تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

از عینک دیگران فاصله بگیرید، افراد کج‌نظر را متوجه نخواهند شد!

عدس یکی از غذاهای سالم و مفید است که سرشار از ویتامین‌های گروه B، آهن و کلسیم است. این مواد مغذی باعث می‌شود که عدس برای افراد مبتلا به دیابت، فشار خون و کلسترول بالا مفید باشد. فیبر موجود در عدس نیز می‌تواند در کنترل قند خون، احساس سیری طولانی‌تر و هضم بهتر غذا کمک کند.

اما برخی افراد نباید عدس را مصرف کنند، به خصوص افرادی که به نقرس مبتلا هستند. زیرا عدس حاوی پورین است که در بدن به اسید اوریک تبدیل می‌شود و می‌تواند مشکلات نقرس را تشدید کند. بنابراین افرادی که از این بیماری رنج می‌برند باید از مصرف عدس خودداری کنند.

در کل، مصرف عدس برای اکثر افراد به دلیل مواد مغذی موجود در آن، مفید و سالم است. اما قبل از استفاده از آن، بهتر است با یک متخصص تغذیه مشورت کنید تا مطمئن شوید که مصرف آن برای شما مناسب است.

اطلاعات نوشت: عدس سرشار از ویتامین‌های گروه B، آهن و کلسیم است که فواید زیادی دارد؛ اما برخی افراد نباید آن را مصرف کنند.  به گفته یک متخصص تغذیه آلمانی عدس برای افراد مبتلا به دیابت، فشار خون و کلسترول بالا مفید است؛ زیرا سرشار از فیبر است.Anya Schwingel-Exner گفت: فیبر غذایی به تثبیت سطح قند خون، طولانی شدن احساس سیری و تحریک هضم غذا کمک می‌کند. عدس همچنین سرشار از ویتامین‌های گروه B، آهن و کلسیم است ولی عدس برای مبتلایان به نقرس مضر است؛ زیرا حاوی پورین است که در بدن به اسید اوریک تبدیل می‌شود که به نوبه خود مشکلات نقرس را تشدید می‌کند.عدس برای افراد مبتلا به دیابت، فشار خون و کلسترول بالا مفید است؛ زیرا سرشار از فیبر است.او گفت: فیبر غذایی به تثبیت سطح قند خون، طولانی شدن احساس سیری و تحریک هضم غذا کمک می‌کند. عدس همچنین سرشار از ویتامین‌های گروه B، آهن و کلسیم است.عدس سرشار از ویتامین‌های گروه B، آهن و کلسیم است که فواید زیادی دارد؛ اما برخی افراد نباید آن را مصرف کنند.به گفته این متخصص آلمانی فیبر غذایی به تثبیت سطح قند خون، طولانی شدن احساس سیری و تحریک هضم غذا کمک می‌کند. عدس همچنین سرشار از ویتامین‌های گروه B، آهن و کلسیم است.راضیه میرزاحیدری

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!