تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راهنمای تهیه کوکی عسلی برای ماه مبارک رمضان همراه با تصویر

کوکی عسلی یک نوع خوراکی خوشمزه است که با مواد ساده قابل تهیه است. این کوکی دارای برخورداری از طعم و عطر بسیار خوبی است و می‌تواند یک انتخاب عالی برای مهمانی‌ها و جشن‌ها باشد. این کوکی بافتی میان کلوچه و کوکی دارد و می‌تواند به عنوان یک هدیه مناسب و خوشمزه نیز مطرح شود.

مواد لازم برای تهیه کوکی عسلی شامل تخم مرغ، شکر، عسل، وانیل، شکر قهوه ای، روغن، آرد، هل، بکینگ پودر و شیر است. برای تهیه رومال کوکی عسلی نیز می‌توانید از زرده تخم مرغ، شیر و پودر کاکائو استفاده کنید.

تهیه این کوکی بسیار آسان است و با مراحل تهیه آن می‌توانید به راحتی این خوراکی خوشمزه را تهیه کنید. بهتر است از مواد با کیفیت و تازه برای تهیه این کوکی استفاده کنید تا طعم و عطر خوبی به آن بدهد.

امیدوارم با این توضیحات و طرز تهیه کوکی عسلی، لذت ببرید و این خوراکی خوشمزه را در میان خانواده و دوستان خود به اشتراک بگذارید.

کوکی عسلی نوعی کلوچه بسیار خوشمزه است که سریع آماده می‌شود و عطر و طعم بسیار خوبی دارد. این کوکی ماندگاری بالایی دارد و بافتی ما بین کلوچه و کوکی دارد. کوکی عسلی برای پذیرایی عید یا میهمانی ها و دورهمی ها بسیار مناسب است و مواد اولیه در دسترسی دارد.در تک فانبلاگ با طرز تهیه کوکی عسلی همراه ما باشید.مواد لازم برای کوکی عسلی:تخم مرغ۲ عددسفیده تخم مرغ۱ عددوانیلیک چهارم قاشق چای خوری یا مقداری وانیل مایعاسانس موزچند قطرهشکر۷۵ گرمشکر قهوه ای۷۵ گرمعسل۲ قاشق سوپ خوریشیر۴۰ میلی لیتر معادل ۴۱ گرمروغن مایع۱۴۰ گرمپودر هلیک دوم قاشق چای خوریبکینگ پودر۱۴ گرمآرد سفید۵۰۰ گرم حدودیمواد لازم برای رومال:زرده تخم مرغ۱ عددشیر۱ قاشق غذاخوریپودر کاکائومقداریمراحل طرز تهیه کوکی عسلیبا مراحل تهیه این کوکی خوشمزه همراه ما باشید.مرحله اول: آماده کردن خمیر کوکیتخم مرغ های کامل را به همراه سفیده تخم مرغ داخل ظرفی بریزید. و شکر ساده و شکر قهوه ای را به آن اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست شود.بعد وانیل مایع و اسانس موز را اضافه و مخلوط کنید به جای وانیل مایع می توانید از وانیل پودری به مقدار یک چهارم قاشق چای خوری استفاده کنید.عسل را به مواد اضافه و مخلوط کنید.و بعد پودر هل را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. شیر را مخلوط کنید.و روغن را به ترتیب اضافه کنید و مواد رو مخلوط کنید.در آخر آرد را کم کم اضافه و مخلوط کنید بکینگ پودر را هم به همراه آرد اضافه کنید.مواد را با لیسک هم بزنید تا مخلوط شود. به اضافه کردن آرد ادامه دهید.تا خمیر نرم و لطیف و کمی چسبنده ای حاصل شود. این خمیر احتیاجی به استراحت ندارد.مرحله دوم: شکل دادن کوکی هااز خمیر گلوله هایی به اندازه گردو بردارین و برای اینکه کوکی ها هم اندازه باشند آنها را وزن کنید بهتر است وزن هر کدام سی گرم باشد.گلوله های خمیر را داخل دست کاملا گرد کنید و با کف دست پهن کنید تا به شکل گرد باز شود.و آن را با فاصله داخل سینی فر بچینید. سینی فر باید پوشیده شده با کاغذ روغنی یا ورق نسوز باشد.مرحله سوم: درست کردم رومال کوکیبرای درست کردن رومال، زرده تخم مرغ و شیر و کاکائو را با هم مخلوط کنید.و هم بزنید تا کاملا یکدست شود و با قلمو از رومال روی کوکی ها بزنید.و با چنگال روی آن طرح های افقی بیاندازید.شکل یا به اضافه شکل بیندازید.مرحله چهارم: پخت کوکی هاسینی را در فر گازی با دمای صد و هشتاد درجه سانتی گراد و در فر برقی با دمای صد و شصت درجه سانتی گراد به مدت حدودی دوازده الی بیست دقیقه بپزید تا زیر کوکی ها کمی رنگ بگیرد.زمان در فرهای مختلف متغیر است. بعد از پخت از فر خارج کنید و اجازه دهید کاملا خنک شود و بعد از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف در بسته نگه داری کنید.نکات تهیه کوکی عسلیمیزان جذب آب آرد های مختلف با هم متفاوت است به همین علت مقدار استفاده از آرد کاملا مشخص نیست ممکن است کمتر از پانصد گرم آرد استفاده شود یا بیشتر همچنین بزرگی و کوچکی تخم مرغ‌ها هم در میزان مصرف آرد نقش دارد.حتما از هل سبز تازه آسیاب شده برای کوکی استفاده کنید تا عطر خوبی به آن بدهد پودر هل اگر بماند عطر خود را از دست می‌دهد.در صورت تمایل می توانید اسانس موز را حذف کنید اما اگر استفاده شود عطر خوبی به کوکی می‌دهد. اگر شکر قهوه ای در دسترس تان نیست می توانید تماما از شکر سفید استفاده کنید.امیدوارم از آموزش کوکی عسلی لذت برده باشید.سلام زهرا هستم متولد سال ۷۱کلاس آشپزی خاصی نرفتم اما همیشه به آشپزی علاقه داشتم و دنبال امتحان کردن مزه های جدید بودمعاشق درست کردن کیک و شیرینی و غذاهای جدیدم و از این کار لذت میبرم و دوست دارم این لذت رو با شما به اشتراک بذارمممنون که همراهم هستین

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!