تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

طرز تهیه نودل مرغ به سبک شیک رستورانی با طعمی لذیذ و پخت آسان

نودل یک غذای ساده و محبوب است که توسط افراد مختلف، به ویژه کودکان و نوجوانان، لذت بردن از طعم و مزه آن را تجربه می‌کنند. خواص این غذا به خاطر سهولت در تهیه و پخت آن، بسیار جذاب است. نودل‌ها از خانواده ماکارونی‌ها هستند و می‌توان آن‌ها را با سس‌های مختلف و متنوع سرو کرد.

در اینجا طرز تهیه نودل مرغ به صورت مرحله به مرحله آموزش داده شده است. از خرد کردن فیله مرغ تا تهیه سوسیس، افزودن گوجه‌فرنگی و بهبود طعم با ادویه‌ها، تمام مراحل برای تهیه یک غذای خوشمزه و آماده ذوق شدن ذائقه‌ها توضیح داده شده است.

پس اگر دوست دارید یک غذای خوشمزه و سریع اماده کنید، می‌توانید از این طرز تهیه نودل مرغ استفاده کنید و لذت ببرید. این غذا با ریحان تازه تزیین شده و ممکن است با پنیر پارمسان نیز تکمیل شود. بنابراین، اگر علاقه‌مند به آشپزی هستید، این غذای ساده و لذیذ را حتما تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

نودل، یکی از غذاهای ساده و آسانی است که در زندگی امروزه جایگاه ویژه‌ای در بین کودکان و نوجوانان باز کرده است. نودل‌ها از خانواده ماکارونی هستند و تهیه و آماده‌سازی آن‌ها بسیار ساده است.می‌توانید نودل‌ها را با هر سس دلخواه و مناسب ذائقه‌تان تهیه و نوش جان کنید. نودل مرغ، ترکیبی از مرغ و سس گوجه خوشمزه‌ای است که با نودل ترکیب و سرو می‌شود.ما امروز در این بخش از تک فانبلاگ طرز تهیه نودل مرغ را به‌ صورت مرحله‌ به‌ مرحله به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.طرز تهیه نودل مرغمدت‌زمان آماده‌ سازی تهیه این نودل ۲۰-۳۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است.درجه سختی تهیه این غذا در دسته‌بندی آسان قرار دارد. مواد لازم جهت تهیه نودل مرغ:فیله مرغ۳-۴ عددنودل۲ بستهپیاز۱ عددسیر۲ حبهنمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار لازمریحانبه مقدار دلخواهگوجه فرنگی۴ عددروغنبه مقدار لازممرحله اول: آماده‌ سازی فیله مرغدر اولین مرحله به سراغ فیله‌های مرغ روید.آن‌ها را بشویید و با کمک چاقو به‌ صورت مکعبی با ابعاد یکسانی خرد کنید.فیله‌های مرغ خرد شده را درون ظرف مناسبی بریزید و بانمک و فلفل سیاه به‌خوبی طعم‌دار کنید.روی فیله‌ها را بپوشانید و به سراغ مرحله بعد روید.مرحله دوم: آماده‌سازی پیازدر دومین مرحله پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به‌ صورت نگینی خرد کنید.درون تابه مناسبی مقداری روغن بریزید. پیازهای نگینی خرد شده را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شوند.مرحله سوم: افزودن سیردر مرحله سوم به سراغ سیر روید. سیر را بشویید و پوست بگیرید و با کمک سیر له کن با چاقو آن را پوره کنید.پوره سیر را به تابه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر سیر آزاد شود.بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد نودلمرحله چهارم: افزودن ادویهدر چهارمین مرحله نمک، زردچوبه و فلفل به محتوای درون تابه اضافه کنید.کمی تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.مرحله پنجم: آماده‌سازی و افزودن گوجه‌ فرنگیدر مرحله پنجم به سراغ گوجه‌فرنگی‌ها روید. آن‌ها را بشویید و با کمک خرد‌کن، میکسر یا رنده پوره کنید.می‌توانید گوجه‌فرنگی را در این مرحله با کمک چاقو نگینی خرد کنید.حال پوره گوجه‌فرنگی را به محتوای درون تابه اضافه کنید و‌ همه مواد را به هم زنید.در همین مرحله فیله‌های مرغ مزه‌دار شده را نیز به سس اضافه کنید.حرارت را کم کنید و زمان دهید ۱۰-۱۵ دقیقه سس بپزد و غلیظ شود.مرحله ششم: آماده‌سازی نودلدر مرحله ششم درون قابلمه مناسبی مقداری آب بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید.زمان دهید تا محتوای درون آن به نقطه‌ جوش رسد.حال ادویه‌های نودل را در آب بریزید و به هم زنید تا در آب به خوبی حل شوند.نودل‌ها را به آب جوش اضافه کنید و ۵-۸ دقیقه زمان دهید تا نودل‌ها در آب بجوشند.پس از گذشت زمان فوق و‌ نرم‌شدن نودل‌ها را درون آبکش بریزید تا آب اضافی‌شان گرفته شود.بیشتر بخوانید: طرز تهیه نودل با سوسیسمرحله هفتم: ترکیب نودل و سسدر مرحله هفتم زمانی که آب اضافی نودل‌ها گرفته شد آن‌ها را به تابه سس اضافه کنید.همه مواد را به هم زنید تا سس تمام قسمت‌های نودل را طعم‌دار ‌و رنگی کند.مرحله هشتم: تزیین و سرو نودلدر مرحله هشتم نودل را درون ظرف سرو بریزید و با مقداری ریحان تازه آن را تزیین و نوش جان کنید.می‌توانید کمی پنیر پارمسان برای بهتر شدن طعم نودل نیز روی آن بریزید.پیشنهاد می‌کنیم که حتما این غذای ساده و خوشمزه را طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی تک فانبرایتان شرح دادیم، تهیه و نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!