تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

منابع غنی ویتامین D: مواد غذایی با غذای زیاد ویتامین D

ویتامین D یکی از موارد حیاتی برای حفظ سلامت بدن است و اهمیت آن برای استحکام استخوان‌ها و جذب کلسیم توسط بدن بسیار زیاد است. بدون مقدار کافی از این ویتامین، خطر ابتلا به بیماری‌های مختلف از جمله آسم، دیابت، بیماری‌های قلبی و عروقی و حتی افسردگی افزایش می‌یابد.

روش‌های طبیعی برای تأمین ویتامین D از غذاها بسیار متنوع است. مصرف ماهی چرب مانند سردری، سلمون و ماهی قزل آلا برای تأمین ویتامین D بسیار مفید است. همچنین قارچ و تخم مرغ نیز از منابع خوب ویتامین D هستند. استفاده از شیر بادام و جگر گاو نیز یکی دیگر از راه‌های مؤثر برای تامین این ویتامین است.

به طور کلی، تنوع در مصرف مواد غذایی و نباتی و حیوانی مختلف می‌تواند به افزایش سطح ویتامین D در بدن کمک کند. اما برای اطمینان از تأمین نیازهای ویتامین D بدن، ممکن است مصرف مکمل‌های ویتامین D نیز موردنیاز باشد.

برای کسانی‌که دسترسی مناسب به نور خورشید ندارند تامین ویتامین D برای بدن کمی سخت می‌شود، اما هنوز مواد غذایی‌ای وجود دارند که می‌توانند ویتامین مورد نیاز بدن انسان‌ها را تامین کنند.
به گزارش خبرآنلاین شما می‌توانید ویتامین D را به طور طبیعی از غذا‌های حیوانی و مقدار محدودی از غذا‌های گیاهی دریافت کنید که در ادامه به برخی از آن‌ها اشاره می‌شود:
۱) ماهی
ماهی‌های چرب منابع خوبی از ویتامین D هستند. یک وعده ماهی قزل آلای بخارپز شده، ۶۰ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D یا ۱۲.۰۶ میکروگرم از آن را تأمین می‌کند.
۲) قارچ
یک فنجان قارچ پخته‌شده ۵ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D را تأمین می‌کند.
۳) تخم مرغ
تخم مرغ، به ویژه زرده آن، منبع خوبی از پروتئین است. دو عدد تخم مرغ بزرگ، ۱۷ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D را پاسخگو است.
۴) شیر بادام
یک فنجان شیر بادام ۲۶ درصد از نیاز روزمره افراد به ویتامین D را تأمین می‌کند. هم‌چنین شیر بادام برای تنظیم قند خون، سلامت پوست و تقویت بینایی مفید است.
۵) جگر گاو
جگر گاو منبع اصلی ویتامین B ۱۲ است و ویتامین D کافی را نیز برای بدن تأمین می‌کند. ۱۰۰ گرم جگر گاو، پاسخگوی ۹ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D است.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!