دانه جوی پر ویتامین C: طلایی برای سلامتی کبد
هل یک افزودنی بسیار جذاب به غذاها و نوشیدنیهاست که از تعداد زیادی فواید بهداشتی برخوردار است. این محصول بومی هندوستان بوده و از قدیمالایام در سراسر دنیا استفاده میشده است. هل میتواند به طعم و طعم غذاها و نوشیدنیها اضافه شود و در عین حال کمک به محدود کردن کالری و چربی کند.
پودر هل حاوی ویتامین C، ریبوفلاوین، نیاسین، منیزیم و پتاسیم میباشد و همچنین دارای مقدار کمی کالری، پروتئین، چربی، کربوهیدرات و فیبر است. هل میتواند به کاهش احتمال ابتلا به دیابت، کاهش التهاب، محافظت از سلولها در برابر استرس اکسیداتیو، مدیریت بهتر انسولین، کاهش فشار خون و کمک به جلوگیری از حملات قلبی و سکته کمک کند.
با این حال، افراد مبتلا به سنگ کیسه صفرا باید در مصرف هل دقت کنند و بهتر است قبل از استفاده به عنوان مکمل با پزشک مشورت کنند. به طور کلی، هل یک مکمل طبیعی و خوشمزه است که میتواند به سلامتی بدن کمک کند.
هل به عنوان افزودنی جذاب به چندین غذا و نوشیدنی، مکمل غذاهای شیرین و خوش طعم است. اگرچه به اندازه دارچین یا زنجبیل محبوب نیست.
به گزارش سرگرمی روز، هل بومی هندوستان بوده و مدتهاست که در سرتاسر جهان از آن استفاده میشود. در مصر باستان، دانههای آن بهعنوان شکل اولیه خمیردندان و دهانشویه استفاده میشد. همچنین راه خود را به تمدنهای بزرگ یونان و روم باستان باز کرد، جایی که عمدتاً به عنوان عطر استفاده میشد.
هل فرصتی عالی برای اضافه کردن طعم به غذاها و نوشیدنیها و در عین حال محدود کردن کالری و چربی ارائه میدهد.
هل میتواند یک منبع عالی برای:
ویتامین سی
ریبوفلاوین
نیاسین
منیزیم
پتاسیم
یک قاشق چای خوری هل آسیاب شده حاوی:
۶ کالری
کمتر از ۱ گرم پروتئین
کمتر از ۱ گرم چربی
۱ گرم کربوهیدرات
۱ گرم فیبر
هل یک روش کم کالری برای طعم دادن به انواع غذاها فراهم میکند. این میتواند سبزیجات را خوشمزهتر کند، که ممکن است این احتمال را افزایش دهد که از مزایای سلامتی آنها بهرهمند شوید.
هل همچنین میتواند:
احتمال ابتلا به دیابت را کاهش دهید. هل میتواند التهاب را کاهش دهد و از سلولهای شما در برابر چیزی به نام استرس اکسیداتیو محافظت کند، عدم تعادل بین رادیکالهای آزاد و آنتی اکسیدانها که میتواند منجر به تعدادی از مشکلات پزشکی شود.
میتواند به بدن شما کمک کند تا انسولین را بهتر مدیریت کند.
تحقیقات نشان میدهد که استفاده منظم از پودر هل میتواند فشار خون را کاهش دهد. این میتواند مواردی مانند حملات قلبی و سکته را کمتر احتمال دهد.
وقتی مقادیری هل در غذا دارید، هیچ خطر مستندی وجود ندارد. افراد مبتلا به سنگ کیسه صفرا نباید هل را جز برای طعم دادن به غذا مصرف کنند.
برای تعیین تأثیر مقادیر زیاد هل بر زنان باردار یا شیرده به تحقیقات بیشتری نیاز داریم.
اگر قصد دارید هل را به عنوان مکمل مصرف کنید، با پزشک خود صحبت کنید.