طعم لذت بخش ساندویچ مرغ و بادمجان از آخرین تکه نان تا لحظه لذتبرای همیشه
ساندویچ مرغ و بادمجان یکی از جذابترین و خوشمزهترین ساندویچهایی است که میتوانید در خانه تهیه کنید. ترکیب طعم بادمجان و مرغ با ادویههای مختلف، یک طعم منحصر به فرد ایجاد میکند که حتماً باید امتحان کنید. در این آموزش، مراحل تهیه ساندویچ مرغ و بادمجان به صورت مرحله به مرحله و با ذکر تمامی نکات مهم آموزش داده شده است.
اما برای تهیه این ساندویچ، شما نیاز به موادی مانند مرغ، بادمجان، پیاز، نان، ادویههای مختلف، روغن، پنیر گودا و… دارید. با ترکیب این مواد و طبخ و ادغام مناسب آنها، ساندویچ مرغ و بادمجان آماده میشود. علاوه بر این، شما میتوانید این ساندویچ را با انواع نانهای مختلف مانند لواش یا پیتا تهیه کنید.
آشپزی یک هنر و همچنین یک علم است و با تمرین و تلاش میتوانید در این حوزه موفق شوید. پس اگر علاقهمند به آشپزی هستید، حتماً این ساندویچ خوشمزه را امتحان کنید و از طعم لذت ببرید.
ساندویچ مرغ و بادمجان جز آن دسته از ساندویچهای بسیار ساده و راحتی است که در زمان کوتاهی آماده میشود. این ساندویچ با مواد اولیه بسیار متنوعی به روشهای مختلفی تهیه میشود. ترکیب طعم بادمجان و مرغ در کنار یکدیگر، طعم متفاوت و جذابی دارد. اگر به دنبال امتحان کردن طعمهای جدید هستید به شما توصیه میکنیم که از میل کردن این ساندویچ غافل نشود.ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی تک فانبلاگ کاملترین و خوشمزهترین طرز تهیه ساندویچ مرغ و بادمجان را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این ساندویچ باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب با ما همراه باشید. مواد لازم جهت تهیه ساندویچ مرغ و بادمجانسینه مرغ ۱ عددبادمجان ۲ عددنان باگت ۲ عددپیاز ۲ عددنمک، فلفل سیاه به مقدار دلخواهپودر سیر ½ قاشق چایخوریپودر آویشن ½ قاشق چایخوریروغن به مقدار لازمپنیر گودا به مقدار دلخواهطرز تهیه ساندویچ مرغ و بادمجانمدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این ساندویچ ۳۰-۴۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این ساندویچ جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این ساندویچ در دسته بندی متوسط قرار دارد.بیشتر بخوانید: طرز تهیه ساندویچ مرغ تنوری غذای سریع با قارچ و پنیرمرحله اول: طعمدار کردن مرغینه مرغ را بشویید و درون آبکش قرار دهید تا آب اضافیاش گرفته شود. آن را با کمک تخته و چاقو آشپزخانه به صورت نواری برش زنید و درون ظرف مناسبی بریزید.به مقدار دلخواه نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر آویشن به فیلههای نواری مرغتان زنید و همه مواد را به خوبی زیر و رو کنید تا تمام قسمتهای مرغ با ادویهها کاور شود.حال روی مواد را بپوشانید و ۱۰-۱۵ دقیقه در یخچال استراحت دهید تا مرغ ها طعم دار شوند.مرحله دوم: آماده سازی پیاز کاراملیدر این بازه زمانی به سراغ پیازها روید. پیازها را بشویید و پوست بگیرید.آنها را به صورت خلالی برش زنید.درون تابه مناسبی مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید تا روغن گرم شود.پپیازهای خلالی خرد شده را به تابه اضافه کنید. کمی نمک و فلفل سیاه برای خوشطعمتر شدن به پیازها اضافه کنید.پیازها را تفت دهید تا طلایی شوند میتوانید در این بازه زمانی هر زمان که احساس کردید آب پیاز ها کم شده ۱-۲ قاشق غذاخوری آب به پیازها اضافه کنید.پیازهای کاراملی شده را از تابه خارج کنید و کنار گذارید.بیشتر بخوانید: ۲ طرز تهیه ساندویچ کوکتل پنیری خوشمزهمرحله سوم: سرخ کردن مرغدرون همان تابهای که پیازها را سرخ کردید کمی روغن بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید.فیلههای مرغ نواری خرد شده را به تابه اضافه کنید و روی حرارت متوسط تفت دهید تا مرغها تغییر رنگ دهند.توجه داشته باشید که فیلهها را زیاد سرخ و برشته نکنید؛ زیرا مرغ خشک میشود.پس از تفت دادن مرغها را از تابه خارج کنید و به سراغ مرحله بعد روید.مرحله چهارم: آماده سازی بادمجانبادمجانها را بشویید و پوست بگیرید.آنها را به صورت حلقهحلقه برش زنید.اگر بادمجانهایتان تلخ هستند بهتر است آنها را به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه در آب نمک گذارید سپس بشویید تا تلخیشان گرفته شود.رون تابه که مرغ را تفت دادید کمی روغن بریزید و بادمجانها را در تابه سرخ کنید.هر طرف بادمجانها را چند دقیقهای سرخ کنید تا به خوبی طلایی و برشته شوند.پس از سرخ کردن بادمجانها را روی دستمال جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود.مرحله پنجم: پیچیدن ساندویچنان باگت را برش زنید و خمیر بین آن را خارج کنید.به ترتیب به مقدار دلخواه بادمجان سرخ شده، پیاز کاراملی شده و فیلههای مرغ سرخ شده را در نان گذارید.به مقدار دلخواه پنیر گودا درون ساندویچ تان بگذارید.ساندویچ مرغ و بادمجان جذاب و بسیار خوشمزه شما آماده سرو و نوش جان کردن است.شما این ساندویچ را با انواع نان لواش، پیتا و سایر نانها میتوانید تهیه کنید.امیدواریم که آموزش بالا مورد توجه شما علاقهمندان به آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش فوق این ساندویچ ساده را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.