تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

ایران‌خودرو: حرکتی جذاب برای پرفروش‌ترین محصول‌های خود

ایران خودرو، به عنوان یکی از بزرگترین شرکت‌های خودروسازی در ایران، از تاریخ تأسیس خود تاکنون تلاش داشته است تا محصولات متنوع و با کیفیتی را به بازار عرضه کند. یکی از خودروهای تولیدی این شرکت، رانا نام دارد که در سال‌های اخیر تغییراتی در روند تولید و فروش آن دیده شده است. اطلاعات منتشر شده نشان می‌دهد که تعداد تولید و فروش خودروی رانا در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ کاهش یافته است. این کاهش تعدادی از خریداران را به دلیل افزایش قیمت رانا‌های مدل ۱۴۰۲ نسبت به مدل‌های قبلی دچار ابهام کرده است. به طور کلی، این اطلاعات نشان می‌دهد که روند تولید و فروش خودروی رانا در دوره مورد نظر به بهبود نیاز دارد و مدیران ایران خودرو به دنبال راهکارهایی جهت افزایش فروش این خودرو هستند. اما با توجه به تنوع محصولات این شرکت و امکان ارتقاء آنها، به نظر می‌رسد که در آینده رانا نیز بتواند سهم بیشتری از بازار را تصاحب کند و با ویژگی‌ها و قیمت مناسب خود جای خود را در دل مشتریان به شکل مناسبی پیدا کند.


سایت کدال سازمان بورس درباره روند تولید و فروش رانا تا پایان بهمن ۱۴۰۲ اخباری منتشر کرد.
به گزارش اکوایران، اطلاعات منتشر شده درباره رانا تا پایان بهمن ۱۴۰۲ نشان می‌دهد تولید این خودرو به نسبت مدت مشابه در سال ۱۴۰۱ افتی حدود ۱۶ درصدی را در کارنامه خود ثبت کرده است.
این محصول کم‌طرفدار ایران‌خودرو در طی ۱۱ ماهه سال گذشته در مجموع حول‌و‌حوش ۲۲ هزار و ۱۰۰ دستگاه تولید شد این در حالیست که در مدت مشابه در سال ۱۴۰۱ بیش از ۲۶ هزار و ۴۰۰ دستگاه انواع رانا در خطوط تولید ایران خودرو تکمیل شد؛ بنابراین شاهد افت حدود چهار هزار و ۳۵۰ دستگاهی رانا در بازه زمانی یاد شده هستیم. اما بررسی روند فروش ماهانه رانا در ۱۴۰۲ تا پایان دومین ماه از فصل زمستان نشان می‌دهد، آبی‌های جاده مخصوص در فاکتور کردن این محصول خود به نسبت بازه زمانی مشابه در در سال ۱۴۰۱ تعلل بیشتری به خرج داده‌اند.

ایران خودرو تا پایان بهمن ۱۴۰۱ در مجموع نزدیک به ۳۴ هزار و ۷۰۰ دستگاه انواع رانا را برای مشتریان فاکتور کرد، اما تا پایان یازدهمین ماه سال گذشته تیراژ فروش رانا روی عددی حوالی ۲۱ هزار و ۹۰۰ دستگاه متوقف شد؛ بنابراین شاهد هستیم که افت فروش رانا در بازه زمانی یاد شده به زبان تیراژ حول و حوش ۱۲ هزار و ۸۰۰ دستگاه است. اما به زبان درصد افت فاکتور کردن رانا در پایان دومین ماه از زمستان ۱۴۰۲ به نسبت همین بازه زمانی در ۱۴۰۱ حدود ۳۷ درصد است.
ایران خودرویی‌ها در حالی کمتر حاضر به فروش رانا در سال ۱۴۰۲ به نسبت سال ۱۴۰۱ شده‌اند که بررسی میانگین قیمت انواع رانا نشان می‌دهد آبی‌های جاده مخصوص توانسته‌اند به واسطه دریافت مجوز افزایش قیمت رانا‌های مدل ۱۴۰۲ را حول‌و‌حوش ۵۰ میلیون تومان گران‌تر از رانا‌های مدل ۱۴۰۱ برای متقاضیان فاکتور کنند.
با این حال، اما مدیران ایران خودرو ترعیب نشده‌اند تا فروش رانا را افزایش دهند. روند تولید رانا در پایان بهمن ۱۴۰۲ با مدت مشابه در سال ۱۴۰۱ نشان می‌دهد ایران‌خودرویی‌ها تنها در بازه زمانی مرداد تا مهر ۱۴۰۲ توانسته‌اند از تیراژ تولید ۱۴۰۱ سبقت بگیرند. روند فروش رانا در پایان یازدهمین ماه از سال ۱۴۰۲ نشان می‌دهد آبی‌های جاده مخصوص تنها در بازه زمانی مهر و آبان سال گذشته از فروش در سال ۱۴۰۱ بیشتر بوده است و در باقی ماه‌ها در ۱۴۰۱ فاکتور کردن رانا سرعت بیشتری داشته است.
ایران خودرویی‌ها در مهر ۱۴۰۲ برای هشت محصول خود که عنوان ارتقا یافته را یدک می‌کشید مجوز افزایش قیمت جدید دریافت کردند، رانا نیز یکی از محصولات ارتقا افته ایران خودرو محسوب می‌شد؛ بنابراین پیش‌بینی می‌شود مدیران ایران خودرو در سال ۱۴۰۳ برای رانا نقشه‌هایی در سر دارند. به نظر می‌رسد رانا سهم بیشتری را در سبد محصولاتی این خودروساز در سال جاری تصاحب کند.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!