تهیه آسان و لذیذ سیر پلو با ماهی و مرغ
فصل بهار یکی از زمانهایی است که سیر تازه در بازار پیدا میشود. سیر پلو یک غذای لذتبخش و محبوب است که معمولا با ماهی یا مرغ سرو میشود. برای تهیه سیر پلو با ماهی، ابتدا ماهیها را با پیاز، زعفران، ادویهها، نمک و زردچوبه طعم دار میکنیم و در یخچال میگذاریم. سپس برنج را طبق دلخواهتان کته یا آبکشی کنید.
سپس قسمتهای متوسط سیر را خرد کرده و در روغن نمکی تفت دهید. ماهیها را در روغن سرخ کرده و سپس آنها را همراه با سیر تفت داده شده به برنج اضافه کنید و بگذارید دم بکشد. در انتها، سیر پلو را روی دیس قرار داده و ماهیها را روی آن قرار دهید. این غذای خوشمزه را میتوانید با ترشیهای مختلف سرو کنید.
اگر تمایل به تهیه سیر پلو با مرغ دارید، مراحل تهیه مرغ سرخشده با پیاز و ادویهها را دنبال کنید و در نهایت مرغ را با زعفران و آب اضافه کرده تا پخت کامل شود. این مرغ را روی سیرپلو قرار داده و سرو کنید. به همراه عزیزانتان از این غذا لذت ببرید.
ابتدای فصل بهار یکی از زمان هایی است که سیر تازه در بازار پیدا می شود و این بهترین زمان برای درست کردن یک سیر پلوی تازه و لذیذ است. سیر پلو غذای بسیار راحتی است که معمولا با ماهی و یا با مرغ و حتی میگو سرو میشود. در این قسمت از تک فانبلاگ طرز تهیه سیر پلو با ماهی را به شما آموزش میدهیم.مواد لازم جهت تهیه سیر پلو با ماهی:ماهی قزل آلا۴ برشپیاز۱ عددزعفران دم کردهبه میزان دلخواهنمک، فلفل، ادویه مخصوص ماهی، زردچوبه و پودر سیربه میزان لازمآبلیمو یا آب نارنج۳ قاشق غذاخوریبرنج خیس کرده۲ پیمانهسیر تازه۴۰۰ گرمطرز تهیه سیر پلو با ماهیمراحل تهیه سیر پلو با ماهی به شرح زیر است:مرحله اول: طعم دار کردن ماهیدر این مرحله پیاز را رنده کرده به همراه آب لیمو یا نارنج، ادویه ها، نمک و زردچوبه و همچنین زعفران به ماهی ها اضافه می کنیم. روی آن را با سلفون می پوشانیم و در یخچال به مدت نیم ساعت میگذاریم تا ماهیها مزه دار شوند.مرحله دوم: پختن برنج به روش کته یا آبکشنحوه طبخ برنج را انتخاب کنید. پیشنهاد ما این است که اگر برای خودتان غذا میپزید برنج را کته کنید و اگر برای مهمانی میخواهید سیر پلو درست کنید بهتر است آن را آبکش کنید. مرحله سوم: آماده کردن سیردر این مرحله همه قسمت های سیر را به اندازه دلخواه خرد کنید و سپس در کمی روغن با مقداری نمک تفت دهید.اگر برنج را کته میکنید اجازه دهید آب آن کاملا کشیده شود سپس سیرهای تفت داده شده را به برنج اضافه کنید و اجازه دهید دم بکشد.اگر می خواهید برنج را آبکش کنید سیرها را بعد از مرحله آبکشی به پلو افزوده و سپس درون قابلمه ریخته و اجازه دهید که چهل دقیقه دم بکشد.مرحله چهارم: سرخ کردن ماهیهاتا برنج در حال آماده شدن است ماهی را از یخچال درآورید و درون آبکشی بریزید تا اضافات مواد خارج شوند. بعد آن را درون روغن داغ سرخ کنید به طوری که هر دو طرف ماهی کاملا سرخ و برشته شده باشد.بیشتر بخوانید: طرز تهیه “سبزی پلو با ماهی” مجلسیمرحله چهارم: سرو غذامیتوانید سیر پلو را درون دیسی ریخته و ماهیها را نیز روی آن قرار دهید و با انواع ترشی مثل ترشی کلم یا شور مخلوط آن را سرو کنید. نوش جان!مواد لازم جهت تهیه سیر پلو با مرغ:گوشت ران یا سینه مرغ۴ تکهپیاز درشت۱ عددزعفران دم کرده۳ قاشق غذاخورینمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه میزان لازمطرز تهیه سیر پلو با مرغاگر تمایل داشته باشید می توانید سیر پلو را با مرغ نیز سرو کنید. خورش مرغی که برای سیر پلو سرو می شود بسیار ساده و راحت است.مرحله اول: سرخ کردن پیازابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و در قابلمه بریزید و به آن نمک بزنید. کمی که آبش گرفته شد روغن را بیفزایید و پیازها را سرخ کنید.مرحله دوم: سرخ کردن مرغبعد از اینکه پیازها را سرخ کردید تکههای مرغ را به قابلمه اضافه کنید و بعد از آنکه کمی رنگ مرغها عوض شد ادویهها را اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا آب بیندازد.بیشتر بخوانید: ترکیبات سبزی پلویی برای شب عیدمرحله سوم : پخت نهاییبعد از اینکه تکههای مرغ حسابی سرخ شدند و آب انداختند زعفران دم کرده را اضافه میکنیم و در نهایت برای پخت کامل غذا دو لیوان آب اضافه میکنیم.می توانید سیرپلو را در دیسی کشیده و مرغها را روی آن سرو کنید و برای خوشمزهتر شدن هم آب مرغ را روی سیرپلو بریزید.در این مقاله از مجله آشپزی تک فاندستور پخت سیر پلو را برایتان شرح دادیم. پیشنهاد میکنیم که حتما این غذای خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.