تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

سرشار از تاثیر، دانه‌ای جادوآمیز برای تقویت استخوان‌ها

کنجد یکی از دانه‌های معروف و پرمصرف در آشپزی جوامع شرقی است. این دانه از نظر ارزش غذایی بسیار مغذی بوده و حاوی ویتامین‌ها و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی مفید می‌باشد. ویتامین‌های گروه B که در کنجد یافت می‌شوند، برای سلامتی بسیار حائز اهمیت هستند. این ویتامین‌ها به تقویت استخوان‌ها و ماهیچه‌ها کمک می‌کنند. علاوه بر آن، مطالعات نشان داده است که مصرف کنجد می‌تواند کلسترول خون را کاهش دهد و مشکلات گوارشی و دیابت نوع ۲ را پیشگیری کند. از آنجایی که کنجد می‌تواند به انواع غذاها افزوده شود، می‌توان آن را به‌عنوان یک قسمت حیاتی از رژیم غذایی خودتان در نظر گرفت. از راه حق واقعاً توصیه می‌شود که از فواید ویتامینی و معدنی کنجد به‌راحتی و بطریق مداوم بهره‌مند شوید تا از سلامتی و روزی روشن و تندرمیابید.

مثال:
“مصرف کنجد می‌تواند به تقویت استخوان‌ها و ماهیچه‌ها کمک کند و همچنین کلسترول خون را کاهش دهد.”
روزنامه خراسان

ایسنا نوشت: کنجد، یکی از دانه‌های پرمصرف در آشپزی جوامع شرقی است. دانه‌های کنجد از نظر ارزش تغذیه ای کاملا مغذی هستند و سرشار از ویتامین‌ها و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی محسوب می‌شوند. برای تقویت استخوان ها این منبع غذایی، شگفت انگیز است. در ادامه به معرفی آن خواهیم پرداخت.منبع ویتامین‌های گروه Bکنجد یکی از بهترین منابع ویتامین‌های گروه B است. ویتامینB۱ باعث تغییر حالت قندها به انرژی می‌شود. این ویتامین در بدن ساخته نمی‌شود و باید از طریق مواد غذایی به بدن برسد. ویتامینB۲ که تحت‌عنوان ریبوفلاوین شناخته می‌شود، در فرایندهای بیولوژیک تولید پروتئین و چرب‌ها نقش دارد. ویتامینB۳ ویژگی کاهش تجمع کلسترول در خون را دارد.ویتامینB۶ در بهبود قابلیت‌های حافظه موثر است. تاثیر هورمونی‌ آن نیز باعث مقابله با مشکلاتی نظیر اضطراب، اختلالات پیش‌قاعدگی، افسردگی و… می‌شود. ویتامینB۹ به‌طور مستقیم در تشکیل گلبول‌های قرمز نقش دارد و تاثیر آن در رشد طی دوره‌های جنینی تا نوجوانی ثابت شده ‌است. کنجد همچنین حاوی ویتامینE است که از اجزای سلولی محافظت می‌کند و در حفظ عملکرد سیستم ایمنی نقش دارد. اگر ازسایز وفرم سینه خودراضی نیستین کلیک کنیدباتخفیف ویژه توسط متخصص.تقویت استخوان‌ها و ماهیچه‌هاگنجاندن کنجد در رژیم غذایی به‌خاطر وجود املاح فراوان در استحکام استخوان‌ها و ماهیچه‌ها تاثیر دارد. کلسیم یکی از این املاح است که برای رشد و تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها ضروری است. مس ماده ضروری برای تشکیل هموگلوبین و کلاژن محسوب می‌شود. آهن اکسیژن‌رسانی خون به سلول‌ها و ماهیچه‌ها را تسهیل می‌کند. منیزیوم در تعادل اسیدیته سیستم عصبی نقش دارد و در تولید سروتونین که هورمون نشاط است، موثر خواهد بود. فسفر عملکرد مکمل همراه با کلسیم دارد. روی از پیری سلول‌ها جلوگیری می‌کند و در دیگر فرایندهای بدن مانند سیستم عصبی، پروستات، سیستم ایمنی و ترمیم نقش دارد.کاهش کلسترول خوندانه‌های کنجد حاوی اسیدهای چرب ضروری مانند فیتواسترول‌ها هستند که جذب کلسترول را در روده باریک کاهش می‌دهند و منجر به کاهش این چربی‌های مضر در خون می‌شوند. امقدار فیبر فراوان نیز در مقابله با مشکلات گوارشی همچنین پیشگیری از دیابت نوع ۲ نقش دارد.دانه‌های کنجد را می‌توان با انواع غذاها مصرف کرد.گرچه شایع‌ترین روش مصرف، افزودن کنجد روی نان، شیرینی و کیک است اما اگر کنجد را پس از کمی حرارت ‌دادن همراه ماهی یا مرغ سرو کنید، طعم بسیار عالی خواهد داشت. پودر کنجد نیز برای کسانی که تمایل به جویدن دانه‌های کنجد ندارند یا کودکانی که از خوردن چنین دانه‌هایی امتناع می‌کنند، مناسب است. ارده نیز یکی از محصولات عالی کنجد است که می‌توان به‌عنوان صبحانه یا همراه با انواع سس میل کرد یا کمی از آن را به غذاهای آبدار اضافه کرد. در هر صورت توصیه می‌شود حتما روزانه مقداری کنجد در رژیم غذایی تان بگنجانید.راضیه میرزاحیدری

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!