تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

رمان از عناب تا سنجد: این دو میوه چطور با یکدیگر متفاوتند؟

عناب و سنجد دو میوه با خواص غذایی و دارویی قابل توجه هستند. عناب یک میوه گرمسیری با طعم ترش و شیرین، از ویتامین C و اسیدهای چرب اشباع نشده پر است. این میوه باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و بهبود عملکرد گوارش می‌شود. همچنین برای درمان سرماخوردگی، گلودرد و سرفه نیز مفید است.

سنجد نیز میوه‌ای سردسیری با طعم ترش و شیرین و ترکیبی از ویتامین A, E, B12، پتاسیم، منیزیم و فسفر است. این میوه به عنوان عضوی از سفره هفت سین شناخته می‌شود و در طب سنتی کاربردهای زیادی دارد. همچنین هسته سنجد در ساخت برخی از داروها استفاده می‌شود.

در نهایت، عناب و سنجد دو میوه با ترکیبات و خواص متفاوتی هستند. اگرچه در ظاهر به یکدیگر شباهت دارند، اما ارزش غذایی و دارویی متفاوتی دارند که می‌توان از آن‌ها برای بهبود سلامتی و روانی خود استفاده کرد. هر دو را در رژیم غذایی خود جای دهید و از خواص بی‌نظیرشان بهره ببرید.

تک فان- «شکل همن که! پس چه فرقی دارن؟!»ظاهر بعضی خوراکی‌ها به هم شباهت دارد. مثل دانه چیا و تخم شربتی! مانند سیاه دانه و دانه خرفه! مثل بیکینگ پودر و جوش شیرین! خب قرار نیست کاملا مثل هم باشند اما شباهت بسیار زیادی دارند. یکی دیگر از این تشابهات به عناب و سنجد می‌رسد!به گزارش تک فان، عناب یک میوه گرمسیری است. در خراسان، قزوین و یزد پرورش می‌یابد. شبیه زیتون است ولی رنگ آن تقریبا بین قرمزو  نارنجی قرار دارد. داخل آن هسته است و طعم آن کمی به شیرینی می‌زند.سنجد میوه سردسیری است! در نقاط مختلفی از کشورمان کشت می‌شود. جنبه‌های درمانی زیادی دارد. سنجد هم رنگی شبیه به عناب دارد. بافت آن نرمتر است و داخل آن کرکیتر و هسته کوچکی هم دارد! مزه شیرینش به دل می‌نشیند.تا اینجا خیلی مختصر با هر دو آشنا شدید. حالا بهتر است در مورد خواص هر کدام بیشتر بدانیم.ارزش غذایی و دارویی عنابعناب، این خوشرنگ جذاب پر از مواد مغذی است. به آن «خرمای قرمز» هم گفته می‌شود. اگر آن را در برنامه هر روز خود جای بدهید سیستم ایمنیتان به خوبی تقویت خواهد شد. دستگاه گوارشتان عالی کار خواهد کرد. سرشار از ویتامین و آنتی اکسیدان است. برای درمان سرماخوردگی، گلودرد و سرفه بسیار استفاده می‌شود.ارزش غذایی و دارویی سنجدسنجد را همه به عنوان عضوی از سفره هفت سین می‌شناسیم ولی بهتر است بدانید که خواص دارویی بسیار زیاد آن در طب سنتی خیلی راهگشاست و کاربرد دارد. هسته سنجد را هم در ساخت بسیاری از داروها به کار می‌برند.تفاوت‌های عناب و سنجدعناب در مناطق گرمسیری کاشت می‌شود و سنجد در اکثر مناطق قابل رویش است.طبع عناب معتدل و مرطوب است ولی سنجد طبعی سرد و خشک دارد.عناب طعمی ترش و اگر تازه باشد شیرین دارد. سنجد ترش و شیرین و کمی گس است.عناب منبعی غنی از ویتامین C و اسیدهای چرب اشباع نشده است. سنجد سرشار از ویتامین A, E, B12 است و پتاسیم، منیزیم و فسفر در آن بسیار وجود دارد. هر دو را در رژیم غذاییتان قرار بدهید و از خواص بسیارشان استفاده کنید.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!