آموزش ترفندهای زیبایی با قیمه اصیل مجلسی
قیمه سیب زمینی یکی از خوراکیهای محبوب ایرانی است که با توجه به ترکیبات خاصی که دارد، همیشه میتواند به امضای شما تبدیل شود. این خورش اصیل با طعم و ترکیب مواد خواصی که دارد، برای هرکسی که دلبستگی به غذاهای ایرانی دارد، جذاب است. برای آماده کردن یک وعده نوشتنی قیمه سیب زمینی، از ترفندهای خاصی استفاده میشود که بیان آنها میتواند کمک بزرگی برای بهبود طعم و لذت خورش باشد. به گفته تک فان، برای ایجاد لعاب زیبا در قیمه، پیاز را رنده کنید و از گوشت گوسفندی با چربی کافی استفاده کنید. همچنین برای جلوگیری از تلخ شدن لیمو، آن را قبل از استفاده در آب خیس کنید. همچنین بهتر است آب زیادی به خورش اضافه نشود و درصورت نیاز از آب جوش استفاده شود. از انجیر برای سرعت بخشیدن به پخت گوشت هم استفاده کنید و در آخر، سیب زمینیهای سرخ کرده را به خورش اضافه کنید تا شما بتوانید از یک خورش خوشمزه و لذیذ لذت ببرید.
تک فان- «قیمههاش فقط دل نمیبره! روح و روانتم میبره!»درست کردن خورشهای اصیل و سنتی ایرانی را هر کسی بلد است. دستکم از روی نوشته و شنیدهها میتوانید به راحتی آنها را بپزید. اما هر خورش و هر نوع غذایی قلقهای خاص خودشان را دارند که اگر رعایت کنید آن غذا تبدیل به امضای شما خواهد شد!به گزارش تک فان، قیمه سیب زمینی هم یکی از خورشهای فوقالعاده محبوب در کشور ماست که علاقمندان بی شماری دارد! اگر دوست دارید ترفندهای قیمهای درجه یک و فرداعلا را بدانید و آن را در مهمانیهایتان به خوبی اجرا کنید با تک فان همراه باشید!هرچه قیمه لعابدارتر باشد جذابیت آن هم بیشتر است! برای این کار بهتر است حتما پیازتان را درشت رنده کنید!حتما برای پخت قیمه از گوشت گوسفندی استفاده کنید و مقدار کمی هم چربی داخلش بریزید. یا اینکه چربیهای گوشت را جدا نکنید.لپه را از قبل خیس کنید و قبل از اینکه شروع به پخت خورش کنید، حتما مقداری آن را تفت بدهید تا در حین پخت له نشود!برای اینکه لیموی شما تلخ نباشد و خورشتان را هم به تلخی نکشاند نیم ساعت لیموها را داخل آب خیس کنید.از ابتدا آب زیادی داخل خورش نریزید تا خورش شما به اصطلاح آب و دانه سوا نباشد! هر مقداری از آب که کم شد و نیاز به اضافه کردن داشت از آب جوش استفاده کنید.اگر زودپز ندارید و خیلی در پخت این خورش باید عجله کنید این راهکار را یادتان نرود: یکی دو انجیر داخل خورش بریزید که باعث میشود گوشت شما سریعتر بپزد!هرچه سیب زمینی سرخ کرده در کنار قیمه بیشتر باشد لذیذتر است! حتما مقدار کمی از سیب زمینیهایی را که سرخ کردید در 10 دقیقه پایانی پخت خورش داخل آن بریزید. این کار لعاب فوقالعادهای به خورش شما میدهد و گفتن از خوبیهایش واقعا سخت است!این ترفندها را رعایت کنید و یکی از بی نظیرترین خورشهای زندگیتان را نوش جان بفرمایید.