تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راه‌های افزایش 3 سال به طول عمر: چگونه باید عمرمان را افزایش دهیم؟

پیاده روی روزانه یک عملیات ساده و اثرگذار برای حفظ و ارتقاء سلامتی است. تحقیقات نشان داده که حتی برداشتن ۵ هزار قدم در روز می تواند به ما کمک کند تا سالم‌تر و طولانی‌تر زندگی کنیم. آمار‌ها نشان می‌دهند که مردان و زنانی که مقداری بیشتر از این مقدار پیاده روی می‌کنند، از خطر ابتلا به بیماری هایی مانند دیابت، کم‌خونی و مشکلات قلبی کمتر دچار می‌شوند.

پیاده روی به میزان ۱۰ هزار قدم برای سه بار در هفته می تواند به ما کمک کند تا بهبودی قابل توجهی در سطح سلامتی خود کسب کنیم. این عمل می تواند به کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن، بهبود عملکرد قلب و عروق و افزایش طول عمر کمک کند. از این رو، بایستی تلاش کنیم تا روزانه به اندازه کافی قدم برداریم و فعالیت بدنی را به عادت‌های روزمره‌مان اضافه کنیم تا از سلامتی خود مراقبت کنیم.

روزیاتو نوشت؛ اگر فکر می کنید که باید هر روز ۱۰ هزار قدم بردارید، حتماً ادامه این مطلب را بخوانید.همه ما میدانیم که پیاده روی روزانه چقدر برای سلامتی‌مان مهم است. برای سال ها به ما گفته شده که باید هدفمان برداشتن ۱۰ هزار قدم در روز باشد. اما اکنون ثابت شده که تعداد گام های بسیار کمتری تاثیر مشابهی را روی سلامتی ما دارند.در پژوهشی که توسط Vitality Insurance و مدرسه اقتصاد لندن انجام شده، محققان دریافتند که برداشتن ۵ هزار قدم تنها سه روز در هفته می‌تواند انواع مزایای سلامتی را به همراه داشته و طول عمر شما را تا سه سال افزایش دهد.در این پژوهش، محققان عادات پیاده روی در بیش از یک میلیون نفر در بریتانیا و آفریقای جنوبی را برای یک دهه تجزیه و تحلیل کردند و دریافتند که ۳۵ درصد از شهروندان بریتانیایی فعالیت بدنی کمی دارند و این کم تحرکی، منجر به افزایش چشمگیر احتمال ابتلا به بیماری هایی مانند دیابت نوع ۲ و در نتیجه افزایش نرخ بستری شدن در بیمارستان می شود.همچنین، مشخص شد افراد ۶۵ سال به بالا که سه بار در هفته بیش از ۷,۵۰۰ قدم پیاده‌روی می کردند، حدود ۵۲ درصد کمتر در معرض مرگ زودرس بودند.پیاده روی ۵ هزار قدم برای سه بار در هفته به مدت دو سال می تواند امید به زندگی را ۲.۵ سال برای مردان و سه سال برای زنان افزایش دهد، اما هر چه بیشتر این کار را انجام دهید بهتر است.برداشتن ۱۰ هزار قدم برای سه بار در هفته می تواند به کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ تا ۴۱ درصد کمک کند و اگر این کار را چهار بار در هفته انجام دهید، این خطر را به میزان ۵۷ درصد کاهش خواهید داد.پروفسور جوآن کاستا فونت در این باره گفته است:یافته‌های این مطالعه، فراخوانی آشکار برای سیاست‌گذاران جهت ایجاد عادات سالم برای بهبود سلامت فردی و جمعی است.مداخلات مبتنی بر عادت می توانند امید به زندگی را افزایش دهند، صرفه‌جویی قابل توجهی را در زمینه خدمات بهداشتی عمومی به همراه داشته باشند، بهره‌وری را بهبود بخشند و به رفع چالش های بلندمدت ناشی از سلامت روان، انزوای اجتماعی و بیماری های غیرواگیر مانند سرطان و دیابت نوع ۲ کمک کند. ریحانه میرسمیعی

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!