تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

شروع نمودن انسان‌ها به پوشیدن لباس از کدام زمانی شروع یافت؟

انتقاد مهمی که به پژوهش‌های انجام شده در این حوزه وارد است، این است که تمام مدارک و مستنداتی که برای این موضوع ارائه شده‌اند، بر پایه حدس و گمان توسط دانشمندان ارائه شده‌اند و هنوز تنها به ایده‌ها و فرضیه‌ها محدود بوده‌اند. برای حل این معما و اثبات یا رد فرضیه‌های مطرح شده در این زمینه، نیازمند تحقیقات عمیق‌تر و دقیق‌تر هستیم. تا زمانی که مستندات و شواهد موثق و علمی نباشد، نمی‌توان از زمان شروع کردن انسان به لباس پوشیدن با اطمینان صحبت کرد.

در مجموع، این سوال که زمان شروع کردن انسان به لباس پوشیدن چه زمانی بوده است، همچنان یک معما و نگرانی برای دانشمندان و محققان است. امیدواریم با انجام تحقیقات بیشتر و استفاده از مدرن‌ترین فن‌آوری‌ها، بتوانیم به پاسخ دقیق‌تری در این خصوص دست یابیم و رازهای قدیمی تکامل انسان و لباس پوشیدن را بهتر برمبنای تحقیقات علمی مشخص کنیم.

عصرترکیه نوشت: زمان شروع کردن انسان به لباس پوشیدن یکی از مواردی است که سال‌هاست ذهن دانشمندان را به خود درگیر کرده است. در ادامه به این سوال پاسخ می‌دهیم.نسل بشر در طول تاریخ تغییرات زیادی داشته است. از زمانی که نسل مشترک انسان و میمون‌ها از درخت پایین آمد، روی دو پا حرکت کرده و موهای خود را از دست داد، مسیر این تغییرات عوض شده است.به دنبال از دست دادن مو، نسل ابتدایی بشر نیاز خود به لباس را احساس کرده و به دنبال آن رفته است. اما سوالی که سالهاست ذهن باستان شناسان را درگیر کرده، مربوط به زمان شروع کردن انسان به لباس پوشیدن است که به نتایجی هم رسیده‌اند. در ادامه به بررسی این نتایج می‌پردازیم.پاسخ به یک سوال همیشگی؛ زمان شروع کردن انسان به لباس پوشیدنلباس‌های ابتدایی به‌دلیل خاصیت خود نمی‌‌توانستند همانند استخوان‌ها فسیل شده و تا به امروز سالم بمانند. بنابراین دانشمندان برای بررسی مجبور هستند قوه تخیل خود را به راه انداخته و کمی خلاقیت به خرج دهند.منابع دانشمندان برای پاسخ به این سوالهمان‌طور که گفته شد، نسل بشر پس از جدا شدن از نسل مشترک و از دست دادن خزها، برای در امان ماندن از سرما و سایر موارد نیاز به یک پوشش داشت. در این مورد دانشمندان برای رسیدن به نتایج بهتر، تحقیقات خود را عمقی‌تر کرده و حتی به دنبال علل ریخته شدن خزها در نسل ابتدایی بشر هستند. آن‌ها برای بررسی این مورد، به سراغ روند تکامل در شپش‌ها که حدس زده می‌شود عاملان اصلی ریزش خز در انسان‌‌های اولیه هستند، رفته‌اند.موارد دیگری که برای این پژوهش مورد بررسی قرار داده‌اند، مربوط به سوزن‌های ابتدایی و پوست حیوانات شپش زده است که احتمال می‌رود همین پوست‌ها، لباس‌های نسل بشر در دوران‌های اولیه باشد.شپش‌ها به طرز شگفت‌آوری با زیستگاه خود ارتباط برقرار می‌کنند. برای مثال شپش‌هایی که در ناحیه مو سر انسان زندگی می‌کنند، توانایی زنده ماندن در موهای ناحیه تناسلی را ندارند و برعکس همین موضوع نیز صادق است. طبق نظر دانشمندان تکاملی، احتمالا شپش‌ها حتی قبل از ریزش موهای نسل بشر در بدن انسان زندگی می‌کردند.البته طبق نظر دیگری که علت نپوشیدن لباس در نسل‌های ابتدای بشر را توضیح می‌دهد، انسان‌های اولیه به خاطر این که بدن و موهای خود را رنگ و تزئین می‌کردند، با پوشیدن لباس زیبایی ظاهری خود را از دست می‌دادند. بنابراین آن‌ها از لباس چندان استفاده نمی‌کردند.راضیه میرزاحیدری

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!