تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

برای احساس بهتر، وقتی قند و شکر را ترک می‌کنید چه اتفاقی می‌افتد؟

هوس خوردن قند و شکر می‌تواند برای بسیاری از افراد مشکل ساز شود. اما با اعمال یک فرآیند سه مرحله‌ای که توسط روجوتا دیوکار معرفی شده است، می‌توان این هوس را کاهش داد. ابتدا با خوردن یک لیوان آب، سپس مصرف میوه‌های تازه و در نهایت صبر قبل از خوردن دسر شیرین، می‌توانید هوس خوردن شکر را به طور موثر مهار کنید.

کنار گذاشتن قند اثرات مثبت بسیاری بر سلامتی دارد. این شامل بهبود سلامت کلی، کاهش وزن، بهبود سلامت قلب، حفظ سلامت دندان، حفظ سطح انرژی پایدار، کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲، بهبود خلق و خو، پوستی روشن‌تر، هضم بهتر و بهبود سلامت روده می‌شود. از این رو، توصیه می‌شود که مصرف قند و شکر را کاهش داده و به این شیوه زندگی سالم و بهینه ترجیح دهید.


با یک فرآیند سه مرحله‌ای می‌توان هوس خوردن قند و شکر را مهار کرد.
به گزارش بهداشت نیوز، روجوتا دیوکار متخصص تغذیه مشهور، راهکار‌های مهمی را برای کاهش هوس قند که می‌تواند به کاهش وزن کمک کند، به اشتراک گذاشته است.
به گزارش تایمز آف ایندیا، طبق نظر روجوتا، می‌توان با یک فرآیند سه مرحله‌ای هوس خوردن شکر را مهار کرد. اولین مرحله خوردن یک لیوان آب است، دومین مرحله خوردن میوه تازه است. در نهایت، او پیشنهاد می‌کند قبل از شیرجه زدن در یک بشقاب دسر شیرین، چند دقیقه صبر کنید تا اینکه هوس شکر تقریبا به طور خودکار از بین برود.
طبق گفته روجوتا، این به کاهش میل به شکر کمک می‌کند و به آرامی می‌توان قند را از رژیم غذایی خود حذف کرد یا میزان مصرف آن را کاهش داد.
در این مطلب به فواید کنار گذاشتن قند اشاره کرده‌ایم.
بهبود سلامت کلی: با کاهش قند از رژیم غذایی به احتمال زیاد غذا‌های غنی از مواد مغذی مانند میوه‌ها، سبزیجات، غلات کامل و پروتئین‌های بدون چربی را مصرف خواهید کرد که این می‌تواند منجر به بهبود کلی سلامت شما شود.
کاهش وزن: غذا‌ها و نوشیدنی‌های حاوی قند اغلب کالری بالایی دارند، اما ارزش غذایی کمی دارند. با حذف شکر، می‌توانید کالری دریافتی خود را کاهش دهید و روند کاهش وزن سالم را آسان‌تر کنید.
بهبود سلامت قلب: مصرف زیاد قند همچنین با افزایش خطر فشار خون بالا، التهاب و افزایش سطح تری گلیسیرید مرتبط است که می‌توانند منجر به بیماری قلبی شوند. طبق گفته روجوتا، کاهش مصرف شکر می‌تواند به بهبود سلامت قلب نیز کمک کند.
سلامت بیشتر دندان: شکر عامل اصلی پوسیدگی دندان است. با کاهش مصرف قند، می‌توان سلامت دندان‌ها را بهبود بخشید و خطر ابتلا به مشکلات دهان و دندان را کاهش داد.
حفظ انرژی پایدار: در حالی که شکر می‌تواند انرژی سریع را افزایش دهد، اغلب منجر به سقوط سریع انرژی نیز می‌شود. با حذف قند، می‌توان به حفظ سطح انرژی پایدار در طول روز، کاهش خستگی و بهبود بهره‌وری کمک کرد.
کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲: مصرف بیش از حد قند یک عامل خطر اصلی برای ابتلا به دیابت نوع ۲ است. با ترک قند یا کاهش مصرف آن، می‌توان خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش داد.
بهبود خلق و خو و وضوح ذهنی: مصرف شکر با نوسانات خلقی، تحریک پذیری و مشکل در تمرکز مرتبط است. به گفته کارشناسان تغذیه با کنار گذاشتن قند، ممکن است ثبات خلق و خو و وضوح ذهنی شما بهبود یابد.
پوست شفاف‌تر و روشن‌تر: حذف قند از رژیم غذایی روزانه باعث کاهش التهاب و خطر بروز جوش‌های آکنه می‌شود که منجر به بهبود سلامت پوست و داشتن پوستی روشن‌تر می‌شود.
هضم بهتر: غذا‌ها و نوشیدنی‌های قندی می‌توانند سلامت گوارش را مختل کنند و منجر به مشکلاتی مانند نفخ، گاز و یبوست شوند. کاهش قند از رژیم غذایی روزانه به بهبود هضم و سلامت روده کمک می‌کند.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!