موز سیاه: راه حلی باورنکردنی برای کنترل فشار خون
موزهای سیاه به دلیل حاوی پروتئینهایی که به کاهش رشد سلولهای تومور و سرطان کمک میکنند، بسیار مفید و بهتر از موزهای سالم به نظر میرسند. تحقیقات نشان داده است که مصرف موزهای لکه دار سیاه، سلامت قلب را تقویت کرده و میتواند در جلوگیری از بیماریهای قلبی موثر باشد. این میوه حاوی موادی نظیر پتاسیم، کربن، آب و فیبر است که کالری بالایی دارند و باعث تنظیم فشار خون و قند خون میشوند.
همچنین، موزهای سیاه به عنوان یک منبع غنی از فیبر، در فرایند هضم غذا موثر هستند و باعث بهبود عملکرد سیستم گوارش میشوند. هضم آنها نیز برای بدن آسان و سریع است. خوردن موزهای سیاه میتواند به کاهش سوزش معده، ترشح اسید معده و رفلاکس کمک کند. به طور کلی، مصرف این نوع موزها میتواند به بهبود سلامت عمومی بدن و پیشگیری از بیماریهای مختلف کمک کند.
نقاط سیاه روی موزهای سالم دارای نوعی پروتئین است که به کاهش رشد سلولهای تومور و سرطان کمک میکند. موزها میزان زیادی فیبر دارند که برای حفظ سلامت بدن مفید است. موزهای ظاهرا خراب و سیاه شده بیش از موزهای سالم و زرد رنگ خاصیت دارند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، موزهای لکه دار سیاه مملو از پتاسیم هستند که به طرز معجزه آسایی برای سلامت قلب موثر است. پتاسیم به تنظیم فشار خون کمک میکند و میتواند در جلوگیری از سکته و حملات قلبی اثر زیادی داشته باشد.
موز یک میوه بسیار انرژیک است. میزان زیادی کربن و آب دارد وغنی از کالری است و پتاسیم موجود در آن قند خون را نیز تنظیم میکند. موز در کاهش سوزش معده، حالت ترش کردن و رفلاکس موثر است. پتاسیم بالای موجود در آن حالت اسیدی معده را با افزایش سطح (پ. هاش) خون خنثی میکند.
به دلیل میزان بالای فیبری که موز دارد، بسیار در فرایند هضم غذا موثر است. همچنین به دلیل داشتن پکتین (کربوهیدراتی محلول در آب که در برخی میوههای رسیده وجود دارد) موجب درست کار کردن سیستم گوارش میشود.