرد به این مسئله توجه داشته باشید. اگر دیدید مواد شیرینی درحال سفت شدن است؛ ولی هنوز مقداری از آرد باقی مانده است؛ یعنی آردی که اضافه کردهاید، کافی است و بقیه را اضافه نکنید. اگر هم طبق دستور عمل کردید؛ ولی حس کردید مواد شما هنوز به آن غلظتی که باید برسد، نرسیده است؛ یعنی باید کمی بیشتر آرد اضافه کنید؛ بنابراین شما همیشه مقدار آردی را که در دستور گفته شده است، تهیه کنید. حال ممکن است این مقدار با توجه به کیفیت آرد کم یا زیاد شود.