رازهای نگهداری از لبنیات: چگونه خرابی آنها را جلوگیری کنیم؟
شیر و فرآوردههای آن از منابع غنی مواد مغذی مانند پروتئین، ویتامینها و کلسیم هستند. به دلیل فسادپذیری بالای این محصولات، نگهداری صحیح از آنها بسیار حیاتی است. برای نگهداری شیر بهترین روش قرار دادن آن در یخچال در قسمت سردتر ان است. همچنین شیر سویا، بادام و نارگیل باید در ۷ الی ۱۰ روز مصرف شود.
پنیرها نیز باید به درستی نگهداری شوند. پنیرهای سخت و فرآوری شده ۳ الی ۴ هفته بعد از باز شدن در یخچال ماندگاری دارند، در حالی که پنیرهای نرم معمولاً تا یک هفته ماندگاری دارند. برای جدا کردن پنیر قالبی، میتوانید از چاقویی با سرکه آغشته استفاده کنید.
ماست را باید در ۱ تا ۲ هفته بعد از خرید مصرف کرد و برای جلوگیری از ترش شدن میتوانید مایه ماست را به شیر ولرم اضافه کنید. همچنین برای طعم بهتر میتوانید ماست را در ظرف سفالی بزنید.
نگهداری کره نیز بسیار مهم است، بهتر است کره را در فریزر نگهداری کنید و نه در کنار مواد غذایی دیگر. نکتهی مهم در نگهداری کره خانگی این است که باید آن را در ظرفی چینی بریزید و کف آن را بگیرید.
ابرنا نوشت، شیر و فرآوردههای آن، از منابع غنی مواد مغذی هستند. دقت در نگهداری این محصولات به علت فسادپذیری بالای آنها، از اهمیت خاصی برخوردار است. با توجه به اینکه ما روزانه مقدار زیادی لبنیات مصرف میکنیم باید با روشها و اصول نگهداری این محصولات آشنا باشیم.شیر و فرآوردههای آن، از منابع غنی مواد مغذی هستند. دقت در نگهداری این محصولات به علت فسادپذیری بالای آنها، از اهمیت خاصی برخوردار است. با توجه به اینکه ما روزانه مقدار زیادی لبنیات مصرف میکنیم باید با روشها و اصول نگهداری این محصولات آشنا باشیم.شیر۱- قراردادن در یخترین قسمت یخچال۲- مصرف تا یک هفته بعد از خرید۳- مصرف شیر سویا، بادام و نارگیل در ۷ الی ۱۰ روزپنیر۱- ماندگاری پنیرهای سخت، سفت و فرآوری شده ۳ الی ۴ هفته بعد از باز شدن در یخچال۲- دوام کمتر پنیرهای نرم نسبت به پنیرهای سفت۳- ماندگاری یک هفتهای پنیرهای کرمی و پنیر دلمه شده تا یک هفته بعد از باز شدننکته:برای جدا کردن پنیر قالبی، یک چاقوی تمیز را به کمی سرکه آغشته کنید و بعد آن را برش دهید، سرکه باعث از بین رفتن میکروبهای روی چاقو میشود.ماست۱- مصرف یک تا ۲ هفته بعد از خرید ماستماست خانگی۱- برای جلوگیری از ترش شدن ماست، مایه را داخل دستمال بگذارید تا آبش بچکد و بعد آن را به شیر ولرم اضافه کنید تا ماست شیرین شود.۲- برای طعم بهتر آن را داخل ظرف سفالی بزنید.کره۱- گذاشتن کره داخل فریزر۲- نگذاشتن کره در کنار مواد غذایی دیگر به دلیل جذب بوی آنها۳- گذاشتن کره در ظروف درب دارکره محلیبه گزارش وب گاه تبیان، کره را داخل ظرفی بجوشانید و یک پیاز پوست کنده داخل کره در حال آب شدن بیندازید و بعد از سرد شدن آن را در شیشه یا ظرفی چینی بریزید. حتما کف آن را بگیرید. ریحانه میرسمیعی