هیچکس نباید به این افراد عدس بخورد!
عدس یکی از مواد غذایی مفید است که به افرادی که دیابت، فشار خون یا کلسترول بالا دارند، پیشنهاد میشود. این مواد غذایی دارای فیبر بالایی هستند که به تثبیت سطح قند خون کمک میکند و همچنین باعث میشود احساس سیری بیشتری داشته باشید و هضم غذا را تحریک کند. در افراد مبتلا به نقرس، مصرف عدس توصیه نمیشود زیرا ممکن است به تشدید مشکلات نقرس منجر شود. اما اگر شما به دیابت، فشار خون یا کلسترول بالا ابتلا دارید، میتوانید عدس را به عنوان یک بخش از رژیم غذایی خود استفاده کنید. عدس همچنین دارای ویتامینهای گروه B، آهن و کلسیم است که بسیار مفید برای سلامتی شما هستند. موارد ذکر شده نشان میدهد که عدس یکی از مواد غذایی متعادل و سالم برای افراد مبتلا به این مشکلات است.
به گفته یک متخصص تغذیه آلمانی عدس برای افراد مبتلا به دیابت، فشار خون و کلسترول بالا مفید است؛ زیرا سرشار از فیبر است.
به گزارش اطلاعات آنلاین، Anya Schwingel-Exner گفت: فیبر غذایی به تثبیت سطح قند خون، طولانی شدن احساس سیری و تحریک هضم غذا کمک میکند. عدس همچنین سرشار از ویتامینهای گروه B، آهن و کلسیم است، ولی عدس برای مبتلایان به نقرس مضر است؛ زیرا حاوی پورین است که در بدن به اسید اوریک تبدیل میشود که به نوبه خود مشکلات نقرس را تشدید میکند.
عدس برای افراد مبتلا به دیابت، فشار خون و کلسترول بالا مفید است؛ زیرا سرشار از فیبر است.
او گفت: فیبر غذایی به تثبیت سطح قند خون، طولانی شدن احساس سیری و تحریک هضم غذا کمک میکند. عدس همچنین سرشار از ویتامینهای گروه B، آهن و کلسیم است.
عدس سرشار از ویتامینهای گروه B، آهن و کلسیم است که فواید زیادی دارد؛ اما برخی افراد نباید آن را مصرف کنند.
به گفته این متخصص آلمانی فیبر غذایی به تثبیت سطح قند خون، طولانی شدن احساس سیری و تحریک هضم غذا کمک میکند. عدس همچنین سرشار از ویتامینهای گروه B، آهن و کلسیم است.