تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

ساخت حلوای زرده لذیذ به سبک سنتی همدانی

حلوا یکی از خوشمزه‌ترین دسرها در فرهنگ ایرانی است که در انواع مختلفی تهیه می شود. حلوا زرده همدانی یکی از محبوبترین انواع حلوا در ایران است که از همدان به نام رفته است. برای تهیه حلوا زرده همدانی، ابتدا آرد سفید را تفت می دهیم و کره را به آن اضافه می کنیم. سپس زرده تخم مرغ ها را با محلول زعفران، شیر و گلاب مخلوط کرده و به آرد و کره اضافه می کنیم. سپس حلوا را در تابه با حرارت کم می پزیم تا آماده شود. در پایان حلوا را در ظرف مناسبی قرار داده و زینت دهیم. حلوا زرده همدانی یک حلوای خوشمزه و مقوی است که می توانید با دنبال کردن این روش آشپزی آن را در خانه تهیه کنید و لذت ببرید.

حلوا یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین دسرها در میان ایرانیان است که تنوع بسیار زیادی در شکل ظاهری، مواد تشکیل‌دهنده و طعم‌ آن‌ها وجود دارد. حلوا زرده همدانی نیز یکی از متفاوت‌ترین و لذیذترین حلواهایی است که اصالت آن به همدان برمی‌گردد.ما امروز در این بخش از تک فانبلاگ طرز تهیه حلوا زرده همدانی را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.طرز تهیه حلوا زرده همدانیمدت‌ زمان آماده‌ سازی تهیه این حلوا ۴۰-۳۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است.درجه سختی تهیه این حلوا در دسته‌بندی متوسط قرار دارد.مواد لازم جهت تهیه حلوا زرده همدانی:زرده تخم مرغ۲ عدد درشتآرد سفید۱ پیمانهشکر۱ پیمانهمحلول زعفرانبه مقدار دلخواهپودر هلبه مقدار دلخواهکره۱/۳ پیمانهگلاب۱/۲ پیمانهمرحله اول: آماده‌ سازی آرد سفیددر اولین مرحله به سراغ آماده‌ سازی آرد سفید روید. آرد را الک کنید و درون تابه مناسبی بریزید. تابه را روی حرارت قرار دهید و کمی تفت دهید تا آرد تغییر رنگ دهید و بوی خامی آن گرفته شود.در این مرحله آرد تفت‌ داده شده را یکبار دیگر از الک رد کنید و مجدد درون تابه بریزد و به تفت‌ دادن ادامه دهید تا آرد به رنگ دلخواهتان رسد.توجه داشته باشید حرارت در این مرحله باید کم باشد تا آرد نسوزد و بوی سوختگی به خود نگیرد.الک‌ کردن آرد در این مرحله موجب می‌شود که گلوله‌های درون آرد از بین رود.مرحله دوم: افزودن کرهدر دومین مرحله به سراغ افزودن کره روید.کره را به محتوا آرد درون تابه اضافه کنید و کمی به هم زنید تا ترکیب خمیری شکلی حاصل شود.کمی مواد را به هم زنید تا محتوا به خوبی با هم ترکیب شود.مرحله سوم: آماده‌سازی زرده تخم‌مرغدر سومین مرحله به سراغ آماده‌ سازی زرده تخم‌مرغ‌ها روید.زرده‌ها را درون ظرف مناسبی بریزید و با کمک چنگال به هم زنید تا از حالت لختگی خارج شوند.اگر نطفه‌ای به زردها چسبیده است آن را جدا سازید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه تر حلوا نخودچیمرحله چهارم: افزودن محلول زعفران، شیر و گلابدر مرحله چهارم محلول زعفران، شیر و گلاب را به زرده‌های تخم‌مرغ اضافه کنید و به‌ خوبی همه مواد را با هم ترکیب کنید تا محلولی خوش‌رنگ و یک‌دست حاصل شود.مرحله پنجم: پختن حلوادر پنجمین مرحله به سراغ پخت حلوا روید.باید ترکیب مرحله قبل را به کره و آرد درون تابه اضافه کم‌کم اضافه کنید و ترکیب را به هم زنید تا ترکیبی کاملاً یک‌دست حاصل شود.حرارت را کم کنید و حلوا را درون تابه به‌صورت گهواره‌ای تکان دهید تا حلوا بپزد و شکل گیرد.گهواره کردن حلوا بدین معناست که حلوای شما به‌ خوبی بپزد و با این حرکت روغن پس دهد.مرحله ششم: تزیین و سرو حلوادر مرحله آخر پس از پخت حلوا آن را از تابه خارج کنید و درون ظرف مناسبی قرار دهید.با پشت قاشق سطح روی حلوا را صاف کنید و با هر ابزار مناسبی که در دسترس دارید حلوا را تزیین کنید.برای زیباتر شدن حلوا می‌توانید آن را با مقداری خلال بادام یا پسته تزیین کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه حلوای اوماج به روش اصیل اردبیلیاین حلوا بسیار مقوی و خوشمزه است و به شما توصیه می‌کنیم طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی تک فانارائه شد، این دسر خوشمزه را تهیه و نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!