راهنمای آشپزی کباب آدانا به سبک سنتی ترکیهای: گام به گام
آدانا کباب، یکی از کبابهای محبوب و خوشمزه ترکیهای است که مخلوطی از گوشت چرخ کرده، پیاز، فلفل دلمهای و جعفری را به خوبی ترکیب میکند. این کباب بافت نرم و لطیفی دارد و میتوان آن را با نان یا برنج سرو کرد. برای تهیه آدانا کباب، ابتدا مواد اولیه را آماده کرده و به خوبی ورز میدهیم. سپس مواد را به مدت ۱-۲ ساعت در یخچال استراحت میدهیم و سپس آنها را بر روی سیخ میزنیم و روی زغال کباب میکنیم. میتوانیم کره روی آن بزنیم تا بافت نرمتر شود، و اگر دوست داریم میتوانیم از فلفل قرمز تند استفاده کنیم. در نهایت، آدانا کباب را با نان پیتا و گوجه و فلفل کبابی سرو میکنیم. این کباب همچنین با نظرات و تجربیات شما میتواند خوشمزهتر و متنوعتر شود.
آدانا کباب، یکی از کبابهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار ترکیهای است که شباهت زیادی به کباب کوبیده و کباب بناب دارد و با مواد اولیه ساده و در دسترسی تهیه میشود. این کباب بافت نرم و لطیفی دارد و شما میتوانید آن را مطابق ذائقهتان با نان یا برنج سرو کنید.ما امروز در این بخش از تک فانبلاگ کاملترین و خوشمزهترین طرز تهیه آدانا کباب ترکیهای را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.طرز تهیه آدانا کباب ترکیهایمدت زمان آماده سازی اولیه، استراحت دادن به مواد و تهیه این کباب ۱-۲ ساعت است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این کباب لذیذ را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این کباب در دسته بندی متوسط قرار دارد. مواد لازم جهت تهیه آدانا کباب ترکیهای:گوشت چرخ کرده گوسفندی۳۰۰ گرمپیاز۱ عددفلفل دلمهای قرمز۱ عددجعفری۲۵ گرمنمک و فلفل سیاهبه مقدار دلخواهمرحله اول: آماده سازی پیاز، فلفلدلمهای و جعفریجعفری تازه را بشویید و درون آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. جعفری را با کمک چاقو به صورت ساطوری خرد کنید و درون ظرف مناسبی بریزید.پیاز را بشویید و پوست بگیرید. پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید و به جعفری بیفزایید.فلفلدلمهای قرمز را به همین ترتیب باید بشویید و تمیز کنید. آن را نیز به صورت نگینی ریز خرد کنید و به ظرف اضافه کنید.برخی در این مرحله پیاز و فلفلدلمهای را رنده یا با کمک میکسر و خردکن پوره میکنند.مرحله دوم: افزودن گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل سیاهگوشت چرخ کرده، نمک و فلفل سیاه را به محتوای درون ظرف اضافه کنید و مواد را به هم زنید.حال باید با دست مواد را ۱۰-۱۵ دقیقه به خوبی ورز دهید.ورز دادن مواد در انسجام نهایی کباب شما تأثیر زیادی دارد.مرحله سوم: استراحت دادن مواد کبابروی مواد را بپوشانید و ظرف حاوی مواد کباب را به مدت ۱-۲ ساعت درون یخچال قرار دهید تا مواد به خوبی استراحت کنند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب کوبیده با آموزش تصویریمرحله چهارم: سیخ زدن کباباز مواد گوشتی به اندازههای یکسانی بردارید و به سیخ بزنید.به خوبی با دست به آن شکل دهید.همه مواد را به همین ترتیب آماده کنید.مرحله پنجم: کباب کردن گوشتهاباربیکیو با منقل را آماده کنید و کبابها را روی زغال کباب کنید.به همین راحتی و با طی کردن چند مرحله ساده آدانا کباب ترکیهای بسیار خوشعطر و طعم شما آماده سرو و نوش جان کردن است.نکات و فوت و فنهای تهیه آدانا کباب ترکیهایدر تهیه آدانا کباب ترکیهای به ۴ نکته زیر توجه کنید:برخی در مواد اولیه این کباب از چند حبه سیر استفاده میکنند.میتوانید در زمان کباب شدن کباب ها مقداری کره روی آن ها بزنید تا بافت کبابتان نرم تر شود.اگر طرفدار طعم های تند هستید میتوانید از مقداری فلفل قرمز تند نیز در تهیه این کباب استفاده کنید.اغلب این کباب را با نان پیتا و باگت به همراه گوجه و فلفل کبابی سرو می کنند.بیشتر بخوانید: دستور تهیه کباب بختیاری اصیلاگر شما در تهیه آدانا کباب ترکیهای از فوتوفنهایی استفاده میکنید که موجب خوشمزهتر شدن کباب میشود خوشحال میشویم که آنها را در بخش نظرات این مطلب از مجله آشپزی تک فانبا ما و سایر دوستان علاقهمند به اشتراک گذارید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.