تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

زندگی نامه ابراهیم خدیوی – کوهنورددهی

باران کوثری، بازیگر محبوب ایرانی، در سال 1364 در شهر تهران به دنیا آمد. وی با بازی در فیلم “بهترین بابای دنیا” ساخته داریوش فرهنگ، وارد عرصه بازیگری شد و با نقش‌هایی در فیلم‌های مانند “خون‌بازی” و “روز سوم”، به اوج شهرت رسید. باران کوثری علاوه بر بازیگری، به عنوان داور در برخی از جشنواره‌های فیلم حضور داشته است.

وی در سال 1370 با فیلم “بهترین بابای دنیا” و سپس با فیلم “نرگس” به کارگردانی مادرش وارد دنیای سینما شد. سپس در تئاتر و تلویزیون نیز فعالیت‌های خود را آغاز کرد. او در سریال “بگذار آقتاب برآید” و سریال “صاحبدلان” موفقیت‌های بزرگی کسب کرد.

باران کوثری در طول حرفه خود، جوایز و افتخارات متعددی را کسب کرده است. او چندین بار برای نقش‌های خود در فیلم‌ها و سریال‌ها به عنوان بهترین بازیگر معرفی شده و جوایز مختلفی از جشنواره‌های معتبر فیلم ایران و جهان دریافت کرده است.

باران کوثری با استعداد، تلاش و پشتکار خود، توانسته است به یکی از بازیگران برجسته و محبوب سینما و تلویزیون ایران تبدیل شود و همچنین به عنوان یکی از داوران جشنواره‌های مرموز فیلم دنیا شناخته شود.

تک فان- باران کوثری متولد ۲۵ مهرماه ۱۳۶۴ در شهر تهران، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون اهل ایران ست که بازی در فیلم «بهترین بابای دنیا» ساخته داریوش فرهنگ در سال ۱۳۷۰ وارد دنیای بازیگری شد و با نقش آفرینی در فیلم‌هایی همچون «خون بازی» و «روز سوم»، به اوج شهرت در این عرصه رسید. باران کوثری علاوه بر بازیگری، به عنوان داور نیز در برخی از جشنواره‌ها همچون جشنواره بین‌المللی فیلم کودک و نوجوان و جشنواره بین‌المللی فیلم وزول فرانسه نیز حضور داشته است.زندگی و ورود به دنیای بازیگریباران کوثر در سال ۱۳۶۴، در خانواده‌ای کاملا هنری و چهار نفره در شهر تهران چشم به جهان گشود. پدرش جهانگیر کوثری تهیه کننده و گزارشگر فوتبال و مادرش رخشان بنی اعتماد، کارگردان و فیلمنامه نویس مشهور سینما و تلویزیون است. بواسطه مادرش در سال ۱۳۷۰ و وقتی تنها ۶ سال داشت، با فیلم «بهترین بابای دنیا» برای اولین بار جلوی دوربین ظاهر شد و چند ماه بعد در فیلم «نرگس» به کارگردانی مادرش هم بازی کرد. در سن ۱۲ سالگی با حضور در تئاتر «آنسوی آینه» به کارگردانی آزیتا حاجیان، وارد دنیای تئاتر شد و در سال ۱۳۷۷ با سریال «بگذار آقتاب برآید» قاسم جعفری، وارد تلویزیون شد. او همچنین در این مدت توانست تحصیلات خود را در رشته نمایش و در هنرستان سوره به اتمام برساند، اما در مقطع کارشناسی تصمیم گرفت در در شته‌ای به غیر از هنر به ادامه تحصیل بپردازد و به همین دلیل رشته جامعه شناسی را انتخاب کرد.فعالیت‌ها و افتخاراتباران کوثری از ابتدای دهه ۸۰ به عنوان یک بازیگر حرفه‌ای شناخته شده بود. باران کوثری در سال ۱۳۸۱ و در سن ۱۷ سالگی به عنوان یکی از داوران بخش مسابقه در هفدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم کودک و نوجوان در اصفهان انتخاب شد. او در سال ۱۳۸۵ با بازی در سریال «صاحبدلان» به کارگردانی محمدحسین لطیفی توجهات بسیاری را به خود جلب کرد و حتی از سوی خوانندگان هفته نامه چلچراغ برای دریافت نشان محبوبیت این نشریه انتخاب شد. در بهمن ماه همین سال با کسب سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن از بیست و پنجمین جشنواره بین المللی فیلم فجر برای دو فیلم خون بازی و روز سوم و دیپلم افتخار بخش بین الملل برای فیلم خون بازی، به اوج شهرت رسید.دو سال بعد و در سال ۱۳۸۷، کوثری بخاطر نقش آفرینی در فیلم «حیران» ساخته شالیزه عارفپور، کاندیدای بهترین بازیگر نقش اول زن در بیست و هفتمین دوره جشنواره فیلم فجر شد. وی همچنین در سال ۱۳۸۹ برای ایفای نقش در فیلم کوتاه «ابله» جایزه بهترین بازیگر زن را از یکمین جشنواره ملی فیلم جوان ایرانی کسب کرد. باران کوثری در سال ۱۳۹۳ برای فیلم «کوچه بی نام» هاتف علیمردانی، سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن در بخش سودای سیمرغ را از آن خود کرد. وی همچنین برای نقش آفرینی در فیلم «عرق سرد» ساخته سهیل بیرقی، توانست جایزه ویژه هیئت داوران جشنواره بین‌المللی فیلم دوبلین و جایزه بهترین بازیگر زن جشن نوزدهم دنیای تصویر در سال ۱۳۹۸ را دریافت کند.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!