چه غذایی بپزم امشب؟ (چهارشنبه 23 اسفند)
شام نه تنها زمان مهم و الزامی برای مصرف غذا است، بلکه فرصتی است برای آشپزی و خلق غذاهای خوشمزه و سالم. برگزیدن یک منوی مناسب برای شام میتواند یک چالش بزرگ باشد، زیرا اغلب افراد دنبال غذاهایی متفاوت از معمول هستند.
اگر قصد دارید شام امشب خود را جذاب و خاص کنید، ۵ گزینهی معروف و خوشمزه برای شام را معرفی میکنم. اولین گزینه، ته چین گوجه پلو است که با روش سادهای تهیه میشود و باعث شگفتی و شادابی در میان مهمانانتان میشود. گزینه دوم کیش قارچ و ژامبون است که یک پیش غذای خوشمزه برای شام است. اگر به دنبال چیزی سبکتر هستید، املت نودل یا کوکو گل کلم نیز انتخاب عالی است. و در آخر، اگر دوست دارید یک سوپ گرم و مقوی داشته باشید، سوپ عدس فرانسوی گزینه مناسبی است.
از این لیست گزینهها میتوانید بر اساس سلیقهی شخصی و ذائقه خود یکی را برای شام امشب خود انتخاب کنید و لذت ببرید. به همراه عزیزانتان از طعمهای خوشمزه و سالم این غذاها را تجربه کنید و شام خاصی را برای خودتان فراهم کنید.
امشب شام چی درست کنم؟ شام چی بپزم که تکراری نباشه؟ نونی باشه یا رژیمی؟ یکی از بزرگترین دغدغههای بسیاری از افراد، اعم از خانهدار، شاغل یا دانشجو، پیدا کردن ایده و پختن یک غذای خوشمزه و سالم برای وعده شام است.از این رو ما، در بیست و سومین روز اسفند ماه ۱۴۰۲، در این مطلب از تک فانبلاگ به شما ۵ غذای متنوع و خوشمزه معرفی خواهیم کرد تا با توجه به ذائقه خود یکی از آنها را برای شام امشبتان تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.معرفی ۵ غذا برای شام امشب شمادر ادامه میتوانید با چند غذای متنوع برای شام به همراه طرز تهیه آنها آشنا شوید. با ما همراه باشید.۱- ته چین گوجه پلوته چین گوجه پلو یک نوع غذای متفاوت و خوشمزه است که مثل همه ته چینهای دیگر ظاهر فوق العاده جذابی دارد و میتوانید از آن برای پذیرایی از مهمانها استفاده کنید. درست کردن این ته چین بسیار راحت است و میتوانید آن را در مدت زمانی کوتاه آماده کنید. مراحل تهیه ته چین گوجه پلومراحل تهیه ته چین گوجه پلو به شرح زیر است: در مرحله اول باید برنج را خوب بشویید و بعد آن را همراه با کمی آب و مقداری نمک در یک کاسه بریزید. اجازه دهید برنج برای ۱ تا ۲ ساعت در آب بماند.بعد از این که برنج را خیساندید، باید یک قابلمه آب روی شعله گاز قرار دهید و مقداری نمک نیز به آن اضافه کنید.صبر کنید آب شروع به جوشیدن کند، در ادامه برنج را اضافه کنید و برای چند دقیقه بجوشانید تا برنج قد بکشد و نیم پز شود. (به خاطر داشته باشید که برای ته چین باید برنج را زودتر از حالت معمول آبکش کنید. بعد از این که برنج شما آماده شد، آن را آبکش کنید.)در این مرحله باید پیاز را خرد و در روغن سرخ کنید. سپس مقداری زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و ادویه کاری به آن بزنید. بعد از این که بوی خامی ادویهها گرفته شد، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.برای ادامه رسپی این غذای جذاب و متفاوت روی لینک طرز تهیه ته چین گوجه پلو کلیک کنید. ۲- کیش قارچ و ژامبون فرانسویکیش قارچ و ژامبون یک پیش غذای بسیار خوشمزه و جذاب است که شباهت زیادی به گلت یا تارت دارد و شما میتوانید آن را به عنوان یک غذای سبک در وعده شام نیز نوش جان کنید. این غذا از خمیر دست سازی با کره و مواد میانی همچون ژامبون، قارچ و پنیر پیتزا تهیه شده که شما میتوانید مواد اولیه آن را مطابق با ذائقهتان تغییر دهید.مراحل تهیه کیش قارچ و ژامبون فرانسویمراحل تهیه کیش قارچ و ژامبون فرانسوی به شرح زیر است:آرد سفید را الک کنید و درون ظرف مناسبی بریزید. کره سرد را به شکل مکعبی برش زنید و به آرد اضافه کنید. کمی کره و آرد را با نوک انگشتانتان ماساژ دهید تا کره به خوبی با آرد آغشته شود. به این کار ادامه دهید تا کره به ذرات کوچکتری تبدیل شود. توجه داشته باشید که حتماً این مرحله را باید با نوک انگشتانتان انجام دهید تا در نهایت خمیر شما به شکل خرده نان تبدیل شود.تخممرغ به دمای محیط رسیده و نمک را به ترکیب مرحله قبل اضافه کنید و کمکم خمیر را جمع کنید.حال آب سرد را قاشق به قاشق به مواد تان بیفزاید و خمیر را با نوک انگشت جمع کنید تا زمانی که خمیر کاملاً منسجم و به خمیری نرم و لطیف تبدیل شود. توجه داشته باشید که از افزودن آب زیادی به خمیر خودداری کنید. میزان جذب آردهای مختلف با هم متفاوت است به همین دلیل ممکن است حتی با افزودن آب کمتری خمیر شما منسجم شود و شکل گیرد.خمیر را درون کیسه فریزر قرار دهید و سطح آن را کمی صاف کنید. درب کیسه را ببندید و خمیر را به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.برای ادامه رسپی این غذای فرانسوی خوشمزه روی لینک طرز تهیه کیش قارچ و ژامبون کلیک کنید.۳- املت نودلاملت نودل یکی از املتهای خوشمزه و محبوب به عنوان غذایی بیناللملی برای صبحانه و یا شام است که طرز تهیه بسیار آسانی دارد و با چند قلم مواد اولیه ساده نظیر نودل، تخم مرغ، پیاز، گوجه فرنگی، فلفل دلمه و… تهیه میشود.مراحل تهیه املت نودلمراحل تهیه املت نودل به شرح زیر است:برای پخت املت نودل، ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شوید. سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به آن بزنید و مجدد تفت دهید تا یکدست شوند.در ادامه فلفل دلمهای را به صورت نگینی و ریز خرد کرده و با پیاز تفت دهید تا نرم شود. سپس پوست گوجهفرنگیها را گرفته و به صورت نگینی خرد کنید و به مواد اضافه کنید تا تفت بخورد.در این مرحله ابتدا پودر سیر را با مقداری نمک به مواد داخل تابه افزوده و بگذارید آب اضافی آن کشیده شود. همزمان داخل قابلمهای مناسب مقداری آب ریخته و بگذارید بجوشد، سپس نودل را به آب در حال جوش افزوده و مدت ده دقیقه بجوشانید تا نرم شود.نودل را آبکشی کرده و به مواد داخل تابه اضافه کنید، با مواد کمی تفت دهید تا به روغن بیفتد.برای ادامه رسپی این غذای بینالمللی محبوب و متفاوت روی لینک طرز تهیه املت نودل کلیک کنید.۴- کوکو گل کلمکوکو گل کلم یک نوع کوکوی خوشمزه و متفاوت است که برای تهیه آن از ترکیب گل کلم پخته شده با سبزیجات مختلف استفاده میشود. برخی این کوکو را با سیب زمینی و هویج میپزند و برخی دیگر مقداری پنیر پیتزا و جعفری به آن اضافه میکنند.مراحل تهیه کوکو گل کلممراحل تهیه کوکو گل کلم به شرح زیر است:برای شروع باید گل کلم را به خوبی بشویید. سپس آن را به تکههای کوچک تقسیم کنید و همراه با ۲ لیوان آب، ۱ قاشق چایخوری نمک و کمی زردچوبه در قابلمه بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید.اجازه دهید گل کلم چند دقیقه بپزد و کمی نرم شود. سپس آن را آبکش کنید. به خاطر داشته باشید که در این مرحله نباید گل کلم را بیش از حد بپزید، زیرا این کار موجب له شدن کلمها و خراب شدن ظاهر کوکو میشود.پیاز را بشویید و پوست آن را جدا کنید. حالا آن را رنده ریز کنید و آب اضافه پیاز را دور بریزید. آب پیاز موجب شل شدن مایه کوکو میشود. در ادامه گل کلمهای پخته شده را به صورت نگینی ریز خرد کنید.در یک کاسه گلم کلم پخته و خرد شده را با تخم مرغ، آرد سفید، پنیر پیتزا و کمی نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. مقداری جعفری خرد شده به مواد اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.برای ادامه رسپی این غذای جدید و خوشمزه روی لینک طرز تهیه کوکو گل کلم کلیک کنید.۵- سوپ عدس فرانسویسوپ عدس فرانسوی یک سوپ بینالمللی بینظیر، خوشمزه و غنی برای روزهای سرد زمستان است که با نان خورده میشود و میتوانید برای یک صبحانه مقوی یا یک وعده شام کامل از این سوپ خوشمزه استفاده کنید. سوپ عدس فرانسوی بسیار مقوی است و ترکیب سبزیجات آن هر کسی را شیفته طعم بینظیرش میکند.مراحل تهیه سوپ عدس فرانسویمراحل تهیه سوپ عدس فرانسوی به شرح زیر است:قبل از شروع به کار باید یادآوری کنیم که ۱ ساعت زودتر عدس را درون یک ظرف آب ولرم بریزید. به صورتی که روی عدس یک بند انگشت آب باشد. این امر علاوه بر از بین بردن نفخ عدس تاثیر مهمی در زمان پخت سوپ شما دارد. (عدسی که در این سوپ استفاده میشود عدس سبز است.)حال پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به صورت نگینی خرد کنید. سیر را نیز به همین شکل بشویید، پوست بگیرید و با کمک سیر له کن آن را پوره کنید.یک قابلمه مناسب انتخاب کنید. مقدار کمی روغن درون قابلمه بریزید و بگذارید قابلمه داغ شود. پیازها را اضافه کنید و چند دقیقهای تفت دهید تا پیاز سبک و طلایی شود. توجه داشته باشید که پیازها نباید قهوهای شوند. حال سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود.کرفس و تره فرنگی را در قطعات کوچک خرد کنید. حتما تره فرنگی و کرفس را بعد از خرد کردن بشویید و با آب سرد آبکشی کنید.حال کرفس و تره فرنگی خرد شده را به ترکیب درون قابلمه اضافه کنید و مجدد کمی تفت دهید تا آب اضافی سبزیجات گرفته شود.برای ادامه رسپی این سوپ خوشطعم و پرخاصیت روی لینک طرز تهیه سوپ عدس فرانسوی کلیک کنید.در این مطلب از مجله آشپزی تک فانلیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده شام را در اختیارتان قرار دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان جای دهید و از طعم بینظیر آنها نهایت لذت را ببرید.