تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

چرا به شما توصیه می‌شود گوشت مار را امتحان کنید؟ پرورش آسان و طعمی شبیه به گوشت مرغ!

در سال‌های اخیر، پرورش مار به عنوان یک گزینه تازه و متفاوت برای تامین منابع غذایی مورد توجه قرار گرفته است. مار‌ها به عنوان حیوانات خون‌سرد کمتری به انرژی نیاز دارند و به راحتی می‌توانند با میزان کمتری غذا که شامل موش یا خرگوش است، زنده بمانند. این امر باعث شده است که پرورش مار‌ها نسبت به دام‌های خون‌گرم مانند گاو یا مرغ ارزان‌تر و ساده‌تر باشد، همچنین مار‌ها در تبدیل خوراک به گوشت بهتر عمل می‌کنند.

اما با وجود این مزایا، تحقیقات نشان داده اند که مصرف گوشت مار در بسیاری از کشورها مورد استقبال نخواهد بود. به جای اینکه به افراط در مصرف گوشت مار بپردازیم، می‌توانیم با رعایت رژیم‌های غذایی بهتر و متوازن، استفاده از منابع غذایی سالم و محافظت از محیط زیست اقدام کنیم. انتخاب مواد غذایی تولید داخل نیز می‌تواند به کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای کمک کند. از این رو، مصرف متعادل و هوشمندانه مواد غذایی، هم به سلامتی انسان‌ها و هم به محیط زیست کمک زیادی می‌کند.

روزیاتو نوشت: بسیاری از پژوهشگران معتقدند که باید مار‌ها را برای تغذیه پرورش داد؛ زیرا پرورش آن‌ها نسبت به مرغ و گاو آسان‌تر و ارزان‌تر است.مار‌ها خون‌سرد هستند و به انرژی کمتری نیاز دارند و می‌توانند با خوردن یک موش در هفته زنده بمانند.اما یک گاو روزانه حدود ۲.۵ کیلوگرم غذا می‌خورد. مطالعه‌ای در مزارع مار پیتون در ویتنام و تایلند نشان داده که مار‌ها در تبدیل خوراک به گوشت، هشت برابر بهتر از حیوانات خون‌گرم هستند.به گفته محققان، پرورش مار‌ها گاز‌ گلخانه‌ای کمتری تولید می‌کند و حتی طعم آن تا حدودی شبیه به گوشت مرغ است!دکتر دانیل ناتوش از دانشگاه مک کواری سیدنی در این باره گفته است:گوشت خزندگان سرشار از پروتئین و چربی غیر اشباع است.گوشت مار در خاور دور محبوب بوده و در سوپ، سیب زمینی سرخ‌کرده و حتی شراب استفاده می‌شود.اما دکتر کری راکستون، متخصص تغذیه بر این باور است که در بسیاری از کشور‌ها از مصرف گوشت مار استقبال زیادی نخواهد شد.ما واقعاً برای نجات زمین نیاز به چنین افراطی نداریم.شواهد زیادی وجود دارد مبنی بر اینکه پایبندی به رژیم‌های غذایی توصیه‌شده باعث کاهش انتشار گاز‌های گلخانه‌ای و تقویت سلامت ما می‌شود.بهتر است که در رژیم غذایی خود مقدار زیادی سبزیجات، لوبیا و غلات کامل همراه با ۵ وعده گوشت در هفته به اندازه یک کف دست بخورید.همچنین استفاده از گوشت حیوانات تولید داخل در مقایسه با واردات مواد غذایی از کشور‌هایی که در زمینه رعایت استاندارد‌های بهداشتی مشکوک هستند، بهتر است.شعبه رستوران زنجیره‌ای «پیتزا هات» در هنگ کنگ در سال ۲۰۲۳، پیتزای ۲۲ سانتی‌متری با گوشت مار، ژامبون و قارچ را به منوی خود اضافه کرد.راضیه میرزاحیدری

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!