لذتهای خوشمزه زولبیا و بامیه را فراموش نکنید!
زولبیا و بامیه دو خوراکی محبوب در ماه مبارک رمضان هستند، اما باید در خرید آنها دقت کرد. کارشناس بهداشت ایمنی غذایی هشدار میدهد که برای رنگی کردن زولبیا و بامیه از رنگهای غیرمجاز استفاده میشود. بنابراین، بهتر است از خرید زولبیا و بامیه رنگی خودداری کنید و در صورت مشاهده هر گونه ناهنجاری آن را به سامانه ۱۹۰ گزارش دهید.
زولبیا و بامیه سالم و تازه معمولا رنگ قهوهای روشن و شفاف دارند. اگر رنگ آنها خیلی روشن یا خیلی تیره باشد، ممکن است مشکل داشته باشند و بهتر است از خرید آنها خودداری کرد. همچنین، انتخاب زولبیا و بامیه از مراکز معتبر نیز مهم است، زیرا این مراکز تحت نظارت بازرسان بهداشت هستند و محصولاتشان سلامتی تضمین شده است.
به علاوه، برخی فروشندگان برای افزایش حجم زولبیا و بامیه از جوش شیرین استفاده میکنند، در نتیجه بازرسان باید میزان استفاده از جوش شیرین را اندازهگیری کنند. با رعایت این نکات، میتوانید از خرید این خوراکیها لذت ببرید و اطمینان حاصل کنید که محصولات شما سالم هستند.
کارشناس بهداشت ایمنی غذایی با هشدار نسبت به خرید زولبیا و بامیه رنگی، گفت: عمدتا برای رنگی کردن زولبیا و بامیه از رنگهای غیرمجاز استفاده میشود، لذا از مردم درخواست داریم به هیچ عنوان زولبیا و بامیه رنگی خریداری نکرده و در صورت مشاهده چنین مواردی آن را با سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.
به گزارش اعتمادآنلاین، اولین نکته مهم در خرید زولبیا و بامیه توجه به رنگ و ظاهر آن است. زولبیا و بامیه سالم و تازه معمولا به رنگ قهوهای روشن و شفاف است و اگر رنگ آن خیلی روشن یا خیلی تیره باشد مشکل دارد و باید از خرید آن خودداری کرد.
از زولبیا و بامیه به عنوان یکی از خوراکیهای ویژه ماه مبارک رمضان یاد کرد و افزود: بسیاری افراد این خوراکی را برای افطار در ماه مبارک رمضان خریداری میکنند و با توجه به مصرف بالای آن در جامعه نیاز است افراد به نکاتی هنگام خرید زولبیا و بامیه دقت کنند.
کارشناس بهداشت گفت: اولین نکته مهم در خرید زولبیا و بامیه توجه به رنگ و ظاهر آن است. زولبیا و بامیه سالم و تازه معمولا به رنگ قهوهای روشن و شفاف است و اگر رنگ آن خیلی روشن یا خیلی تیره باشد مشکل دارد و باید از خرید آن خودداری کرد.
وی افزود: زولبیا و بامیهای که خیلی سفید باشد، یا مواد اولیه آن مناسب نبوده یا مواد دیگری به آن اضافه شده است و اگر رنگ آن قهوهای خیلی تیره باشد یا از روغن سوخته و چند بار مصرف برای تهیه آن استفاده شده و یا دقت لازم در پخت آن صورت نگرفته است، بنابراین رنگ ظاهر عامل موثری در انتخاب زولبیا و بامیه مرغوب است.
این کارشناس بهداشت ایمنی غذایی با هشدار نسبت به خرید زولبیا و بامیه رنگی، گفت: عمدتا برای رنگی کردن زولبیا و بامیه از رنگهای غیرمجاز استفاده میشود، لذا از مردم درخواست داریم به هیچ عنوان زولبیا و بامیه رنگی خریداری نکرده و در صورت مشاهده چنین مواردی آن را با سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.
خدادادیان گفت: نکته مهم دیگر خرید زولبیا و بامیه از مراکز معتبر است، چرا که این مراکز بصورت مداوم تحت نظارت بازرسان بهداشت قرار دارند.
وی افزود: بازرسان وسایل مورد نیاز برای آزمایش روغن و تعیین میزان استفاده از جوش شیرین را در زولبیا و بامیه همراه داشته و در همان محل بررسیهای لازم را انجام میدهند؛ بنابراین با خرید از مراکز معتبر و مجاز افراد میتوانند نسبت به سلامت محصولات خریداری شده اطمینان حاصل کنند.
خدادادیان گفت: برخی شیرینی فروشیها برای افزایش حجم زولبیا و بامیه از جوش شیرین استفاده میکنند و در همین راستا بازرسان توجه ویژهای به این موضوع داشته و حتما میزان استفاده از جوش شیرین را اندازه میگیرند.