راز طبخ کباب ژاپنی با گوشت گوسفند؛ یک طعم اصیل و دلپذیر
کباب ژاپنی یکی از خوشمزهترین و محبوبترین کبابهاست که با استفاده از فیله گوشت گوسفندی تهیه میشود. این کباب دارای طعم و مزهای بسیار جذاب است که میتوان آن را با نان یا برنج سرو کرد. آموزش تهیه این کباب به صورت مرحله به مرحله ارائه شده و مواد لازم شامل گوشت فیله گوسفندی، پیاز، سیر، زنجبیل، سس سویا، سیره انگور و… میباشد. طرز تهیه این کباب شامل آمادهکردن گوشت، افزودن سیر و پیاز، اضافه کردن ادویهها و استراحت دادن به گوشت و سپس کباب کردن آن میشود. پس اگر به دنبال امتحان کردن طعمهای جدید هستید، میتوانید این کباب را تهیه کرده و لذت ببرید. امیدواریم که این آموزش بتواند بهترین راهنما برای شما در تهیه این کباب شیرین و خوشمزه باشد.
کباب ژاپنی، یکی از خوشمزهترین و محبوبترین کبابهاست که با فیله گوشت گوسفندی تهیه میشود و میتوان آن را با نان یا برنج سرو کرد. این کباب طعم و مزه بسیار متفاوت و جذابی دارد. پس اگر به دنبال امتحان کردن طعمهای جدید هستید، از تهیه کباب ژاپنی غافل نشوید.ما امروز در این بخش از تک فانبلاگ کاملترین و خوشمزهترین طرز تهیه کباب ژاپنی را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این کباب باید بدانید به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.طرز تهیه کباب ژاپنیمدت زمان آماده سازی مواد اولیه، استراحت کردن و تهیه این کباب ۶۰-۹۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای میتوانید مقدار آن را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این کباب خوشمزه را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این کباب در دسته بندی متوسط قرار دارد.مواد لازم جهت تهیه کباب ژاپنی:گوشت فیله گوسفندی۳۰۰ گرمپیاز۱ عددسیر۲ حبهپودر خردل یا سس خردل۱ قاشق غذاخوریشیره انگور۱ قاشق غذاخوریسس سویا۲ قاشق غذاخوریروغن زیتون۲ قاشق غذاخوریزنجبیل۱ قاشق چایخوریمرحله اول: آماده سازی گوشتگوشت را بشویید و درون آبکش گذارید تا آب اضافی آن گرفته شود. با کمک چاقو چربیهای گوشت را بگیرید و گوشت را به صورت نواری با قطر ۱ سانتیمتر برش زنید.گوشتهای برش زده را درون ظرف مناسبی بریزید.مرحله دوم: آماده سازی و افزودن سیر و پیازپیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را با کمک چاقو به صورت نگینی خرد کنید.پیازهای نگینی خرد شده را به گوشت اضافه کنید.سیر را نیز به همین ترتیب بشویید، پوست بگیرید و آن را با کمک سیر له کن پوره کنید.پوره سیر را به ترکیب گوشت و پیاز درون ظرف اضافه کنید و مواد را به هم زنید.مرحله سوم: افزودن سایر مزهها به گوشتزنجبیل، سس سویا، سس خردل، روغن زیتون و شیره انگور را به مواد گوشتی درون ظرف اضافه کنید.گوشتها را به خوبی زیر و رو کنید تا تمام قسمتهای گوشت با ادویهها طعمدار شود.روی مواد را بپوشانید و ۲۰-۳۰ دقیقه در دمای محیط به گوشت استراحت دهید تا طعم ها به خوبی به خورد گوشت رود.بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب بختیاری تابهایمرحله چهارم: سیخ زدن گوشتهابا توجه به امکاناتی که در دسترس دارید و نحوه کباب کردنتان گوشتها را به سیخ زنید.اگر قصد کباب کردن گوشت روی باربیکیو یا منتقل را دارید از سیخ فلزی و اگر قصد طبخ کردن کباب در تابه را دارید از سیخ چوبی میتوانید استفاده کنید.همه گوشتها را به سیخ زنید. در این مرحله سیر و پیاز چسبیده به گوشت را از آن جدا سازید.مرحله پنجم: کباب کردن کبابهاپس از آماده سازی زغال و منقلتان سیخهای کباب را روی منتقل بچینید و گوشتها را کباب کنید.برای کباب کردن آنها میتوانید از تابههای مخصوص گریل بدون نیاز به روغن هم کمک بگیرید.کافی است تابه گریل را روی حرارت متوسط قرار دهید و منتظر بمانید تا تابه گرم شود. سپس سیخهای کباب را روی تابه گذارید و زمان دهید تا گوشتها به خوبی کباب شوند.کباب ژاپنی جذاب و خوشطعم شما آماده سرو است. با توجه به ذائقه و رژیم غذاییتان آن را با انواع نان یا برنج میل کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه گشنیز کبابامیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان به آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی تک فانبرایتان شرح دادیم، کباب ژاپنی را تهیه و نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.