تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

تعویض قیمت برای گوشت: گزارشی از دید همه‌گیر برای مدیرکل تامین دام

مدیرکل تامین دام و فراورده‌های محصولات دامی شرکت پشتیبانی امور دام، درباره برنامه تقویت تولید داخل و واردات گوشت، خبر داد. او گفت که افزایش قیمت گوشت و صف‌های طولانی گوشت وارداتی یک موضوع موقت است و قیمت گوشت در بهار آینده به تعادل می‌رسد. او اعلام کرد که همراه با واردات گوشت، تولید داخل نیز با تامین نقدینگی و تحویل علوفه مدت دار تقویت می‌شود. قیمت گوشت در ماه‌های گذشته از کیلویی ۵۰۰ هزار تومان رد شده است و گوشت گوسفندی وارداتی نیز صف‌های طولانی دارد. دامداران به دلیل گرانی نهاده، دام خود را روانه کشتارگاه کرده‌اند و عرضه دام داخلی کم شده است. او به ورود ۴۵۰ تن گوشت گرم و منجمد به بازار اشاره کرد و اظهار کرد که تفاهم‌نامه واردات دام مولد نیز انجام شده است. در کل، تلاش‌های بخش دامداری برای تقویت تولید داخلی و کنترل قیمت گوشت در سال جدید، امیدوارکننده است.


مدیرکل تامین دام و فراورده‌های محصولات دامی شرکت پشتیبانی امور دام با تشریح برنامه تقویت تولید داخل و واردات گوشت، از بهبود قیمت گوشت در بهار سال جدید خبر داد.
به گزارش فارس، افزایش قیمت گوشت و صف‌های طولانی گوشت وارداتی به اصطلاح تنظیم بازاری مدتی است نقل محافل و تیتر یک رسانه‌ها شده است.
مدیرکل تامین دام و فراورده‌های محصولات دامی شرکت پشتیبانی امور دام کشور در این باره می‌گوید که قیمت گوشت در بهار آینده به تعادل می‌رسد.
جعفری گفت که علاوه بر واردات گوشت، تولید داخل هم با تامین نقدینگی و تحویل علوفه مدت دار تقویت می‌شود.
قیمت گوشت در ماه‌های گذشته از کیلویی ۵۰۰ هزار تومان عبور کرد، گوشت گوسفندی وارداتی هم که به قیمت حدود ۳۱۰ هزار تومان عرضه می‌شود، به گفته برخی خریداران، صف‌های طولانی دارد که چندین ساعت باید منتظر ماند.
به گفته کارشناسان، گرانی و کمبود نهاده در دو سال گذشته موجب شد که دامداران دام خود را روانه کشتارگاه کنند و عرضه دام داخلی کم شده است. آمار غیر رسمی وجود دارد که در دو سال گذشته سالانه ۱۶ میلیون راس دام، معادل دو برابر روال قبل، روانه کشتارگاه‌ها شده است که بسیاری از دامداران به دلیل عدم توانایی در تامین هزینه تولید مجبور به کاهش تعداد دام و یا توقف تولید شده اند.
به گفته جعفری روزانه ۴۵۰ تن گوشت گرم و منجمد وارد بازار می‌شود، گوشت گوساله از برزیل و گوشت گوسفندی از مغولستان، روسیه و استرالیا وارد می‌شود و با چند کشور دیگر هم رایزنی می‌شود.
مدیرکل تامین دام و فراورده‌های محصولات دامی شرکت پشتیبانی امور دام کشور می‌گوید که ۳۵ هزار میلیارد تومان نقدینگی و نیز ۱.۵ میلیون تن نهاده مدت دار در اختیار دامداران داده شده است.
به گفته وی، تفاهم‌نامه واردات دام مولد هم انجام شده است که با نظارت سازمان دامپزشکی وارد می‌شود.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!