امشب چه خوراکی رو درست کنم؟
شام یکی از وعدههای مهم روز است که برخی از ما اغلب دغدغه داریم مطمئن شویم که آن چیزی که درست میکنیم، خوشمزه و سالم باشد. اما هر شب تکراری شدن منوی شام ممکنه خسته کننده شود و به دنبال چیزی جدید و متنوع باشیم.
در ادامه، 5 گزینه متنوع از غذاهای خوشمزه و سالم برای شام امشب برایتان معرفی شد. این انتخابات شامل ته چین گوجه پلو، سوفله مرغ با قارچ، سوسیس پنیری، کشک بادمجان و سالاد سیب زمینی آلمانی (سالاد کارتوفل) هستند.
ته چین گوجه پلو یک غذای متفاوت و خوشمزه است که میتواند گزینه بسیار خوبی برای شام امشبتان باشد. سوفله مرغ با قارچ یک گزینه دیگر خوشمزه و سریع برای شام است. سوسیس پنیری، کشک بادمجان و سالاد کارتوفل هم به عنوان گزینههای دیگری برای شام امشب مطرح شدهاند.
با تهیه و پخت یکی از این غذاها میتوانید شام خود را به یک تجربه لذتبخش تبدیل کنید و از لذت خوردن آن با خانواده و دوستان لذت ببرید. امیدوارم این پیشنهادات و ایدهها برای شما مفید و جذاب باشد و بتوانید یک شام خاطرهانگیز داشته باشید.
امشب شام چی درست کنم؟ شام چی بپزم که تکراری نباشه؟ نونی باشه یا رژیمی؟ یکی از بزرگترین دغدغههای بسیاری از افراد، اعم از خانهدار، شاغل یا دانشجو، پیدا کردن ایده و پختن یک غذای خوشمزه و سالم برای وعده شام است.از این رو ما، در بیست و ششمین روز اسفند ماه ۱۴۰۲، در این مطلب از تک فانبلاگ به شما ۵ غذای متنوع و خوشمزه معرفی خواهیم کرد تا با توجه به ذائقه خود یکی از آنها را برای شام امشبتان تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.معرفی ۵ غذا برای شام امشب شمادر ادامه میتوانید با چند غذای متنوع برای شام به همراه طرز تهیه آنها آشنا شوید. با ما همراه باشید.۱- ته چین گوجه پلوته چین گوجه پلو یک نوع غذای متفاوت و خوشمزه است که مثل همه ته چینهای دیگر ظاهر فوق العاده جذابی دارد و میتوانید از آن برای پذیرایی از مهمانها استفاده کنید. درست کردن این ته چین بسیار راحت است و میتوانید آن را در مدت زمانی کوتاه آماده کنید. مراحل تهیه ته چین گوجه پلومراحل تهیه ته چین گوجه پلو به شرح زیر است: در مرحله اول باید برنج را خوب بشویید و بعد آن را همراه با کمی آب و مقداری نمک در یک کاسه بریزید. اجازه دهید برنج برای ۱ تا ۲ ساعت در آب بماند.بعد از این که برنج را خیساندید، باید یک قابلمه آب روی شعله گاز قرار دهید و مقداری نمک نیز به آن اضافه کنید.صبر کنید آب شروع به جوشیدن کند، در ادامه برنج را اضافه کنید و برای چند دقیقه بجوشانید تا برنج قد بکشد و نیم پز شود. (به خاطر داشته باشید که برای ته چین باید برنج را زودتر از حالت معمول آبکش کنید. بعد از این که برنج شما آماده شد، آن را آبکش کنید.)در این مرحله باید پیاز را خرد و در روغن سرخ کنید. سپس مقداری زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و ادویه کاری به آن بزنید. بعد از این که بوی خامی ادویهها گرفته شد، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.برای ادامه رسپی این غذای جذاب و متفاوت روی لینک طرز تهیه ته چین گوجه پلو کلیک کنید. ۲- سوفله مرغ با قارچسوفله مرغ یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و محبوبی است که شهرت بینالمللی دارد. این غذا در فر یا تنور پخته میشود و در همان ظرفی که پخته میشود آن را سرو میکنند. سوفله به معنای بالا آمده و پف کرده است. بهترین ظروف برای پخت سوفله ظرفهای پیرکس یا سرامیکی تک نفره یا بزرگتر هستند.این غذای فستفودی طرز تهیه چندان سختی ندارد و برای تهیه آن فقط به چند قلم مواد اولیه ساده نظیر سینه مرغ، قارچ، پنیر پیتزا، تخم مرغ، شیر، کره و… نیاز دارید. مراحل تهیه سوفله مرغ با قارچمراحل تهیه سوفله مرغ با قارچ به شرح زیر است:سینه مرغ را بشویید و درون قابلمه مناسبی قرار دهید. مقداری نمک، فلفل سیاه و برگ بو به مرغ اضافه کنید. قابلمه مرغ را روی حرارت گذارید و ۱ پیمانه آب جوش به آن اضافه کنید.پیاز را بشویید و به دو نیمه برش زنید. پیاز را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و منتظر بمانید تا مواد به نقطه جوش برسند. سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید. ۲۵-۳۵ دقیقه زمان دهید تا سینه مرغ به خوبی بپزد.پس از پخت، مرغ پخته شده را از قابلمه خارج کنید و منتظر بمانید تا کمی خنک شود. سپس با کمک دو چنگال مرغ را ریشریش کنید.تابه مناسبی را روی حرارت گذارید و آرد سفید را درون تابه بریزید. آرد را کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. حال کره و شیر را به آرد اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا سس غلیظ و یکدستی حاصل شود. در همین مرحله مقداری فلفل سیاه و نمک به سس اضافه کنید.برای ادامه رسپی این غذای لذیذ و مخصوص روی لینک طرز تهیه سوفله مرغ با قارچ کلیک کنید.۳- سوسیس پنیریسوسیس پنیری یکی از محبوبترین فست فودهاست که شما میتوانید آن را به عنوان پیش غذا، میان وعده و به عنوان شام سرو کنید. سوسیس پنیری یک غذای فوق العاده راحت است که میتوانید آن را در کمتر از نیم ساعت با مواد اولیه در دسترسی همچون سوسیس، پنیر پیتزا، پنیر چدار رنده شده، پیاز، روغن، نمک و فلفل آماده کنید.مراحل تهیه سوسیس پنیریمراحل تهیه سوسیس پنیری به شرح زیر است:سوسیسها را به صورت حلقهای و یک اندازه خرد کنید. سپس مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و سوسیسها را برای چند دقیقه در روغن سرخ کنید. به خاطر داشته باشید که برای سرخ کردن سوسیس باید از حرارت زیاد استفاده کنید و آنها را برای مدت زمان کوتاه سرخ کنید تا سفت نشوند.بعد از این که سوسیسها سرخ شدند، آنها را از روغن خارج کنید و در یک ظرف بریزید.پیاز را بشویید و پوست آن را جدا کنید. حالا آن را به صورت خلالی خرد کنید. مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و پیازهای خرد شده را برای چند دقیقه تفت دهید تا سبک شوند، سپس میتوانید کمی زردچوبه و فلفل سیاه به پیازها اضافه کنید.چند دقیقه دیگر پیاز را با ادویهها تفت دهید تا بوی خامی زردچوبه از بین برود. سپس شعله گاز را خاموش کنید.قالب یا ظرف مورد نظرتان را آماده کنید و کف آن را با کمی روغن چرب کنید. در ادامه سوسیسهای سرخ شده را با پیازهای سرخ شده ترکیب کنید و در قالب بریزید.برای ادامه رسپی این غذای پرطرفدار و فانتزی روی لینک طرز تهیه سوسیس پنیری کلیک کنید.۴- کشک بادمجانکشک بادمجان یکی از سادهترین و خوشمزهترین غذاهای نونی و حاضری است که در تهیه آن در شهرهای مختلف، تفاوتهایی هم وجود دارد. مثلا کشک بادمجان دامغانی، اصفهانی، تبریزی و رشتی تفاوتهایی دارند ولی اصولی کلی آنها مشترک است.گردو و کشک در خوشمزه شدن کشک بادمجان تاثیر به سزایی دارند. شما میتوانید این غذا را پس از پخت با مقداری نعنا داغ تزئین و نوش جان کنید.مراحل تهیه کشک بادمجانمراحل تهیه کشک بادمجان به شرح زیر است:بادمجانها را پوست میکنیم، قاچ زده و آنها را سرخ میکنیم. در حد طلایی شدن کافیه! جوری که بوی عطر بادمجانها در بیاد.بعد از سرخ شدن، بهتره آنها را روی پدهای مخصوص جذب روغن بگذاریم تا روغن اضافیشان گرفته شود تا خطری متوجه سلامت ما نشود. این نکته را حتما رعایت کنید.سپس در قابلمهای که قصد طبخ غذا را در آن داریم مقداری روغن میریزیم و نعناع خشک را اضافه میکنیم. در حد چند ثانیه هم میزنیم تا بوی عطر نعناع بلند شود (دقت کنید این مرحله زیاد طول نکشد؛ چون نعناع بوی سوختگی میگیرد و طعم غذا هم خراب میشود.)حال زردچوبه را اضافه میکنیم و چند ثانیه دیگر تفت میدهیم تا رنگ باز کند ( یعنی تا زمانی که زردچوبه رنگ خودش را به مواد بدهد.)سپس بادمجنها را به ترتیب در قابلمه میچینیم و روی آنها آب جوش میریزیم تا جایی که یک سانتیمتر آب روی سطح بادمجانها را بگیرد. سپس حرارتش روا کم میکنیم و زمان میدهیم تا آرام بپزد و آب بادمجانها کاملا تبخیر شود. برای ادامه رسپی این غذای لذیذ و پرطرفدار روی لینک طرز تهیه کشک بادمجان کلیک کنید.۵- سالاد سیب زمینی آلمانی (سالاد کارتوفل)سالادها عموما به عنوان پیشغذا سرو میشوند. اما بسیار از این سالاها هستند که با توجه به موادی که داخلشان استفاده میشود، میتوانند به عنوان غذای اصلی هم سرو شوند. سالاد سیب زمینی آلمانی یکی از همین سالادهاست.غذایی سبک که بسیار سریع آماده میشود و طعمی بسیار لذیذ دارد. این سالاد با سیب زمینی و سوسیس درست میشود که در صورت گیاهخوار بودن، میتوانید سوسیس را از آن حذف کنید.مراحل تهیه سالاد کارتوفلمراحل تهیه سالاد کارتوفل به شرح زیر است:ابتدا سیب زمینیها را خوب بشویید و در یک قابلمه مناسب روی گاز قرار دهید و زمان دهید تا خوب آبپز شوند. بعد از آبپز شدن، اجازه دهید تا کمی خنک شوند و بعد پوستشان را جدا کنید.سپس سیب زمینیهای آبپز را به صورت مکعبی خرد کنید و در یک ظرف مناسب کنار بگذارید.اکنون سوسیسها را حلقهای خرد کنید. یک تابه مناسب روی گاز قرار دهید و شعله آن را روشن کنید تا تابه کمی گرم شود. روغن را به آن اضافه کنید. کمی بعد از گرم شدن روغن، سوسیسها را به تابه اضافه کنید و به مدت ۵ الی ۶ دقیقه تفت دهید تا سرخ شوند.پیاز، جعفری، روغن زیتون، سرکه سیب، نمک، فلفل، پاپریکا و شکر را در یک ظرف مناسب بریزید و هم بزنید. هم زدن را تا جایی ادامه دهید که مواد به خوبی با هم ترکیب شوند و سس سالاد سیب زمینی آماده شود. سس را بچشید و مطمئن شوید که همه چیز به اندازه است.برای ادامه رسپی این سالاد متفاوت و جذاب روی لینک طرز تهیه سالاد کارتوفل کلیک کنید.در این مطلب از مجله آشپزی تک فانلیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده شام را در اختیارتان قرار دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان جای دهید و از طعم بینظیر آنها نهایت لذت را ببرید.