تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راز تهیه شکلات خانگی شیک و دل انگیز مانند برترین ها از بازار

شکلات پذیرایی خانگی زمانی که به مهمانان سرو می‌شود، همیشه جذاب و خوشمزه است. اما خرید شکلات‌های آماده از فروشگاه‌ها ممکن است هزینه‌های زیادی را برای شما ایجاد کند. در این صورت، آماده کردن شکلات‌های خانگی، یک گزینه عالی برای شماست. برای تهیه شکلات پذیرایی خانگی شیک و خوشمزه، شما به مواد ساده و ارزانی نیاز دارید. با ترکیب بیسکویت پتی بور، گردو و موزهای له شده، می‌توانید خمیری خوشمزه برای شکلات خود تهیه کنید. سپس، خمیر را به شکل گلوله‌های کوچک درآورده و در شکلات آب شده قرار دهید تا خودش را بگیرد. در انتها، می‌توانید با استفاده از پودر پسته یا شکلات سفید، شکلات‌های خود را تزیین کنید. این شکلات‌های خانگی، علاوه بر خوشمزه بودن، ظاهری شیک و جذاب نیز دارند و مهمانان شما را شگفت‌زده خواهند کرد.

نمناک نوشت: به منزله پذیرایی از مهمانان، به ویژه در ایام عید، نیازی به خرید شکلات ندارید. می‌توانید به راحتی در خانه شکلات‌های خانگی شیک را آماده کنید.طرز تهیه شکلات پذیرایی خانگی شیکیکی از پایه های ثابت پذیرایی در ایام عیدنوروز و اعیاد دیگر، شکلات های پذیرایی هستید که اگر بخواهیم کیفیت مرغوب آن را هنگام خرید ملاک قرار دهیم، باید هزینه قابل توجهی را صرف کنیم غافل از اینکه خودمان در منزل میتوانیم، خوشمزه ترین شکلات های پذیرایی خانگی را با ساده ترین مواد اولیه آماده و سرو کنیم.مواد لازم برای شکلات پذیراییمواد لازم میزان لازمشکلات تخته ای200 گرمگردوی خرد شده به میزان دلخواهموز 2 عددبیسکوییت پتی بور 1 بستهطرز تهیه شکلات پذیرایی با بیسکوئیت پتی بوردر مرحله اول و ابتدا بیسکویت ها را با کمک دستگاه کاملا پودر کنید. میزان پودر و خرد کردن بیسکوییت ها کاملا سلیقه ای است و شما میتوانید بیسکوییت ها را دانه درشت تر استفاده کنید.بعد از اماده شدن بیسکوییت، با کمی گردوی خرد شده آن ها را ترکیب کنید.حالا موزهای پوست گرفته شده را با کمک پوره کن یا چنگال له کنید.ترکیب بیسکویت پتی بور و گردو را به موزهای له شده آن اضافه کرده و خوب ترکیب کنید تا خمیری یکدست داشته باشید.با خمیر بدست آمده، گلوله های گردی اماده کرده و روی کاغذ روغنی بچینید.در این مرحله از شکلاتی که با کمی آب جوش ترکیب و آب کرده اید استفاده میکنید.خمیر های گرد آماده شده را داخل شکلات آب شده ریخته و سپس آن را داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.برای تزیین می توانید از پودر پسته یا شکلات سفید هم استفاده کنید.راضیه میرزاحیدری

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!