تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راز تهیه ارزشمند سبزی پلو با سبزی خشک، به سبک مجلسی

سبزی پلو یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که به ویژه در ایام جشنواره‌ها و اعیاد مهم مورد توجه قرار می‌گیرد. این غذا اصولاً از برنج، سبزی خشک یا تازه و انواع مختلف گوشت، مرغ یا ماهی تهیه می‌شود. برای تهیه سبزی پلو با سبزی خشک، برنج را ابتدا خوب خیس کنید و سپس آبکشی کنید. سپس برنج را بپزید و در قابلمه لایه‌هایی از برنج و سبزی خشک (گشنیز، جعفری و …) قرار دهید. سپس دم‌کنی را روی قابلمه قرار داده و بگذارید برنج دم بکشد. حدود ۴۵ دقیقه زمان می‌برد تا سبزی پلو کاملاً دم بکشد. برای تزیین سبزی پلو می‌توانید از زعفران دم کرده، خلال بادام و پسته و کمی زرشک استفاده کنید. این غذا را می‌توانید با ماهی سرخ شده یا گوشت و مرغ سرو کنید. ترکیبات و روش تهیه این غذا باعث می‌شود که سبزی پلو با سبزی خشک یکی از طعم‌های خاص و لذت‌بخش آشپزی ایرانی باشد.

سبزی پلو یکی از انواع پلوهای اصیل و سنتی ایرانی است که به رسم دیرینه برای شب عید نوروز طبخ می‌شود. این غذای لذیذ را می توان با سبزی خشک یا تازه تهیه نمود و به همراه ماهی سرخ شده یا گوشت، مرغ و… سرو کرد.در این مقاله از تک فانبلاگ قصد داریم طرز تهیه سبزی پلو با سبزی خشک را آموزش دهیم. در ادامه ما را همراهی کنید.مواد لازم جهت تهیه سبزی پلو با سبزی خشک برای ۴ نفر:برنج۴ پیمانهکره۲۰ گرمنمک۱ قاشق چای‌خوریسبزی خشکبه میزان لازمزردچوبهبه میزان لازممراحل تهیه سبزی پلو با سبزی خشکدر این بخش از مقاله طرز تهیه سبزی پلو با سبزی خشک را به صورت مرحله به مرحله آموزش داده‌ایم:مرحله اول: برنج را خیس کنیدابتدا از چند ساعت قبل برنج را به همراه مقداری نمک داخل کاسه بزرگ حاوی آب ریخته و بگذارید خوب خیس بخورد.مرحله دوم: برنج را آبکشی کنید و داخل قابلمه بریزیدقابلمه مناسبی را با مقداری آب پر کرده و مقداری نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید، سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. پس از اینکه آب به جوش آمد برنج خیسانده را آبکشی کنید و داخل قابلمه بریزید. مرحله سوم: برنج را بپزیدبه مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه اجازه دهید برنج بجوشد و تا حدی بپزد. پس از اینکه دانه برنج بین دو انگشت له شد و مغز آن پخت می‌توانید آن را آبکش کنید تا آب اضافی آن خارج شود. سپس مقداری روغن کف قابلمه ریخته و ته دیگ نان را داخل قابلمه بگذارید، در ادامه یک لایه برنج داخل قابلمه بریزید.مرحله چهارم: سبزیجات خشک را روی برنج بریزیددر ادامه مقداری سبزیجات خشک (گشنیز، جعفری، شوید، کمی شنبلیله) روی لایه برنج ریخته و روی آن را برنج بریزید. به همین ترتیب لایه به لایه برنج و سبزی را داخل قابلمه بریزید تا مواد تمام شود.بیشتر بخوانید: ترکیبات سبزی پلویی برای شب عیدمرحله پنجم: دم‌کنی را بگذارید تا برنج دم بکشدپس از اینکه برنج را داخل قابلمه ریختید، یک کره روی برنج قرار داده و حرارت زیر قابلمه را تنظیم کنید. سپس دم‌کنی را روی درب قابلمه گذاشته و بگذارید برنج دم بکشد.حدودا ۴۵ دقیقه زمان نیاز دارید تا سبزی پلو کاملا دم بکشد. حالا می توانید سبزی پلو را داخل دیس مورد نظر کشیده و به همراهی ماهی سرخ شده یا گوشت و مرغ سرو کنید.فوت و فن‌های خوشمزه شدن سبزی پلو با سبزی خشکدر ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه سبزی پلو با سبزی خشک اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.در صورت استفاده از سبزی خشک دقت کنید که ترکیبی از انواع سبزیجات شامل تره، جعفری، شوید، مرزه، گشنیز و کمی شنبلیله باشد.سبزی خشک برای سبزی پلو نباید زیاد ریز باشد و به صورت درشت روی پلو بریزید.برای خوش‌رنگ شدن سبزی پلو اغلب کمی زردچوبه داخل آب برنج می‌ریزند تا برنج در ترکیب با سبزی خوش‌رنگ و لعاب شود.پس از دم کشیدن پلو می‌توانید مقداری روغن داغ روی آن بریزید.برای تزیین سبزی پلو نیز اغلب از زعفران دم کرده، خلال بادام و خلال پسته و کمی زرشک استفاده می‌شود.بیشتر بخوانید: طرز تهیه هواری پلو جنوبی با ماهی تازهدر این مطلب از مجله آشپزی تک فانطرز تهیه سبزی پلو با سبزی خشک را شرح دادیم. سبزی پلو ماهی غذای اصیل ایرانی است که اغلب افراد برای شب عید تدارک می‌بینند و در پخت این پلوی خوشمزه از ترکیب سبزیجات معطر استفاده می‌شود.امیررضا هستم، فخاریان. به چند تا چیز خیلی علاقه دارم: نوشتن، آشپزی، سینما و کتاب. چند سالی میشه همه اینا رو در کنار هم پیش می‌برم. الان هم خوشحالم که فرصتش هست تا دو تا از چیزهای مورد علاقه‌ام رو با هم ترکیب کنم!

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!