تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

هشدار: این آجیل مضر را خریداری نکنید!

آجیل‌های کهنه کپک زده، به ویژه آفلاتوکسین زمینه‌ساز ابتلا به سرطان است. مدیر گروه بهداشت محیط استان کرمانشاه هشدار داده که خرید این آجیل‌ها بسیار خطرناک است. امیر کرمی توصیه می‌کند که افراد از خرید آجیل‌های کهنه خودداری کنند و آجیل تازه و سالم را ترجیح دهند. او همچنین اشاره کرد که آجیل قدرت تجمیعی دارد و به تدریج موجب ابتلا به سرطان می‌شود. به همین دلیل نباید از آجیل‌های کهنه استفاده کرد. او پیشنهاد می‌دهد که آجیل از مراکز معتبر خریداری شود و ترجیحا آجیل خام تهیه شود. همچنین، از آجیل‌هایی که رنگی نمک اضافه شده است و از نمک صنعتی استفاده شده پرهیز کنید و بهتر است آجیل خام بدون نمک خریداری شود. برای جلوگیری از خطرات احتمالی، قبل از مصرف آجیل‌های خام باید آن‌ها را به صورت حرارتی پخت تا کاملا استریل شوند.

ایسنا نوشت: آجیل کهنه دارای کپک است که سم آفلاتوکسین را تولید می‌کند و این سم خاصیت تجمیعی در بدن دارد و به تدریج در طولانی مدت موجب ابتلا به سرطان می‌شود. مدیرگروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان کرمانشاه با هشدار نسبت به خرید آجیل های کهنه گفت: در این آجیل ها به دلیل کپک زدگی نوعی سم ترشح می شود که زمینه ساز ابتلا به سرطان است.امیر کرمی با اشاره به خطرات مصرف آجیل کهنه گفت: آجیل کهنه دارای کپک است که سم آفلاتوکسین را تولید می کند و این سم خاصیت تجمیعی در بدن دارد و به تدریج در طولانی مدت موجب ابتلا به سرطان می شود، بنابراین افراد باید بطور جد از خرید آجیل کهنه خودداری کنند.وی افزود: آجیل ارزان قیمت عموما کهنه است، بنابراین افراد نباید به خاطر اختلاف قیمت، سلامت خود و خانواده را به خطر بیندازند و بهتر است مقدار کمی آجیل خریداری کرده، اما آجیل تازه و سالم خریداری کنند.کرمی گفت: در وهله اول توصیه این است که آجیل حتما از مراکز معتبر خریداری شود، چرا که این مراکز تحت نظارت بازرسان بهداشت محیط قرار دارند. توصیه بعدی این است که افراد ترجیحا آجیل خام خریداری کنند.کرمی گفت: متاسفانه برخی افراد سودجو برای از پنهان کردن کهنگی آجیل از رنگ شیمیایی استفاده می کنند و برای همین توصیه این است که آجیل ترجیحا خام خریداری شود.وی افزود: از طرفی به آجیل های رنگی نمک هم اضافه می شود که زیان آور است و در همین راستا مجددا خرید آجیل خام توصیه می شود که فاقد نمک است.کرمی خاطرنشان کرد: برخی آجیل فروشان هم به جای نمک خوردنی از نمک صنعتی که برای دباغی پوست و … استفاده می شود برای بو دادن آجیل استفاده می کنند و با توجه به این مسائل خرید آجیل خام توصیه می‌شود.وی افزود: همچنین توصیه می شود در صورت خرید آجیل خام، قبل از مصرف مقداری آن را حرارت داده تا استریل شود.راضیه میرزاحیدری

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!