راز کاهش مصرف قند و شکر با یک ترفند جذاب
مصرف قند و شکر بیش از حد میتواند به بروز بسیاری از مشکلات جسمی منجر شود. بنابراین، استفاده از روشهایی برای کاهش هوس و مصرف قند میتواند به بهبود کلی سلامت و کاهش وزن کمک کند. از جمله فواید کنار گذاشتن قند، بهبود سلامت کلی بدن، کاهش وزن، بهبود سلامت قلب، حفظ دندانهای سالم، حفظ انرژی پایدار، کاهش خطر ابتلا به دیابت، بهبود خلق و خو، پوستی شفافتر و روشنتر، هضم بهتر و سلامت رودهها میباشد. با تغییر در الگوی مصرف قند و شکر و اعمال روشهای سه مرحلهای مانند مصرف آب، میوهها و صبر قبل از مصرف دسرهای شیرین، میتوانید بهبود یافتههای قابل توجهی در سلامت و کیفیت زندگی خود تجربه کنید. این اقدامات ساده میتوانند به تحسین و تحسین همسایگان و دوستان شما نیز منجر شوند.
با یک فرآیند سه مرحلهای میتوان هوس خوردن قند و شکر را مهار کرد.
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تایمز آف ایندیا، قند موثر برای کاهش مصرف قند و شکرروجوتا دیوکارمتخصص تغذیه مشهور، راهکارهای مهمی را برای کاهش هوس قند که میتواند به کاهش وزن کمک کند، به اشتراک گذاشته است.
طبق نظر روجوتا، میتوان با یک فرآیند سه مرحلهای هوس خوردن شکر را مهار کرد. اولین مرحله خوردن یک لیوان آب است، دومین مرحله خوردن میوه تازه است. در نهایت، او پیشنهاد میکند قبل از شیرجه زدن در یک بشقاب دسر شیرین، چند دقیقه صبر کنید تا اینکه هوس شکر تقریبا به طور خودکار از بین برود. طبق گفته روجوتا، این به کاهش میل به شکر کمک میکند و به آرامی میتوان قند را از رژیم غذایی خود حذف کرد یا میزان مصرف آن را کاهش داد.
در این مطلب به فواید کنار گذاشتن قند اشاره کردهایم.
بهبود سلامت کلی: با کاهش قند از رژیم غذایی به احتمال زیاد غذاهای غنی از مواد مغذی مانند میوهها، سبزیجات، غلات کامل و پروتئینهای بدون چربی را مصرف خواهید کرد که این میتواند منجر به بهبود کلی سلامت شما شود.
کاهش وزن: غذاها و نوشیدنیهای حاوی قند اغلب کالری بالایی دارند، اما ارزش غذایی کمی دارند. با حذف شکر، میتوانید کالری دریافتی خود را کاهش دهید و روند کاهش وزن سالم را آسانتر کنید.
بهبود سلامت قلب: مصرف زیاد قند همچنین با افزایش خطر فشار خون بالا، التهاب و افزایش سطح تری گلیسیرید مرتبط است که میتوانند منجر به بیماری قلبی شوند. طبق گفته روجوتا، کاهش مصرف شکر میتواند به بهبود سلامت قلب نیز کمک کند.
سلامت بیشتر دندان: شکر عامل اصلی پوسیدگی دندان است. با کاهش مصرف قند، میتوان سلامت دندانها را بهبود بخشید و خطر ابتلا به مشکلات دهان و دندان را کاهش داد.
حفظ انرژی پایدار: در حالی که شکر میتواند انرژی سریع را افزایش دهد، اغلب منجر به سقوط سریع انرژی نیز میشود. با حذف قند، میتوان به حفظ سطح انرژی پایدار در طول روز، کاهش خستگی و بهبود بهرهوری کمک کرد.
کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲: مصرف بیش از حد قند یک عامل خطر اصلی برای ابتلا به دیابت نوع ۲ است. با ترک قند یا کاهش مصرف آن، میتوان خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش داد.
بهبود خلق و خو و وضوح ذهنی: مصرف شکر با نوسانات خلقی، تحریک پذیری و مشکل در تمرکز مرتبط است. به گفته کارشناسان تغذیه با کنار گذاشتن قند، ممکن است ثبات خلق و خو و وضوح ذهنی شما بهبود یابد.
پوست شفافتر و روشنتر: حذف قند از رژیم غذایی روزانه باعث کاهش التهاب و خطر بروز جوشهای آکنه میشود که منجر به بهبود سلامت پوست و داشتن پوستی روشنتر میشود.
هضم بهتر: غذاها و نوشیدنیهای قندی میتوانند سلامت گوارش را مختل کنند و منجر به مشکلاتی مانند نفخ، گاز و یبوست شوند. کاهش قند از رژیم غذایی روزانه به بهبود هضم و سلامت روده کمک میکند.